- Konu Sahibi tatlicadi034
-
hanımlar merhaba bende son zamanlarda size olan sıkıntımdan bahsedeyim 7 yıllık eviliyim 3,5 yaşında bi kızım var hergün sabah anneme bırakıp akşam alıyorum (sağolsun annemde olmasa) konu eşim sürekli birlikte olmak için beni sıkıştırıyor zaten elimden geldiğince geri çevirmiyorum bazen yorgun oluyorum doğal olarak ama gelin görün bazen çok ağır konuşuyor bu duruma çok üzülüyorum içime dert olmaya başladı. yo isteksizmişim yok onunla ilgilenmiyormuşum diye trip atıyor. nazar mı değiyor bize anlamıyorum eve girince hep bi tartışmamız oluyor bana da yardımcı olursanız benide bi rahatlatırsanız çok sevinirim şimdiden sağolun.
canım günde kaç saat çalışıyorsun?
çok mu yorucu işin?
ev işlerine kendini fazla mı kaptırıyorsun?
eşin yardımcı mıdır ev işlerinde?
çocuğun gece uykularını falan bölmeyecek kadar büyümüş.. bunları da bilek gerek..
demekki canım eşini baya ihöal etmişssin su son zamanlarda ...eşin neden beni ihmal ediyorsun desinki..biraz daha eşine ilgi
hanımlar merhaba bende son zamanlarda size olan sıkıntımdan bahsedeyim 7 yıllık eviliyim 3,5 yaşında bi kızım var hergün sabah anneme bırakıp akşam alıyorum (sağolsun annemde olmasa) konu eşim sürekli birlikte olmak için beni sıkıştırıyor zaten elimden geldiğince geri çevirmiyorum bazen yorgun oluyorum doğal olarak ama gelin görün bazen çok ağır konuşuyor bu duruma çok üzülüyorum içime dert olmaya başladı. yo isteksizmişim yok onunla ilgilenmiyormuşum diye trip atıyor. nazar mı değiyor bize anlamıyorum eve girince hep bi tartışmamız oluyor bana da yardımcı olursanız benide bi rahatlatırsanız çok sevinirim şimdiden sağolun.
eşinin anlayışlı olması gerek biraz,hem işi hem ev hem cocuk zor ,eşinle konusmayı denesen ya da sana cocuk bakımında ya da ev işlerinde yardım etse fazla yorulmasan
kızınızı yavaş yavaş erken yatırmaya alıştırın canım
hem onun sağlığı için de önemli bu
bizim de sorunumuz kızımız küçükken erken yatmamasındandı
ayıptır sölemesi bizde anca haftasonu
ya da eşin yatıracak vazı akşamlar sen o sırada kestiriceksin
az kestirirsen zinde olursun canım :)
konuşuyorum yeri geliyor iyi geçiyor istediğimiz gibi sonra gene eskiye dönüyoruz...
8,5 / çalışıyorum kızım geç yatıyor işim muhasebe yok ev işini dengede tutuyorum isteksizlik oluyor bazen bunu nasıl aşabilirim bilmiyorum ama canımı çok sıkıyor
bu konu cok goreceli, surekli diyorsun da her gece mi yani, gun asiri mi ? bunun kistasi nedir
walla hergün yapan olsa olur sorun bu hep istekli anam en sonun da libidosunu aşağı çekcem:))
olasiligi degil olani soruyorum
haftada 2-3 ayıptır söylemesi
peki ayiptir sormasi bu 2-3 u istemeyerek / soylene soylene veya zevk almadigini belli ederek mi yapiyorsun yoksa en az esin kadar istekli olup ona da hissettiriyor musun?
yok söylenmiyorum istekli geçiyor ama ben anlamıyorum artık çok sıkıldım bu işden belki çalışdığım için artık bünyem kaldırmıyor
bir dahakine her seferinde esin isini bitirdiginde yetmemis gibi yap.tekrar deneyip iyice kanter icinde kalsin 2-3 kere boyle yaparsan kendi yoorgun oldugu zamanlarda teklif etmeye korkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?