Bunuda dusundum ama oyle bir ulkedeyimki, goruntulu gorusmeyi hicbir kaynaktan saglayamiyoruz.
Yasakli hepsi.
hırçınlaşmış olabilir belkide anladı bu olay onun için sonun başlangıcı olacakAnlamiyorumki bu adam niye boyle?
Turkiyeye ilk kez onsuz gitmistim, kayi islemleri icin.
Gittigimin ikinci gunu, cok ozledimler, don artik gel demeler vs vs vs girla akip gidiyordu.
Cunku biliyorduki donmeme ihtimalim var geri.
Simdi kendi basima ulkeme donersem nolcak?
Hemde calismayada baslayacagim.
Onsuz onumu gormem daha kolay olacak.
Bunun korkusunu yasiyor desem, neden boyle davraniyor o zaman?
... Uzman yardımı kabul etmiyorsa, üzgünüm.. Tek başınıza çare bulmak biraz zor..
Bu tarz insanların tersine gitmek de herşeyi çirkinleştirir.. Yani size "Eşinizin size engel olmasına müsaade etmeyin, kursa mutlaka gidin, gelişiminize devam edin" yazılamaz.. Bu durumda şiddet tokada kadar varacaktır. Her bir seviye basamak çıkmak için didinmeniz (geleceğiniz için bu şart), eşinizin çare olarak sarılacağı "şiddet ile üste çıkmak" ile kesişecektir..
Bu tarz insanların huyuna gitmek de herşeyi çirkinleştirir.. Yani size "Tabi susun, alttan alın, biraz tavır alın ama sinirini tetiklemeyin" de denilemez...
Bu tarz insanları "sabretmek" gerekir sadece..
Çünkü derdinin ne olduğunu kendisi de bilmiyor ve gittikçe arap saçına dönüşecek yıl aldıkça yaşının üstüne... gittikçe komplike olacak.. Doğru düzgün evlad yetiştiremeyecek ve baba olmayı da bilemeyecek.. Biz de eşinizin derdi nedir bilemeyiz.. Siz de bilemezsiniz...
Bir uzman bilebilir.. Yardımcı olabilir... Zaman içinde belki yumuşatabilir, söküp atamasa da.. Soru ve sorunlarına çare olabilir...
Keşke bir yolunu bulup ikna edebilseniz...
birazcık parayla sanırım yazılı olarak da yardımlaşabilirsin he konuşarak sağlayacağı etki daha keskin olur ama ne bileyim işte?
hırçınlaşmış olabilir belkide anladı bu olay onun için sonun başlangıcı olacak
seviyomusun eşiniKizimi da alip gidecegim zaten.
Beni ona baglayan hicbir sey kalmayacak o zaman.
seviyomusun eşini
tükendiyse çekme bu sıkıntıyı ama sevgi varsa bi şans daha verilebilir belkiSevgide tukenebiliyormus ...
Ben daha bu aksam, belkide hic olmayacak cocuklarimin adini belirliyordum.
cinsel problemleri olduğu için bence agresif olmasının sebebi de bu gibievli bi erkek neden çocuk istemez ki onu düşünüyorum ama bulamıyorum
cinsel problemleri olduğu için bence agresif olmasının sebebi de bu gibi[/Q
aklada sadece o geliyor zaten ama bahanede iyimiş abla üzülmesin.... abla hiç üzülürmü daha çok mutlu olması gerekmiyor mu?? halla hallaa
cinsel problemleri olduğu için bence agresif olmasının sebebi de bu gibi[/Q
aklada sadece o geliyor zaten ama bahanede iyimiş abla üzülmesin.... abla hiç üzülürmü daha çok mutlu olması gerekmiyor mu?? halla hallaa
Bahane oldugunu dusunuyorum bende ama onun mutlu olacagini da hic sanmiyorum.
Bosuna demiyorum, uzerine kuma geldim diye.
Varin siz dusunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?