- 26 Mart 2016
- 61
- 10
- 1
- 30
- Konu Sahibi Rapunnzelll
-
Evet gitmem lazım ama artık o şeyler benden geçti yaşım genç değil bazıları çok baglida olabilir eşine isteyebilir bende gençken çok isterdim arzulardim ama kendinden soğuttuEşinizin yaptığı normal
Sizinki değil
Bir kadının eşini 2 ay arzulamaması normal değil.
Burada bir sürü kadın var, küçük bebeği olan, uykusuz kalan, yorgun olan. Hatta kayınvalide ve kayınpederi ile aynı evde yaşayan. Hepsinin seks hayatı var. Eşlerini arzuluyorlar çünkü, normal olduğu üzere.
Sorununuzu araştırın, psikoloğa gidin.
Ya tamam, cok terbiyesizce, bak ama sabah konu acan bir arkadas vardi; gece esi geri cevirmis diye neler saydik adama. 2 aydir tik gormeyen erkegi sen terslersen, o da o an azina geleni soyleyebiliyor iste.Hadi yap da göreyim demedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim sinirlendim bana o zamana kadar anlayış gösterdi gençken her istediğini yaptım 1 dediğini 2 etmedim herşeyden memnun ettim ama psikologluk sorunum var yinede anlayış göstermedi
Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
Hadi yap da göreyim demedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim sinirlendim bana o zamana kadar anlayış gösterdi gençken her istediğini yaptım 1 dediğini 2 etmedim herşeyden memnun ettim ama psikologluk sorunum var yinede anlayış göstermedi
Arkadaşlar psikologluk sorunum olduğunu biliyorum zaten ben burada size onu sormadım yardım istedim kendimin de hatalı oldugumu biliyorum ama ben size esimin dediklerini ve yaptıklarını sordum
Evet gitmem lazım ama artık o şeyler benden geçti yaşım genç değil bazıları çok baglida olabilir eşine isteyebilir bende gençken çok isterdim arzulardim ama kendinden soğuttu
Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
Yok degil insanin kendine kalmis birsey dinlemistim hocadan boyle bir yasak yok dedi hani insan vicdan yapiyor tabi saygidan istemeye biliyosun ama gunah degilmis, duydugumu yazim dedim iyi pazarlarKandillerde ilişki yaşanaz günah diye biliyorum yaşamadım hep uzak durum böyle akşamlar. Perşembe akşamı gibi düşünmeyeşim kandil bambaşka
Sen uzak durunca adam izler yani ben şaşırmadım.biraz çabalasan mı acaba
yinemi kandırıldık4. üyeliği alacakmısınzı yoksa sizi deşifre edelim mi ?
4. üyeliği alacakmısınzı yoksa sizi deşifre edelim mi ?
niye 3 üyelik acaba?4. üyeliği alacakmısınzı yoksa sizi deşifre edelim mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?