ay ben de çok heyecanlıyım yarın bakalım kadrolara. sen atan da önünü daha iyi göreceksin. bu arada osym şifreni biliyor mu gitme diye olmayacak yerleri yazıp değiştirebilir
sizin daha önceki konularınızı da okumuştum, eşinizle size karşı büyük bir ilgisizliği vardı. ben de yıllarca yurt dışında okudum, gurbetlik çekmenin nasıl bir şey olduğunu en iyi bilenlerdenim. tutunacak bir dalınız eşiniz var, ona güvenip gelmişsiniz o da sizi yalnız bırakmış, hatta daha çok yormuş. size ayrıl diyemem, bu bana düşmez. ama uğruna ülkenizi, ailenizi, arkadaşlarınızı bıraktığınız adam size böyle davrandığında hiç mi vicdanı sızlamıyor? insan biraz karşısındakinin emeğini görür. bunun kıymetini bilmeyen bir adamla ne kadar sürdürebileceksiniz iyi düşünün derim. büyük konuşmak gibi algılanmasın, başıma gelirse o an ne tepki veririm bilemem ama bana göre şiddet bir evliliği kesinlikle bitirir. size el kaldıran bir adamla bir daha aynı yatağa girmeyi hayal edebiliyor musunuz?
Yok cnm ezbere bilmiyor sifremi.
Bu hic aklima gelmemisti benim. Aman mazallah diyeyim de...
Sorma, bende puanlar aciklandigindan beri cok fena durumdayim.
Ama iste ugrastigim baska seylerde var ne yazik ki.
Sen hangi bolumden mezunsun peki? Puanin kac birde?
kızlar iyi geceler yarın gece görüşmek üzere...
tercih günleri biterken son saatlerde kontrol et bu dediğimi unutma aman.
işletme mezunuyum ilk atama olmayabilir seçici olursam, 85.45 puanım
bir de fazla uzatmadım söylenenler söylendi diye ama, kendini bir düşün, senden güçsüz birinin kafasını tutup sarsar mıydın gurur kırıcı bir şekilde. sen kendini o şekilde hayal edemiyorsan bil ki o sendeki vasıf, o adamda yok!
Aklima dustu bi kere.
Defalarca kontrol eder dururum artik.
Seninde hakkinda hayirlisi olsun ins.
Asla yapmazdim, ben el kadar bebisime, kizima, kedicigime, sesimi bile yukseltmiyorken,
gectim bir insana boyle davranayim.
ee sen yazmamışsın aşkolsun bölüm puan? yarın bi heyecan koşturucaz. senin ataman olsun psikolojin de değişicek oralarda iyice biçare hissetmişsin. gör bak ondan sonra da nasıl acındırır kendini
O kadar guzel yazmissinki, ama nerde bunu anlayan, bile adam.
Hicbir seyim yok benim burada, ondan baska.
Peki onun icin ben ne ifade ediyorum. Koca bir HIC.
Ayni yataga girmeyi dusunmek soyle dursun, nasil konusabilecegim ben bu adamla bundan sonra.
Hicbir sey dusunemiyorum suan.
Sabah olsunda bir an once evden gitsin diye bekliyorum.
sabret arkadaşım, ilk önce kendi ayaklarının üstünde dur, sonra dilediğini yaparsın. Allah bir kolayını verir mutlaka. eğer boşanma olursa da, hiç de kendini üzme. yılların da gidebilirdi böyle bir adamla, çocuğun olabilirdi, dayanamayıp gittiğinde çocuğunu da yalnız büyütmek zorunda kalırdın. bu hayatta herkesin bir sınavı varmış, benimki de buymuş dersin canım. Allah bundan sonra seni iyi insanlarla karşılaştırır inşallah.
sizin bölüm için nasıldır bilmiyorum ama puanın güzel, yaşın 25, bir kediciğin var, sağlıklısın, ülkende bir yerde işe gireceksin oohh senden iyisi kaç kişi ki:)
güzel şeyler düşün bu gece yatarken.. iyi geceler...
Merhaba hanimlar. Danismak istedigim bir konu vardi.
Bu aksam esime sokulmak istedim, once ki konularimda bu mevzudan dolayi sorun yasadigimizi anlatmistim.
Ben ona yaklasinca gulmeye basladi ve bu beni utandirdi, garip bir durum olarak adlandirdi, ona yaklasmami.
Bende kizarak uzaklastim yanindan.
Ardindan yanima gelerek, durumu toparlamaya calisti. Ama tabi ben yine geri cevrilmis olmanin kirginligini yasamaya devam ettim.
Bir sure sonra durduk yere saclarimdan hincla tutup yastiga dogru yuz ustu vurmaya basladi.
Afalladim kaldim.
Bana siddet uygulamis oluyor degil mi?
Bir sey diyemedim, tepkide gosteremedim. Cunku kizginlikla yapti bunu.
Bunu yapmasi icin bir sebepte olmadi.
Bunun uzerine konusmadim daha sonra, halada konusmuyorum.
Birkac gun oncede mukemmel giden bir gunumuzun aksaminda, sebepsiz yere yine sinirlendi ve bana ilk kez bagirdi.
Once bagirma, ardindan bu olay.
Kendi ailemde babamin anneme uyguladigi siddete cok fazla sahit oldugum icin, simdide benim basima gelmesinden cok korkuyorum.
Bu olan bitene de anlam veremiyorum.
Siddete yoneldiginin yada yoneleceginin gostergesi olabilir mi?
Birde bu durum karsisinda ne tepki gostermeliyim?
Ona nasil davranmam gerekiyor?
son durumunuz ne?sabah konuştunuz mu yada beraber kahvaltı falan yaptınız mı
doğru yoldasın canım daha sonra bağırıp çağırmadan konuşursunSabah kahvalti yaptik.
Hicbir seyde konusmadik.
O hicbir sey olmamis gb davraniyor.
Hatta kadrolar aciklanmis, bir kac kere aradi durdu.
Kilavuzun ciktisini almis gelmis.
Az evvel gitti yine.
Neler yapacaksa planlamis onlari anlatti durdu.
Hangi sehirleri yazacagimiza baktik.
Ist demedim, hatta bursa yazalim mi diye sordu. Benim ailem bursada bu arada.
Ben hala dun aksamki tavrimi devam ettiriyorum.
Konusacagim zamani bekliyorum.
doğru yoldasın canım daha sonra bağırıp çağırmadan konuşursun
resmen tutuşmuş bence:) inş atanırız arkadaşım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?