- 29 Eylül 2020
- 215
- 53
- 48
- Konu Sahibi papatyaskk
-
Boşanma eşiğinden mi döndünüz.Haklisiniz ama bence ustelemeyin inada biner.Daha çok gider.Eve başka türlü çekmeye çalışın.Tatli dilli olun güzel yemekler yapıp eşiniz için suslenin.Falan.Kızlar merhaba,
Eşimin ailesiyle görüşmüyoruz 4-5 aydır ama eşim kızımı alıp 3-4 güne bir ailesine gidiyor benimle de çıkıyor falan ama her erken geldiği zamanlar soluğu orda alıyor ve ben buna aşırı sinir olmaya başladım zamanında olaylarımız oldu ailemin yanına gittim durdum 2 ay falan sonra geldi almaya beni derken değişeceğini söyledi ailesinin kendi çekirdek ailesi olduğunu anladığını söyledi ama sürekli her fırsatta çocuğumu da alıp oraya gidiyor kış günü soğukta haftada bir götür desem de haftada 2 götürüyor çocuğu hasta edecek ve bu durumu dile getirdiğimde kendin alıp da aylarca kalmasını biliyorsun deyip duruyor sanki keyfimden kaldım ailemde
Sizce çocuk için mi benimle yeniden Beraber olmak istedi eşim önceki konularımı az çok bilenler bilir hem benimle başbaşa olmak isteyip de bi çocuğu bırakalım da kendimiz çıkalım bile demedi ailemin yanından geleli 1.5 ay oldu bir kez başbaşa çıkmadık ya pazar günleri ailecek çocukla çıktık diler pazar soluğu anasında aldı bi pazar benimleyse bi pazar da oraya gidiyor bu durum da aşırı sıkıcı onlarla beni aynı kefeye koyuyor 3 pazar benimle ol 1 pazar onlarla dememe rağmen hala aynı nankörsün sen doyumsuzsun demeye başlıyor ..
Evet kendimce boşanma kararı almıştım o zamanlarBoşanma eşiğinden mi döndünüz.Haklisiniz ama bence ustelemeyin inada biner.Daha çok gider.Eve başka türlü çekmeye çalışın.Tatli dilli olun güzel yemekler yapıp eşiniz için suslenin.Falan.
Tekrardan baba evine dönmeniz komik olur.Yinede şikayet etmeyin bakalım haklısınız inat konusuna cevirmesinler eve çekecek dediğim gibi yemekler yapin tatlı dilli olun.Evet kendimce boşanma kararı almıştım o zamanlar
Boşanma kararı falan almadınız, blöf yaptınız, eşinize. Burada da var konularınız.Evet kendimce boşanma kararı almıştım o zamanlar
Evet ailemin yanına gelip aldı çıktı evlerineBoşanma kararı falan almadınız, blöf yaptınız, eşinize. Burada da var konularınız.
Eşinizin düzelmeyeceği kendisine hiçbir şey yapmayan ailenizle görüşmeme kararından belli değil mi? Sizi nereye gelip aldı? Ailenizin yanina geldi mi?
Başından beri sıkıntılı evliliğiniz, eşiniz de düzelme olmadığı çok açık.
Sizde bosanmayacaksiniz, bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin.
Yorumu haklı buldum ama bana çok sert geldi.Ne yapsin, silsin mi kök ailesini?
Ayarliyor gibi geldi bana, bir pazar sizinle ise diğer pazar onlarla olacak tabi.
Dürüst olmakta da fayda var, cocuk hasta olur vs diye değil, onlari sevmediğiniz icin gondermek istemiyorsunuz, bu kadar basit
Haftada 2 götürüyor çocuğu eşimBen ister kadının ister erkeğin ailesine haftada bir gitmeyi çok bulmuyorum.Neden derseniz tamam haftanın 3 4 günü de gidilmez de eğer ki yürüme mesafesinde ise yarım saat ugranilabilir.Bir gün oturmaya gidilebilir.
Sonuçta onlarda anne baba.
Kendi evini ihmal edipte anne baba da vakit geçiriyorsa tabiki o çok sıkıntılı.
Dedigim gibi hiç inatlasmayin sakın kalmaya bakın.Haftada 2 götürüyor çocuğu eşim
Onu yapabilmis en azından ama eşinizin aile konusunda değişmeyeceği şuradaki konuları okuyan birinin bile anlayacağı bir gerçek.Evet ailemin yanına gelip aldı çıktı evlerine
Yine mi aynı yorumYine mi aynı konu?
Aslında çıkmam görüşmem ailenle demesine rağmen çıktı çünkü bende ailem de onlarla görüşmeden beni yollamazlardıOnu yapabilmis en azından ama eşinizin aile konusunda değişmeyeceği şuradaki konuları okuyan birinin bile anlayacağı bir gerçek.
Sizi tamamen gözardı etmiyor, kendince bir denge kurmuş. Elimdeki malzeme bu deyip kabul edeceksiniz. Tek kaldığınız zamanları değerlendirmeye falan bakın. Sürekli sizlanmanin bir anlamı yok.
Ne diyelim o zaman,açmaya devam edin.Yine mi aynı yorum
Bu konu haricinde nasıl eşinizle iletişiminiz? Her şeyi ondan beklemeyin mesela, çocuğunuz eşinizin ailesinde tek duyabiliyorsa planı sizde yasabilirsiniz.Aslında çıkmam görüşmem ailenle demesine rağmen çıktı çünkü bende ailem de onlarla görüşmeden beni yollamazlardı
Kendince denge kurduğunu sanıyor ama ne yapacağım kendim de bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?