- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Bundan iki uc ay once esimle tartismamiz olmustu ve annemlere gitmistim o aksam esim yegenleri ve onlarin kuzeniyle gezmisler o gecede bizde kalmışlar eve geldigimde her taraf cok daginikti asıl onemli konu esimin elbiselerini makineye atarken esimin ic camasirinda yapışkan birsey vardı yani galiba meni olabilir diye düşünüyorum icime suphe dustu sizce ne olmus olabilir
Evet eminim kimler oldugunuEsınızı en ıyı sız tanırsınız.. Evde kımı mısafır ettıgınden emın mısınız_?
Nasil yani o olmaya bilirmi
Aklından ne geçiyor ki? İlk aklına o geldi.
Saka mi bu yapışkan dediysem boyle sekerli su dokulur yapisir ya elbise birbirine oyleSakız yapışmıştır Oda beyaz ya
kendi kendine de olmuş olabilir
Nasil yani o olmaya bilirmi
2-3 ay önceki şeyi sormak şimdi mi aklına geldi?Bundan iki uc ay once esimle tartismamiz olmustu ve annemlere gitmistim o aksam esim yegenleri ve onlarin kuzeniyle gezmisler o gecede bizde kalmışlar eve geldigimde her taraf cok daginikti asıl onemli konu esimin elbiselerini makineye atarken esimin ic camasirinda yapışkan birsey vardı yani galiba meni olabilir diye düşünüyorum icime suphe dustu sizce ne olmus olabilir
Bende oyle dusunuyorum ama o zaman birisinden hoslanirmis erkekler oyle olurmus yani ruyalanma konusunu diyorumkendi kendine de olmuş olabilir
Cebinde yazmadim ki yani demek istedigim ruyalanma diye birsey varmis erkeklerde oda birisinden zevk duyunca olurmus acaba oyle birşey mi oldu diye sormak istedimAy biz nereden bilelim.
Yani ben eşimin cebinde yapışkan bir şey hissetsem ilk aklıma o gelmez.
Ama zaten geceden kalmaysa kurumuş olma ihtimali yüksek.
Eşin bu tür şeylere yatkın biriyse olabilir ama bize sorman çok tuhaf.
o gece dışarı falan çıkmışlarsa gördüğü bir bayandan etkilenmiş olabilirBende oyle dusunuyorum ama o zaman birisinden hoslanirmis erkekler oyle olurmus yani ruyalanma konusunu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?