Eşim…

rahablug91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
80
6
86
34
Merhaba; ben genellikle eşimin ilgisizliğinden şikayetçi biriyim. Lutfen konuyu okuduktan sonra bosanma gibi olumsuz önerilerde bulunmayin. Sadece dogru bir tavsiye istiyorum. Esimin ust uste bir suru ailevi problemi oldu. Maddiyat ile ilgili.. hepsinde yaninda oldum destek olabilecegimizi söyledim. Tatil satin almistik Hemen ardindan bir cenaze oldu (eşimin akrabasi). Herneyse tatili iptal edelim dedim yok dedi. Atlattigini düşündüm çünkü keyfi yerindeydi. İsine gitti geldi vs vs. Aradan zaman gecti tatile geldik. Biz bir kac aylik evliyiz nereye gitsek napsak benimle ilgilenmiyor. İlgiden kastim mic mic olmak değil. Yuzume bakmaz etrafla ilgilenir sigara icer alkol içer. Böyle cani istediğinde cok keyifli olur sohbet eder. Ama sohbet etmiyor. İlgi yok. Millet icinde eyy sstt diye konusuyor benimle falan. Herneyse denizdeydim denize gel dedim yok bira ociyorum falan dedi. Ben denizde tek yuzup ciktim ciktigim gibi o girdi. Bende sinirlendim artik senin sorunun ne dedim. Cenazem var saygi duy dedi bana. Halbuki gayet iyiydi cenaze onu üzdüyse benimle neden paylasmiyor. Benden o konusmadan surekli onu anlamami bekliyor. Herneyse tartistik. O kadar inatci biriki cocuk gibi triplere girip 2 gun tatildr muhattap olmadi benle. Bana istedigim ilgiyi gosteremezmis. O böyleymiş. Yemin ederim ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi yuzume baksin sohbet etsin ici cekilmis resmen. Ama bu bana boyle. Telde biriyle konusunca gayet iyi. Bana gelince cenaze gundeme geliyor. Bu konu uzerinden girdim ama esim genelde ilgisiz biri. Eli ayagida duzgun biraz kendini begenmis ego sahibide biri. Ama onun hayatinda o asla yanlis yapmsz. Parmak hep beni gosterir.

ben cicek bocek mic mic isteyen kadinlardan degilim. Bi
Tatlım bu seni mic mic kadın yapmaz eğer yapıyorsa ben öyleyim. Bu ilgidir değerdir sevgidir. Üzgünüm adına üzüldüm belki donemseldir. Cenazesi varsa niye bira iciyo onuda anlamadım peki sevgliykende böyle miydi? Şimdilik huyuna git

Boşanmak istemiyorsunuz yeni evlisiniz ilgisiz kötü davraniyor size değer vermiyor o zaman yapacak bir şey yok idare edip çocuk yapicaksiniz

Yaşlarınız kaç?

Ben yorum yapmadım ki zaten. Ayrıca boşanmak en kötü şey mi?
Suan ben böyle bir durumda oldugumu dusunmuyorum. 4 aylik evliyim. Ve duzelebilcek birsey oldugunu dusunuyorum. Sadece nasil duzeltebilirimi soruyorum. Bosanmak en son caredir ama anlasılan sizin gozunuzde hemen ilk care birakip gitmek.

Boşan demeyelim ne diyelim daha işin başındasın kendini kurtarman gereken bir ilişki bu.
Kocan el iyisi ev kötüsü. Düzelecek bişey değil. Ya böyle yaşamaya alışacaksın ya da boşanacaksın. Evlilik ilerledikçe adam sana bağlanacak, seni et ve tırnak gibi görecek falan sanıyorsan yanılıyorsun. Bu kadar nemrut olmasa da, aynısı başımda da ordan biliyorum.

Kiz eeeski bi sevgilimin dedesi oldugunde sevgilim annesine sana bira aliyim mi demisti ben sooook insanlar uzulunce de alkol alabiliyolarmis o an ogrenmistim cahil ben...cocuk denilecek bi yasti ama ya

Ona onun gibi olarak cevap ver. O küsünce tribe girince ilgileniyorsan ondan şımarıyor belki hiç umursama. İlgini çekersen üstünden bi noluyo ya diyebilir. Tamam boşanma ama baştan böyle alıştırma çünkü böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…