Kizlar yardim edin bana. Esim beni cok kiriyor ve uzuyor. Ben hic umrunda degilmisim gibi davraniyor.bir ihtiyacin istegin var mi die sormuyor bile. Surekli tartisiyoruz.daha yeni evliyiz. Dun anneme gidicem artik yeter diyorum he he laf dio alay eder gibi. Ona ders vermek istiyorum. Uzaak durmak istiyorum. Nasil yapiyim akil verin
İlgilenmeyerek ders verebilirsin.Ne bileyim, yemek yapma mesela, ya da akşam isten geldiğinde konuşma.Gidip televizyon izle, kitap oku, hiç konuşma bile.Konuşmak isterse de sende onun gibi tepkiler ver bir süre.En azından neye kırıldığını anlamış olur diye düşünüyorum.Gün içinde çık dolaş, arkadaşlarınla ailenle vakit geçir.İlk günden beri mi böyle?Nişanlıyken filan da mı aynı şekildeydi?Konuşmayı mutlaka denemişsindir, ne cevap verdi sana?Bunları da yazarsan fikir verebiliriz sana diye düşünüyorum.Biraz daha açar mısın konuyu canım
Hayir baslarda boyle degildi ama evlendikten sonra degismeye basladi. Benk maddi acidan ona ihtiyacim yok ama bi bayan olarak istiyorumki erkekligini hissettirsin. Sorsun ihtiyacin var mi bir yere giderken beni dusunup birseyler yapsin. Ama yok bekar adam gibi cekio kapiyi gidio evde kim var ben yokken ne yaoar umrunda degil. Cok üzülüyorumsoyleyince konusturmuyor bile biktim para muhabbetinden dio benim derdim para degil ama ona takmis durumda
Yav he he mi diyor
Adamın kaybetme korkusu kalmamış ki.
Biz zaten uzun sure sevgili kaldk 6 yil kdr sonra evlendik zaten benim onu birakmiycamdan emin ama boyle de söylenmez ki. Ama gercekten evlendikten sonra hersey değişiyor erkek Milleti kadini elde ettikten sonra rahatliyor
Bebek ortak karar mıydı? Bebekten önce nasıldı
Evlenir evlenmez bebek yapınca doğal olarak dikkate alınmıyorsun ve bırakıp gidemeyeceğini biliyor eşin. Rahat tavırları bu yüzden. Bol şanslar
evde o yokmuş gibi yaşa,sadece çiçeğe bakar gibi yemeğini suyunu ver sonra ilgisiz sanki tek başına yaşar gibi evde yaşa.Evlliğin çok yeni ,eşinin üstüne çok düşme,kendine daha fazla zaman ayır,kitap oku,tek başına kahve yap ve karşısında höpürteterek iç,psikolojikmen en kısa zamanda çatlar.....
sanırım arkadas haklı keske bebek ıcın bıraz daha bekleseydınız sonucta yenı evlısınız.. kumar oynamak gibi olmus.. neyse olan olmus zaten .. sende onla ılgılenme bakalım ne yapacak. yemek yapma bişicik yapma
Ortak karardi isteyerek oldu zaten ama bebekle alakasiz evlendikten sonra değişti sevgiliyken cok ilgiliydi hatta evliligin ilk zamanlari artik zivanadan cikmisti saygisizlasmisti sonra ben cok buyuk tepkiler verince vazgecti o davranisindan simdide dusuncesizligi beni deli ediyor. Bi gunden bi gune cebinde bes kurusun var mi ya da bi ihtiyacin var mi demiyor bende para oldugunu biliyor tamam ama ya insan nezaketen bi sorar kocaligini hissettirir yoksa benim maddiyatina ihtiyacim yok cok sukur ama beni dusunsun istiyorjn
Biz zaten uzun sure sevgili kaldk 6 yil kdr sonra evlendik zaten benim onu birakmiycamdan emin ama boyle de söylenmez ki. Ama gercekten evlendikten sonra hersey değişiyor erkek Milleti kadini elde ettikten sonra rahatliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?