- 26 Mart 2016
- 61
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Rapunnzelll
-
Evet hem doğumdan sonra hemde kizim küçükken çok kiskancti bizi babasıyla yatirmazdi evimiz küçüktü ayrı odasida yoktu bizimle yatardi oyuzden soğudumDoğumdan sonra mı böyle oldu
Evet hem doğumdan sonra hemde kizim küçükken çok kiskancti bizi babasıyla yatirmazdi evimiz küçüktü ayrı odasida yoktu bizimle yatardi oyuzden soğudum
Eşim 2 kere kalp ameliyatı oldu çok ciddiydi ve doktor ondan sonra bir süre yasaklamisti bende de aman birşey olacak su olacak korkusuna panik atak oldu herşeyden ona birşey olacak diye korkuyordum o zamanlar çok ayrı kalmıştıkSizinle yatabilir ama esler istese her türlü birlikte olur illa yatak odası değil:) siz hamile kalmaktan korkuyosunuz sanirim
Eşim çok kiskanctir balkona çıkmama bile izin vermez yan tarafda 70 yaşında bi adam oturuyor diyeAdamın kurduğu cümleye bak ya miğdem bulandı. Bence bunun üzerinde durun. Valla kafasını ortadan ikiye yarsan yeridir. Sen kursan böyle bi cümle nasıl olurdu acaba....
Bu tür adamların hep bişeyler karıştırdığını düşünüyorum nedenseEşim çok kiskanctir balkona çıkmama bile izin vermez yan tarafda 70 yaşında bi adam oturuyor diye
Orucluyken olmaz o benim bildigim, arkadas sabaha kadar ibadetle gecirmis o geceyi galiba.günah değilki
o senin helalin
kandilde olmaz diye bir şey var mı? çok bilmem ama mantıksız geldi
Esinin soylediyi hic iyi olmamis.Esiniz cinseliyi cok bagli .Bir an once toparlanirsaniz iyi olur.
Kaçmak değil eşim gece çalışıyor ve sabahları da kizim oluyor ve kizimda küçük değilSen iki ay u ğramazsan yanına video izledi çok normal erkek yaani niye kaçıyosun ki
Hadi yap da göreyim demedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim sinirlendim bana o zamana kadar anlayış gösterdi gençken her istediğini yaptım 1 dediğini 2 etmedim herşeyden memnun ettim ama psikologluk sorunum var yinede anlayış göstermediOrucluyken olmaz o benim bildigim, arkadas sabaha kadar ibadetle gecirmis o geceyi galiba.
Adamin dedigi hos degilde, hadi yap da goreyim nedir ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?