Eşim

Rapunnzelll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
61
10
1
30
Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim

Esinin soylediyi hic iyi olmamis.Esiniz cinseliyi cok bagli .Bir an once toparlanirsaniz iyi olur.

Adamın kurduğu cümleye bak ya miğdem bulandı. Bence bunun üzerinde durun. Valla kafasını ortadan ikiye yarsan yeridir. Sen kursan böyle bi cümle nasıl olurdu acaba....

Sende bence kendi sorununu bi an önce aş. Bu eşini haklı yapmaz ama senin durumunda normal değil.

Adam ne yapsın bi şekilde kendini rahatlatması lazım. Kandilde olmaz diye bişey de yok.

Sizinle yatabilir ama esler istese her türlü birlikte olur illa yatak odası değil:) siz hamile kalmaktan korkuyosunuz sanirim
Eşim 2 kere kalp ameliyatı oldu çok ciddiydi ve doktor ondan sonra bir süre yasaklamisti bende de aman birşey olacak su olacak korkusuna panik atak oldu herşeyden ona birşey olacak diye korkuyordum o zamanlar çok ayrı kalmıştık

Adamın kurduğu cümleye bak ya miğdem bulandı. Bence bunun üzerinde durun. Valla kafasını ortadan ikiye yarsan yeridir. Sen kursan böyle bi cümle nasıl olurdu acaba....
Eşim çok kiskanctir balkona çıkmama bile izin vermez yan tarafda 70 yaşında bi adam oturuyor diye

Eşinizin yaptığı normal
Sizinki değil

Bir kadının eşini 2 ay arzulamaması normal değil.

Burada bir sürü kadın var, küçük bebeği olan, uykusuz kalan, yorgun olan. Hatta kayınvalide ve kayınpederi ile aynı evde yaşayan. Hepsinin seks hayatı var. Eşlerini arzuluyorlar çünkü, normal olduğu üzere.

Sorununuzu araştırın, psikoloğa gidin.

Orucluyken olmaz o benim bildigim, arkadas sabaha kadar ibadetle gecirmis o geceyi galiba.

Adamin dedigi hos degilde, hadi yap da goreyim nedir ya?
Hadi yap da göreyim demedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim sinirlendim bana o zamana kadar anlayış gösterdi gençken her istediğini yaptım 1 dediğini 2 etmedim herşeyden memnun ettim ama psikologluk sorunum var yinede anlayış göstermedi

kandili uyduran kandilde olmazı da uydurmuş zaar..
2 ay istemiyorsanız sizde sorun vardır..
hadi yapta göreyim nedir ? sıkıyorsa tecavüz et bana mı demek istediniz?
ikinizin de ifadeleri sorunlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…