esim...

pollen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
229
2
38
35
Diğer
Kizlar yardim edin bana. Esim beni cok kiriyor ve uzuyor. Ben hic umrunda degilmisim gibi davraniyor.bir ihtiyacin istegin var mi die sormuyor bile. Surekli tartisiyoruz.daha yeni evliyiz. Dun anneme gidicem artik yeter diyorum he he laf dio alay eder gibi. Ona ders vermek istiyorum. Uzaak durmak istiyorum. Nasil yapiyim akil verin

İlgilenmeyerek ders verebilirsin.Ne bileyim, yemek yapma mesela, ya da akşam isten geldiğinde konuşma.Gidip televizyon izle, kitap oku, hiç konuşma bile.Konuşmak isterse de sende onun gibi tepkiler ver bir süre.En azından neye kırıldığını anlamış olur diye düşünüyorum.Gün içinde çık dolaş, arkadaşlarınla ailenle vakit geçir.İlk günden beri mi böyle?Nişanlıyken filan da mı aynı şekildeydi?Konuşmayı mutlaka denemişsindir, ne cevap verdi sana?Bunları da yazarsan fikir verebiliriz sana diye düşünüyorum.Biraz daha açar mısın konuyu canım

Bu tür durumlarda önemsememek bazen işe yarar , hayatının merkezinde olmadığını görürse daha çok üzerine düşebilir , klasik kaçan balık kovalanır misali..

Ama bazen ters tepebilir , önemsemeyişin onun işine gelebilir mesela

Hayir baslarda boyle degildi ama evlendikten sonra degismeye basladi. Benk maddi acidan ona ihtiyacim yok ama bi bayan olarak istiyorumki erkekligini hissettirsin. Sorsun ihtiyacin var mi bir yere giderken beni dusunup birseyler yapsin. Ama yok bekar adam gibi cekio kapiyi gidio evde kim var ben yokken ne yaoar umrunda degil. Cok üzülüyorum soyleyince konusturmuyor bile biktim para muhabbetinden dio benim derdim para degil ama ona takmis durumda

en güzel tepki tepkisizlik..benim ki bazı dönemler de senin eşin gibi bir psikolojiye bürünüyor.
aslında son zamanlarda daha da azaldı. onun yaklaşımlarını hiç konuşmamak küsmek yerine
başka türlü ezmeye çalıştım ben de, yaptıklarını tavırlarını, uyuşmazlıklarını, vurdumduymazlıklarını
tamamen onun yaptıkları normalmiş gibi kabul ederek tepkisisz doğal ve hiç bir sey yokmuşcasına davranarak
onu çileden çıkarıp dikkatini fazlasıyla çektim. üzerine düşmemek sorgulalamamak inanki ona da kocaman bir ACABA dedirtti.
hatta sen artık beni sevmiyorsun bile dedi depresif hallere girdi o kadar yani

Onun sana davrandıgı gibi davran cnm üstüne düşme ilgisiz ol !!!

bişiy sorunca soğuk cevap ver baska seylerle mesgul ol ...

ama arkadasın dediği gibi amacı bu ise işine gelecektir kocanızın ...

Evlenir evlenmez bebek yapınca doğal olarak dikkate alınmıyorsun ve bırakıp gidemeyeceğini biliyor eşin. Rahat tavırları bu yüzden. Bol şanslar

Yav he he mi diyor
Adamın kaybetme korkusu kalmamış ki.

O zaman sende umursamamaya çalış onu.İstediği yere gitsin geziyor mu ne yaparsa yapsın.Sende onu umursmaa nereye gittin, nerden geldin diye sorma.Belki de bu tip sorular soruyorsun, bilmiyorum ama sorduğunu varsayarak konuşuyorum, ilginden ya da sorularından bunalmıştır,sıkılmıştır...Tipik 'kafama göre' diyen erkek modeli seninki.Yapacağın tek şey onu umursamamak, ilgilenmemek.Kendinle meşgul ol, alışveriş yap, gez dolaş, arkadaşlarınla vakit geçir.Bu kadar umursama onu, o da anlayacaktır.En azından konuşma, bir şey sorudğunda da kısa ve net cevaplar ver.Bir şey istediğinde öfff pöfff de.Sıkılmış gibi seninki, bekarlık günlerini mi özlüyor ne?

sevdiğim bana da öyle desene kıl olurum bende ' yav he he '

arkadaşların dediği gibi kaçan kovalanır hesabı elinizi eteğinizi kesip buz gibi olun bakalım ne oluyor , bir kaç gün de annenizin yanına gidip kalın

Yav he he mi diyor
Adamın kaybetme korkusu kalmamış ki.

Biz zaten uzun sure sevgili kaldk 6 yil kdr sonra evlendik zaten benim onu birakmiycamdan emin ama boyle de söylenmez ki. Ama gercekten evlendikten sonra hersey değişiyor erkek Milleti kadini elde ettikten sonra rahatliyor

evde o yokmuş gibi yaşa,sadece çiçeğe bakar gibi yemeğini suyunu ver sonra ilgisiz sanki tek başına yaşar gibi evde yaşa.Evlliğin çok yeni ,eşinin üstüne çok düşme,kendine daha fazla zaman ayır,kitap oku,tek başına kahve yap ve karşısında höpürteterek iç,psikolojikmen en kısa zamanda çatlar.....

