Eşim

Alllah halim etsin bebeğinizi canm babalar bu dönemlerde pek bebeği benimseyemiyolar cnm ve pek acemi oluyorlar iş yine kadınlara kalıyor annelik çok zor cnm yemendn içmendn olacağınıda sanmıyorm gazn benm yiyip içmediğim birşey kalmadı ve hamdolsn rabbime inşallh birdaha bebbeklerim olursada kızm gibi olur bir gece bile ne gazdn ne başka birşeydn ağlamadi acıknca mızmızlanıyodu biraz meme veriyordm birdaha uyuyordu altına bile yapsa ağlamıyordu şimdi 3.5 yaşnda çok zeki çok akıllı allah herkeze benm minnoşm gibi tatlı uslu güzl huylu bbekler verir inşallh

bole gozumun onune mınnacık bısey geldı konununuzu okurken Ilk defa oyle guzel bı mınık bebegım olsun ıstedım.. Allah bagıslasın..bol bol pırtlasın yavrucak inşallah..

ilk zamanlar zordur ... gaz damlaları oluyo canım doktora danışsan... 2-3 saatlik uyku ile sütün bile azalır... bebeğin yattığı yere ılık su torbası koy aman sıcak olmasın... ayaklarını sıcak tut hem bebeğin hem kendinin rezene iç günde 2-3 bardak sinirlere de iyi geliyor... 40 çıkmamış kadına bu sozler soylenmez uykusunu bolemiosa yarın birgün sana yanaşır merak etme o zamanda sen ona soylersin uykumu bolemem die... şimdiki lohusa sendrımunu erkekler yaşıo...

Öküz.
Sanki çocuğu tek başına yaptın.
Yok anacım çocuk olmadan sözleşme imzalamak lazım böyle öküzlerle..

Benimde uykusuzluk başıma vurduğu bir gece eşimi yataktan atmıştım.. O gün bu gündür her bebeğim ağladığında benimle birlikte kalkar ve ilgilenir. Şimdi ikinci bebeğimiz geliyor ve bana çok destek veriyor...Sen mesajı almışsındır

senden biraz nazik tavır beklediğinden söylemiş
o kadar uykuyla olunmaması normal canım takma bırak
bunların hepsi ODUN...

Esini yokmus gibi farzet.Orda oyle biri yasamiyormus gibi dusun.KV ile iyi gecin bak ne guzel yardimci oluyor sana.Biraz sen dinlen biraz kv.Donusumlu olarak bakin.Moralini de yuksek tut.Bebeginin de karnina masaj yap ve karnini sicak tut.Avuc icini bebeginin karninin uzerinde tut hep.Arasira da cay kasik ile papatya cayi ver.Kendi yediklerine de dikkat et.Ac gezme.Karnini guzel doyur , uykunu al ve moralini yuksek tut.Kocan nasil yanasmaya baslaycak gor.O zaman da sen onu terslersin azcik.

Gögüsünü emzik gibi kullanmıyor . Onun şu ara sürekli emmeye ihtiyacı var. Emzirmek neden bazı anneler için bukadar sıkıcı onu anlayamıyorum. Bebeğin henüz yeni doğan gerekirse eme eme uyuyacak. Emzik te süt mü var boş boş ağzına tıkacaksın. Ve belliki akıllı bir bebek olacak :) süt yoksa ne işim var bununla diyor

6 ay hiç 31 dk yı bulmadı uyku sürem. Ama şu dönem eşin çocuğa bakamaz. Henüz çok küçük ve ona bakabilecek tek kişi sensin. Sert sallamasi da bu yüzden eşinin. Adama kabahat bulmuş herkes ama bence adam haklı. İşten gelmiş yorgun çocuğu alıyor sen dinlen diye yaranamıyor.

Tezenesi içiriyorum ama kimyonda içirdiğimde beveğimîn suratında sivilceler çıktı
Canim her gün 1 çay kasigi kimyonu su ile iç. Hap yutar gibi. İnan çok faydası oluyor. Bebeklerde cok rahatliyor. Soguk almamaya dikkat et. Bebeginin hep göğsüne bir bezi isitip koy.

Dengesizlik diz boyu !!!!!
Size kolaylıklar dilerim,bu ruhsuz adamla,

Hohhhhh cusss okuzlugun de bir siniri olur. Ya valla bekarim diye buyuk konusmak istemiyorum ama ben bu agir laflari nasil kaldiririm evlilikte merak ediyorum. Bebegi leylek mi getirdi totosunu kaldirip bebege baksin bir zahmet. Onun da bebegi degil mi el insaf cok sinirlendim ya.

Ne demek uykusunu bölemezmiş en zor kısmı sen hallettim zaten, 9 ay taşıdın hamileyken de adam akıllı uyumadın sen, doğurdun, vücudun hormonların saçmaladı, başlarım uykusuna, lohusa depresyonu geçir sen dünyayı dar et,bakmayacagi çocuğu yapmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…