Eşim

Bebeğini güle güle büyüt canım öncelikle...
Hâlâ lohusasınız , uykusuzluk yorgunluk sizi biraz yıpratabilir.
Eşlerin hepsi çok beceremiyor maalesef bebek bakımını .En güzel günleriniz keyfini çıkarmaya bakın.
Kayın valideniz ilgilendiği süreler içerisinde istirahat edin...

Eşlerin hepsi çok beceremiyor maalesef bebek bakımını .En güzel günleriniz keyfini çıkarmaya bakın.

Gazli bebek surekli emmek ister emerek rahatlar (5ay kolik cekmis biriyim) fon makinasi falan açın o zamanda susar ayakta sallarsanizda susar. Yada bebek arbaasi warsa icine koyub evin icindr dolastirin oylede susar hepsini bizzat denedim:).. biz colinox damla ve neo babay gripe mixture kullandik birtek bunlar fayda etmisti.

Damla kullanıyorum rezene içiyorum ama bebeğim uykusunda bile kıvranıyor büyün bunlara ek kocamın anlayışsızlığına. Deli oluyorum

eve bu sallanan beşiklerden al, çingene beşiği de kurabilirsin, koliği artınca çarşafta sallardık biz, bi de bu beşik hayatımı kurtardı 1 yıl kadar,kayınvaldenle aran iyiyse sallayın karşılıklı,
o evde beslediğin büyükbaşında yemini suyunu ver, hiç başka da ağzını açıp konuşma bile, bişey isterse veterineri aradım geliyomuş dersin

Damla kullanıyorum rezene içiyorum ama bebeğim uykusunda bile kıvranıyor büyün bunlara ek kocamın anlayışsızlığına. Deli oluyorum
Seni cok iyi anliyorum ne rezeneler kimyonlar yedim ictim.. sutumde gaz olmasin diye bir cok seyden uzak durdum butun damlalar gaz ilaclarini denedik.. uykusunda kivranmayi gec uyumuyordu bile cirmala seklinde ağlıyordu.. kac doktora gittim olmadi sana yazdigim ilaclari bir doktora gitmistik o werdi allah ondan razi olsun bebegim onlari icince gece 7 saat uyumuştu.. ki onlar ilac degil bitkisel o yuzden devlet karsilamiyor.. ayriyetten o donemlerimde tek basimaydim esim vardi ama yoktu annem kv. de yoktu.. allahima bin sukur gecti.. sabret geciyorr..

Canım rezeneyi bebeğine de içir.benim de kızım üç aylık ve o da gazlı.rezene kimyon içiriyorum.çok faydasını gördük.bir de yüzüstü yatır öyle uyut ama sakın başından ayrılma.allah korusun boğulmasın.gözetim altında yüzüstü yatır.ne sancı kalır ne kıvranma

Bende artık aç aç dolanıyorum bir şey yemeye korkuyorum bebeğe gaz yapacak diye gece zaten hiç uyku yok sabaha kadar sallıyorum

Tezenesi içiriyorum ama kimyonda içirdiğimde beveğimîn suratında sivilceler çıktı

O ilaçları nasıl kullanıyordun

Bende artık aç aç dolanıyorum bir şey yemeye korkuyorum bebeğe gaz yapacak diye gece zaten hiç uyku yok sabaha kadar sallıyorum
Canim sen yemegini ye.. senin yediklerinle bir alakasi yok gazın.. bagarsaklari nasil calismayi bilemedigi icin oluyor bu senin yediklerinle alakali degil.. ama bizim kocakari soylemleri yok onu yeme yok sutun olsun sekerli ye yok böyle bisey.. sen ac kalma sakin..arkadasimin cocugu hep mamayla buyudu ama oda cok gazliydi..bu donemlerde de esinden fazla birsey bekleme geneli boyle bunlarin.. allah yardimcin olsun ama sana dedigim ilaclari deneyebilrisin hatta bir doktora sorup ogrenebilirisin.. sabret o gunduzleri uyudumu hemen sende uyu.. ayaginda sallarken bile yaslan biyere kapa gozlerini..

O ilaçları nasıl kullanıyordun
Canim ilaclarin ismini al eczaneye sor onlar soyler.. uzerinden bayagi gecitig icin gunde kac defavereigimi suan hatırlayamiyorum. Yanlista yonlendirmek istemem seni.. ilac yurt disindan geliyor dewlet karsilamiyor ve bitkisel.. ikisini 70 lira civarı biseydi biz aldigimiz zaman

Şuan yardıma ihtiyacın var anlıyorum ama ne kadar da iyi olsa bu kv kalma işini abartma bence. Sendeki odunsunun baba olduğunu anlaması için bir bebekle baş başa kalmanız lazım sanki. Nasılsa orda da az uyuyormuşsunuz. Umarım en kısa zamanda yavrunun gaz sıkıntısı azalır cnm Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Bebek uyuyunca yemekmiş temizlikmiş hic birşey düşünme hemen uyu. Yemeği de kendi yapsın.

Eşi doğum yaptığında bu adamlara bi mallık geliyor nedendir bilinmez, sebebini isviçreli bilim adamları bi araştırsın piliiiiiiiiizzzzzz

Evet ya bı koca karı söylemleri çok saçma oluyor bazen ayağını sıcak tut üstüne bişeyler giy ondan gaz yapar üşütme kendini falan .. Bağırsaklar laktoza karşı duyarlı olduğu için bebekte bu sıkıntılar oluşuyor dünya alemine alışıncaya kadar bu sıkıntıyı çekecek konu sahibi :) ayrıca gazı olan bebek sağlıklı bebektir gelişim atağı yaşayan sistemi düzenli çalışan bebektir, aslında sevinmek lazım ama işte analar perişan olmaktan sevinemiyorlar gariplerim :)

canım işin çok zor belli ki ?
bebeğinin gazı varsa sam simplex kullan çok iyi geliyo bide emzirdikden sonra karnını ayaklarına doğru it gazları çok rahat çıkıyo o zaman bebeğin rahat eder sende rahat edersin.
kocana gelince bu söylediklerine pişman olmasını diliyorum.

Babalar anneleri anlayamıyor merak etme...
Bu süreçler de geçiyor ama yıpratıyor kadınları da. Ağlayan Bebek'te zor büyür ama büyür
Kvde iken o uyuduğunda sende uyusan ya da arada bırakıp markete bari çıksan
Geçiyor zor günler merak etme eşinde Bebek ağladığı için gerilmiş senden çıkarmış hırsını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…