Esim ...

... Uzman yardımı kabul etmiyorsa, üzgünüm.. Tek başınıza çare bulmak biraz zor..

Bu tarz insanların tersine gitmek de herşeyi çirkinleştirir.. Yani size "Eşinizin size engel olmasına müsaade etmeyin, kursa mutlaka gidin, gelişiminize devam edin" yazılamaz.. Bu durumda şiddet tokada kadar varacaktır. Her bir seviye basamak çıkmak için didinmeniz (geleceğiniz için bu şart), eşinizin çare olarak sarılacağı "şiddet ile üste çıkmak" ile kesişecektir..

Bu tarz insanların huyuna gitmek de herşeyi çirkinleştirir.. Yani size "Tabi susun, alttan alın, biraz tavır alın ama sinirini tetiklemeyin" de denilemez...

Bu tarz insanları "sabretmek" gerekir sadece..

Çünkü derdinin ne olduğunu kendisi de bilmiyor ve gittikçe arap saçına dönüşecek yıl aldıkça yaşının üstüne... gittikçe komplike olacak.. Doğru düzgün evlad yetiştiremeyecek ve baba olmayı da bilemeyecek.. Biz de eşinizin derdi nedir bilemeyiz.. Siz de bilemezsiniz...

Bir uzman bilebilir.. Yardımcı olabilir... Zaman içinde belki yumuşatabilir, söküp atamasa da.. Soru ve sorunlarına çare olabilir...

Keşke bir yolunu bulup ikna edebilseniz...

Bunuda dusundum ama oyle bir ulkedeyimki, goruntulu gorusmeyi hicbir kaynaktan saglayamiyoruz.
Yasakli hepsi.

birazcık parayla sanırım yazılı olarak da yardımlaşabilirsin he konuşarak sağlayacağı etki daha keskin olur ama ne bileyim işte?

Hayatimm bosversene Allah askina nie boyle davraniyoru.sen zaten anladigim kadariyla fazlasiyla yorulmussun artik onsuzda olur sanirim ozaman bak yoluna kimseninde onune gecmesine izin verme madem

hırçınlaşmış olabilir belkide anladı bu olay onun için sonun başlangıcı olacak

Onu nasil ikna edebilecegimi biliyorum.
Lakin bu ulkede destek alma imkanimiz kisitli.
Dil sorunu yasiyorum.
Esiminde beni ne kadar ifade edeceginden supheliyim acikcasi.
Ya bu durumu bir sure daha idare ediyormus gb gorunup, ulkeye donmeyi bekleyecegim.
Yada ipleri tamamen koparip, bu evliligi bitirecegim.

birazcık parayla sanırım yazılı olarak da yardımlaşabilirsin he konuşarak sağlayacağı etki daha keskin olur ama ne bileyim işte?

Faydali olacagini bilsem, bu yola seve seve basvururum ama etkili olacagi konusunda emin degilim.

11 yillik evli ve cocugu olmayan bir ablasi var.
O cok uzulurmus.
Bahanesi buydu.

ay ben de çok heyecanlıyım yarın bakalım kadrolara. sen atan da önünü daha iyi göreceksin. bu arada osym şifreni biliyor mu gitme diye olmayacak yerleri yazıp değiştirebilir

sizin daha önceki konularınızı da okumuştum, eşinizle size karşı büyük bir ilgisizliği vardı. ben de yıllarca yurt dışında okudum, gurbetlik çekmenin nasıl bir şey olduğunu en iyi bilenlerdenim. tutunacak bir dalınız eşiniz var, ona güvenip gelmişsiniz o da sizi yalnız bırakmış, hatta daha çok yormuş. size ayrıl diyemem, bu bana düşmez. ama uğruna ülkenizi, ailenizi, arkadaşlarınızı bıraktığınız adam size böyle davrandığında hiç mi vicdanı sızlamıyor? insan biraz karşısındakinin emeğini görür. bunun kıymetini bilmeyen bir adamla ne kadar sürdürebileceksiniz iyi düşünün derim. büyük konuşmak gibi algılanmasın, başıma gelirse o an ne tepki veririm bilemem ama bana göre şiddet bir evliliği kesinlikle bitirir. size el kaldıran bir adamla bir daha aynı yatağa girmeyi hayal edebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…