Şu aralar evlilikler boşanma sebepleri çok basitmis gibi geliyor bana. Gak dedin guk dedin bosanalim.hak özgürlük maddiyat derken kadinlar ozgurlesicem ,ezdirmicem kendimi diye biraz abartmaya basladi gibi geliyor bana.her evlilikte bir sürü şey yaşanabilir. Birbirimizi her saniye abartili saygi gosterileriyle,sozluk kelimeleriyle, en şik kiyafetlerle karsilamiyoruz.yeri gelir sinirleniriz agzimizdan çok kötü bir kelime de çıkabilir pişman olur Özür dileriz. Yada çok büyük kavga da edilebilir ve yine tatlıya bağlanabilir. Evliliğin özünde sevgi varsa ve tabi ki karşındaki insan normalde sana değer veriyor sayiyorsa kavgada ağzından sinirle çıkan tek bir kelime boşanma sebebi olamaz. Özünde iyi bir adam iyi bir evlilikse, kötü günler geçirirken insanlar o ruh haliyle yaptıklarından ve soylediklerinden hemen yargılanmamali,bosanip sen bana bunu dedin diyemezsin ;diye basitlestirilmemeli evlilikler.eskiden insanlar 50 günlük evliyken bosanmiyordu bukadar. Şimdi bakiyorum da 1 sene sürse mucize. Evlilik birlikte yaşayabilmeyi becermektir. Bunun içinde her yaptığını her söylediğini her saniyesini didiklerseniz kim o evde yaşamak ister.bosanirlar tabii. Genel yorumum bu konu sahibine değil yani sadece.evliliklerin uzun süreli olması için iki tarafta herseyi her kelimeyi her hareketi çok buyutmemeli.senelerce birlikte yaşamak için bazı şeyleri çok abartmamaliyiz .anne baba kardeşle kavga edilmiyor mu?ama hemen sen benim gururumu cignedin gidiyorum mu diyoruz ailemize. Esinizi aile gibi görün rekabet ettiginiz dusmaninizin açığını yakalamış gibi hemen protokoller hazırlamayın abartmayin.bu arada esiniz sizi tabiiki o..gibi görmüyordur. Sizi delirtmek için yapmıştır. Bekleyin bir iki gün Özür dilesin hatasını anlasın. Yapmazsa ozaman düşünün. Ama siz fırsat vermeden protokol hazirlamissiniz .hata üstüne hata yapıp bitiriceksiniz.bi fırsat verin birbirinize.nefes almadan adliyeye koşmak nedir. Aileniz Hatalarını düşünüp evlliginizi öyle yonlendirmeyin.