- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi yekpare1234
-
napcan o zaman allah bi yerden almıs bi yerden vermisAnnem başka Şehirde kayınvalidem Sağolsun çok iyi rahatım
Gazli bebek surekli emmek ister emerek rahatlar (5ay kolik cekmis biriyim) fon makinasi falan açın o zamanda susar ayakta sallarsanizda susar. Yada bebek arbaasi warsa icine koyub evin icindr dolastirin oylede susar hepsini bizzat denedim:).. biz colinox damla ve neo babay gripe mixture kullandik birtek bunlar fayda etmisti.Off bilmiyorum gerçekten Öküz bi kocam var beni hiç anlamıyor kayınvalidem yardımcı olsun diye geldim saolsun idare ediyor ama eşim çok sinirimi bozuyor.emzik almıyor göğsümü emzik gibi kullanıyor her dakika emmek istiyor çok şükür sağlığı yerinde ama bu adam beni bebekten daha fazla üzüyor
Damla kullanıyorum rezene içiyorum ama bebeğim uykusunda bile kıvranıyor büyün bunlara ek kocamın anlayışsızlığına. Deli oluyorumGazli bebek surekli emmek ister emerek rahatlar (5ay kolik cekmis biriyim) fon makinasi falan açın o zamanda susar ayakta sallarsanizda susar. Yada bebek arbaasi warsa icine koyub evin icindr dolastirin oylede susar hepsini bizzat denedim:).. biz colinox damla ve neo babay gripe mixture kullandik birtek bunlar fayda etmisti.
Seni cok iyi anliyorum ne rezeneler kimyonlar yedim ictim.. sutumde gaz olmasin diye bir cok seyden uzak durdum butun damlalar gaz ilaclarini denedik.. uykusunda kivranmayi gec uyumuyordu bile cirmala seklinde ağlıyordu.. kac doktora gittim olmadi sana yazdigim ilaclari bir doktora gitmistik o werdi allah ondan razi olsun bebegim onlari icince gece 7 saat uyumuştu.. ki onlar ilac degil bitkisel o yuzden devlet karsilamiyor.. ayriyetten o donemlerimde tek basimaydim esim vardi ama yoktu annem kv. de yoktu.. allahima bin sukur gecti.. sabret geciyorr..Damla kullanıyorum rezene içiyorum ama bebeğim uykusunda bile kıvranıyor büyün bunlara ek kocamın anlayışsızlığına. Deli oluyorum
Bende artık aç aç dolanıyorum bir şey yemeye korkuyorum bebeğe gaz yapacak diye gece zaten hiç uyku yok sabaha kadar sallıyorumSeni cok iyi anliyorum ne rezeneler kimyonlar yedim ictim.. sutumde gaz olmasin diye bir cok seyden uzak durdum butun damlalar gaz ilaclarini denedik.. uykusunda kivranmayi gec uyumuyordu bile cirmala seklinde ağlıyordu.. kac doktora gittim olmadi sana yazdigim ilaclari bir doktora gitmistik o werdi allah ondan razi olsun bebegim onlari icince gece 7 saat uyumuştu.. ki onlar ilac degil bitkisel o yuzden devlet karsilamiyor.. ayriyetten o donemlerimde tek basimaydim esim vardi ama yoktu annem kv. de yoktu.. allahima bin sukur gecti.. sabret geciyorr..
Tezenesi içiriyorum ama kimyonda içirdiğimde beveğimîn suratında sivilceler çıktıCanım rezeneyi bebeğine de içir.benim de kızım üç aylık ve o da gazlı.rezene kimyon içiriyorum.çok faydasını gördük.bir de yüzüstü yatır öyle uyut ama sakın başından ayrılma.allah korusun boğulmasın.gözetim altında yüzüstü yatır.ne sancı kalır ne kıvranma
O ilaçları nasıl kullanıyordunSeni cok iyi anliyorum ne rezeneler kimyonlar yedim ictim.. sutumde gaz olmasin diye bir cok seyden uzak durdum butun damlalar gaz ilaclarini denedik.. uykusunda kivranmayi gec uyumuyordu bile cirmala seklinde ağlıyordu.. kac doktora gittim olmadi sana yazdigim ilaclari bir doktora gitmistik o werdi allah ondan razi olsun bebegim onlari icince gece 7 saat uyumuştu.. ki onlar ilac degil bitkisel o yuzden devlet karsilamiyor.. ayriyetten o donemlerimde tek basimaydim esim vardi ama yoktu annem kv. de yoktu.. allahima bin sukur gecti.. sabret geciyorr..
Canim sen yemegini ye.. senin yediklerinle bir alakasi yok gazın.. bagarsaklari nasil calismayi bilemedigi icin oluyor bu senin yediklerinle alakali degil.. ama bizim kocakari soylemleri yok onu yeme yok sutun olsun sekerli ye yok böyle bisey.. sen ac kalma sakin..arkadasimin cocugu hep mamayla buyudu ama oda cok gazliydi..bu donemlerde de esinden fazla birsey bekleme geneli boyle bunlarin.. allah yardimcin olsun ama sana dedigim ilaclari deneyebilrisin hatta bir doktora sorup ogrenebilirisin.. sabret o gunduzleri uyudumu hemen sende uyu.. ayaginda sallarken bile yaslan biyere kapa gozlerini..Bende artık aç aç dolanıyorum bir şey yemeye korkuyorum bebeğe gaz yapacak diye gece zaten hiç uyku yok sabaha kadar sallıyorum
Canim ilaclarin ismini al eczaneye sor onlar soyler.. uzerinden bayagi gecitig icin gunde kac defavereigimi suan hatırlayamiyorum. Yanlista yonlendirmek istemem seni.. ilac yurt disindan geliyor dewlet karsilamiyor ve bitkisel.. ikisini 70 lira civarı biseydi biz aldigimiz zamanO ilaçları nasıl kullanıyordun
Evet ya bı koca karı söylemleri çok saçma oluyor bazen ayağını sıcak tut üstüne bişeyler giy ondan gaz yapar üşütme kendini falan .. Bağırsaklar laktoza karşı duyarlı olduğu için bebekte bu sıkıntılar oluşuyor dünya alemine alışıncaya kadar bu sıkıntıyı çekecek konu sahibi :) ayrıca gazı olan bebek sağlıklı bebektir gelişim atağı yaşayan sistemi düzenli çalışan bebektir, aslında sevinmek lazım ama işte analar perişan olmaktan sevinemiyorlar gariplerim :)Canim sen yemegini ye.. senin yediklerinle bir alakasi yok gazın.. bagarsaklari nasil calismayi bilemedigi icin oluyor bu senin yediklerinle alakali degil.. ama bizim kocakari soylemleri yok onu yeme yok sutun olsun sekerli ye yok böyle bisey.. sen ac kalma sakin..arkadasimin cocugu hep mamayla buyudu ama oda cok gazliydi..bu donemlerde de esinden fazla birsey bekleme geneli boyle bunlarin.. allah yardimcin olsun ama sana dedigim ilaclari deneyebilrisin hatta bir doktora sorup ogrenebilirisin.. sabret o gunduzleri uyudumu hemen sende uyu.. ayaginda sallarken bile yaslan biyere kapa gozlerini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?