İcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.
Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.
Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.
Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim
Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....