- 10 Eylül 2015
- 242
- 34
- 28
- 32
- Konu Sahibi Qumru_hanne
-
Evet bende ondan korkuyorumo gece dışarı falan çıkmışlarsa gördüğü bir bayandan etkilenmiş olabilir
Olur ablaBi daha annende kalma emi
ama sadece görmüştür benceEvet bende ondan korkuyorum
,:))))))Olur abla
Cebinde yazmadim ki yani demek istedigim ruyalanma diye birsey varmis erkeklerde oda birisinden zevk duyunca olurmus acaba oyle birşey mi oldu diye sormak istedim
eşinin gezdiğini söylediğin kişilerin cinsiyeti ney hepsi erkek mi gezmeye diye başka bir yere mi gittiler acaba?Bundan iki uc ay once esimle tartismamiz olmustu ve annemlere gitmistim o aksam esim yegenleri ve onlarin kuzeniyle gezmisler o gecede bizde kalmışlar eve geldigimde her taraf cok daginikti asıl onemli konu esimin elbiselerini makineye atarken esimin ic camasirinda yapışkan birsey vardı yani galiba meni olabilir diye düşünüyorum icime suphe dustu sizce ne olmus olabilir
Hayir ben sadece birisinden mi etkikendi acaba diye düşünüyorumAdamların rüyalarına da karışamayız ya.
Keşke yasaklayabilsek, o başka
Önemsiz bişey gibi, dert etmeyin..
Hayir biri erkek dort de kiz var luna parka gitmislereşinin gezdiğini söylediğin kişilerin cinsiyeti ney hepsi erkek mi gezmeye diye başka bir yere mi gittiler acaba?
Hayir ya nasil anlatiyim bi elbisene sekerli su dokulur boyle bir birine yapisir ya öyleydi ondan dikkatimi cekti yoksa incelemem tabiki kurumustuNasil anladin ki camasirin yapiskan oldugunu.
bende orayi anlamadim.makinaya atmadan inceliyomusunuz.ilginc bisey.
Esine sorsaydin.belki farkinda degilken uykusunda olabilir.gece olsa kurur.islak kalmasi icin siz farkettikten hemen once olmasi lazim.iyce karisti
Eee sence ne olduysa o kızlarla mı olmuşHayir biri erkek dort de kiz var luna parka gitmisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?