Eşim

Eee sence ne olduysa o kızlarla mı olmuş
Açık yazsan fena olmaz
Kirli çamaşır tuhaf oldu yani
2-3 ay sonra konuyu niye açtın, eşin mi ilgisiz o günden beri
Hayir aklima takılıyor ondan yazdim evet o.kızlardan etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum bide evde kalmislar iyice suphelendim

Tek sorun bu yapışkan sıvının ne olduğu mu?
Siz evi terketmişken eşiniz çıkıp gezip eğleniyor keyfine bakıyor bence bu daha vahim.

Hayir aklima takılıyor ondan yazdim evet o.kızlardan etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum bide evde kalmislar iyice suphelendim
Yeğeni değil sanırım bu kızlar yeğenlerinin kuzeni oluyo
Sanmam
Öyle olsa farklılıklar olurdu, eşim neden soğuk diye konu açardın

2-3 ay boyunca boşu boşuna düşünüp o mu bu mu diye düşünmek ve de iç çamaşırını ele alıp incelemekte açıkcası tuhaf geldi.Kendinize oyalanacak başka şeyler bulun bence bu şekilde ruh sağlığınız elden gider.

Hic aklima gelmezdi burda duymasam. Yani cebini kontrol ederim bisey varsa makineye zarar vermesin diye ama donlara bakmak ilginc
O gece cikardigini nerden biliyosunuz belki ondan once olmustur her neyse..

Bide bisey yaparken ilerisini dusunmek lazim. Evi terketmeyi goze almissiniz belki size bosanma nedenide sunabilirdi inat olarak.
Esinizle konusmaniz lazim biz burdan ne diyelim bilemeyiz.

Ben olsam hemen sorarım. Hepsi erkekse bişeyler Izlemis olabilirler. Değilse kuzenlerden Sonra eve kim geldi belki kalmadilar göz boyamadir. Yada kendi kendine bişey yapmıştır. Iç camasirina içecek dokulecek değil ya. Hemen sor ve düşünmeden cvp veriyorsa inan ona..

Ayrıca bişey yapmış olsa camasirina bulasmaz sonuçta peçeteye falan silinir herhalde. Ayh neler yazıyorum ben ya

Hayir biri erkek dort de kiz var luna parka gitmisler
Valla ben camasirdaki lekeyi deyilde,,eşiyle kavga eden adamın lunaparkta dört kızla gezmesine takıldım.Sen gittin diye parti vermiş olmasın esin..Bişey söyleyim kızların arkadaşları da varmış kesin onlardan etkilendi.Evli bir adam 4 kızla neden lunapark gider ki.Bide gece cümbür cemaat evde mi kalmış bunlar..Esin valla rahat adammış

Yeğeni değil sanırım bu kızlar yeğenlerinin kuzeni oluyo
Sanmam
Öyle olsa farklılıklar olurdu, eşim neden soğuk diye konu açardın
Bu kızların sizin evde ne işi var yahu.Bide gece kalmışlar ben olsaydım bu kadar genç kızlari eve niye getirdin niye yatirdin diye kıyameti koparirdim.Gene iyi sabırliymissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…