- 28 Kasım 2010
- 42.503
- 141.172
- 798
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Hayir aklima takılıyor ondan yazdim evet o.kızlardan etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum bide evde kalmislar iyice suphelendimEee sence ne olduysa o kızlarla mı olmuş
Açık yazsan fena olmaz
Kirli çamaşır tuhaf oldu yani
2-3 ay sonra konuyu niye açtın, eşin mi ilgisiz o günden beri
Yeğeni değil sanırım bu kızlar yeğenlerinin kuzeni oluyoHayir aklima takılıyor ondan yazdim evet o.kızlardan etkilenmiş olabilir diye düşünüyorum bide evde kalmislar iyice suphelendim
Nasil farkliliklar yegenleri var bir kac da onlarin arkadaslari varmisYeğeni değil sanırım bu kızlar yeğenlerinin kuzeni oluyo
Sanmam
Öyle olsa farklılıklar olurdu, eşim neden soğuk diye konu açardın
Evet orasi ayri bi dert sirf bana inat olsun diye çıkmıştırTek sorun bu yapışkan sıvının ne olduğu mu?
Siz evi terketmişken eşiniz çıkıp gezip eğleniyor keyfine bakıyor bence bu daha vahim.
Evet orasi ayri bi dert sirf bana inat olsun diye çıkmıştır
Mutlaka etkilenerek mi olur o "rüyalanma" denen şey?Hayir ben sadece birisinden mi etkikendi acaba diye düşünüyorum
Adamin kirli donlarini karistirirsan hersey gormen mumkun
Sana soğuk davranmaz mıydı yani bu geçen 3 ayda sürekli telefonla meşgul olmaz mıydıNasil farkliliklar yegenleri var bir kac da onlarin arkadaslari varmis
Valla ben camasirdaki lekeyi deyilde,,eşiyle kavga eden adamın lunaparkta dört kızla gezmesine takıldım.Sen gittin diye parti vermiş olmasın esin..Bişey söyleyim kızların arkadaşları da varmış kesin onlardan etkilendi.Evli bir adam 4 kızla neden lunapark gider ki.Bide gece cümbür cemaat evde mi kalmış bunlar..Esin valla rahat adammışHayir biri erkek dort de kiz var luna parka gitmisler
Bu kızların sizin evde ne işi var yahu.Bide gece kalmışlar ben olsaydım bu kadar genç kızlari eve niye getirdin niye yatirdin diye kıyameti koparirdim.Gene iyi sabırliymissinizYeğeni değil sanırım bu kızlar yeğenlerinin kuzeni oluyo
Sanmam
Öyle olsa farklılıklar olurdu, eşim neden soğuk diye konu açardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?