- Konu Sahibi yekpare1234
-
Gögüsünü emzik gibi kullanmıyor . Onun şu ara sürekli emmeye ihtiyacı var. Emzirmek neden bazı anneler için bukadar sıkıcı onu anlayamıyorum. Bebeğin henüz yeni doğan gerekirse eme eme uyuyacak. Emzik te süt mü var boş boş ağzına tıkacaksın. Ve belliki akıllı bir bebek olacak :) süt yoksa ne işim var bununla diyorOff bilmiyorum gerçekten Öküz bi kocam var beni hiç anlamıyor kayınvalidem yardımcı olsun diye geldim saolsun idare ediyor ama eşim çok sinirimi bozuyor.emzik almıyor göğsümü emzik gibi kullanıyor her dakika emmek istiyor çok şükür sağlığı yerinde ama bu adam beni bebekten daha fazla üzüyor
Canim her gün 1 çay kasigi kimyonu su ile iç. Hap yutar gibi. İnan çok faydası oluyor. Bebeklerde cok rahatliyor. Soguk almamaya dikkat et. Bebeginin hep göğsüne bir bezi isitip koy.Tezenesi içiriyorum ama kimyonda içirdiğimde beveğimîn suratında sivilceler çıktı
Canım çok sıkkın yeni doğum yaptım bebeğim 38 gÜnlük.çok Gazlı bir bebeğim var durmuyor sabaha kadar uyumuyor tek Başıma bakamadığım için kayınvalideme geldim.1aydır burda kalıyruz.her gece 2-3 saat uyku ancak uyuyabiliyorum gündüzleri zaten hiç uyuyamıyorum.eşim izinli olduğu zamanlarda bile gece bebeğe bakmak istemiyor yok neymiş uykusunu bölemezmiş neyse bu konu Yüzünden tartıştım geçti bu akşamda yine bebeği emzirdim ona verdim gazını çıkarsın diye bebek durmuyo haldir huldur sallıyo zaten Karnı ağrıyo yavrumun birde kussunmu bu sallamayla dedim aldım elinden bana dediği laf şu sen 2 saatlik uykuyu hak ediyorsun iyi oluyor sana diyo Çok canım sıkkın çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?