Biz zaten uzun sure sevgili kaldk 6 yil kdr sonra evlendik zaten benim onu birakmiycamdan emin ama boyle de söylenmez ki. Ama gercekten evlendikten sonra hersey değişiyor erkek Milleti kadini elde ettikten sonra rahatliyor

Bebek ortak karar mıydı? Bebekten önce nasıldı

Bebek ortak karar mıydı? Bebekten önce nasıldı

Ortak karardi isteyerek oldu zaten ama bebekle alakasiz evlendikten sonra değişti sevgiliyken cok ilgiliydi hatta evliligin ilk zamanlari artik zivanadan cikmisti saygisizlasmisti sonra ben cok buyuk tepkiler verince vazgecti o davranisindan simdide dusuncesizligi beni deli ediyor. Bi gunden bi gune cebinde bes kurusun var mi ya da bi ihtiyacin var mi demiyor bende para oldugunu biliyor tamam ama ya insan nezaketen bi sorar kocaligini hissettirir yoksa benim maddiyatina ihtiyacim yok cok sukur ama beni dusunsun istiyorjn

sanırım arkadas haklı keske bebek ıcın bıraz daha bekleseydınız sonucta yenı evlısınız.. kumar oynamak gibi olmus.. neyse olan olmus zaten .. sende onla ılgılenme bakalım ne yapacak. yemek yapma bişicik yapma

Evlenir evlenmez bebek yapınca doğal olarak dikkate alınmıyorsun ve bırakıp gidemeyeceğini biliyor eşin. Rahat tavırları bu yüzden. Bol şanslar

Bende oyle yapmayi dusunuorum o yok gibi davranicam gitmiycem madem bu kdr emin yok gibi davraniyimda varligimdan da bisi anlamasin

Dedigim gibi cok uzun suredir birlikteyiz taniorum cocuk icinde asla pisman degilim iyi ki oldu. Ama esim daha cok ilgilensin beni dusunsun istiyorum amannn bilmiyorum ya sağlıklı dusunemiyorum bile hayirlisi artikk

Bu durumda yapacağınız tek şey ters psikoloji yaratmak.Siz üstüne düştükçe o geri çekiliyor.Biraz siz geri çekilin,o yokmuş gibi davranın,kendinize yönelin.Bunu görünce dayanamayıp kendi gelecek.

Erkek milleti evlenince rahatlar hiç görmediğin yanlarını görüyorsun çok doğru ama senin eşin bildiğin bekar zamanlarındaki gibi yaşamak isteyip havalara girmiş. Yeni evliyken böyle şeyler yapması çok saçma. Çok büyük saygısızlık.
Benim eşim de çok çocuksudur mesela. Sorumluluklarını bilir evde bana yardım eder ama bazı şakaları ilkokul çocukları gibidir. Her zaman uyarırım. Birşey söylediği zaman umursamam cevap vermem veya yüzüne bakmadan kısa net cevaplar veririm evet hayır gibi. Sonra başlar kendisi ilgilenmeye. Beni şakayla karışık kıskandırmaya çalışırsa gıcık olurum ama umursamıyomuş gibi yaparım. Soğukkanlı yapım sağolsun. Erkek milletine ilk andan itibaren sana mecburum mesajı verilmemeli. Seni sevdiğim için yanındayım diye ara ara ince mesajlarla üstünden geçilmeli. Bir dizide duymuştum ama hoşuma gitti "kadınlar sevmek için değil sevilmek için yaratılmıştır" demişti kadın gurur yoksunu birine akıl verirken.
Senin de yapacağın şey kocanı görmezden gelmek. Çamaşır yıkanmayacak, bazı akşamlar benim karnım aç değildi yemek yapmadım denecek, yapıldığı zaman da az çeşitle geçiştirilecek. Emin ol erkekler yemek olayında çabuk çözülüyorlar :) belki gidip dışarda yer umursama zaten her halükarda dışarı çıkıyor. Sorumluluğunu bilmeyen adama ilgi niye gösterilsin ki?
Ama en önemlisi ince ince laf sokmalarla birlikte onu ezmeler. Git dışarı arkadaşlarınla gez. Hatta biraz geç kal. Sen kadınsın geç gelemezsin tartışması olursa bu yuvayı da ortak bir hayat için kurduğunuzu ama onun çabuk vazgeçtiğini söyle.
Bilmiyorum ne dereceye kadar dayanırsın. Dayanamadığın yerde git annende kal bir kaç hafta görsün he he diyip alay etmeyi.

Son düzenleme:
Canım aynen benim gibi yap bende Pazar gününden beri konuşmuyorum o yokmuş gibi davranıyorum. Ama öyle moralim bozuk da durmuyorum çocuklarla gülüp konuşuyorum sadece onunla konuşmuyorum ve onunla konuşmamak beni hiççç rahatsız etmiyor gibi davranıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…