- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi Rapunnzelll
-
Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
Esinizin dedigi seyin cirkinligi? Nasil affettiniz ve iciniz aldi fikri neyse zikri o olur insanin.Aldatmis olabilir mi?Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
Esinizin dedigi seyin cirkinligi? Nasil affettiniz ve iciniz aldi fikri neyse zikri o olur insanin.Aldatmis olabilir mi?
Hadi yaaa evli olduğu halde?Konu sahibesinin sevgilisi de varmışEski konularında yazıyor
Hadi yaaa evli olduğu halde?
Ayyy bende neyse yaaa:)Yok kız evli diilfantezi dünyası çok geniş
Daha bebegimin kirki cikmadi, ama isleri yoluna koyduk. Cunku anne oldum diye kadinligimi unutmadımEşinizin yaptığı normal
Sizinki değil
Bir kadının eşini 2 ay arzulamaması normal değil.
Burada bir sürü kadın var, küçük bebeği olan, uykusuz kalan, yorgun olan. Hatta kayınvalide ve kayınpederi ile aynı evde yaşayan. Hepsinin seks hayatı var. Eşlerini arzuluyorlar çünkü, normal olduğu üzere.
Sorununuzu araştırın, psikoloğa gidin.
Daha bebegimin kirki cikmadi, ama isleri yoluna koyduk. Cunku anne oldum diye kadinligimi unutmadımKonu sahibini arzu duymuyo diye bahane uretmis kandilde olmaz falan diye bence.
Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
Artık deşifre olsun 3 üyelikle birlikte ya! Kandırılmışız4. üyeliği alacakmısınzı yoksa sizi deşifre edelim mi ?
Konu sahibesinin sevgilisi de varmışEski konularında yazıyor
nasıl ya?
E gayet normal. Napsın adam? Ya başka kadına gidecek yada kendi işini kendi halledecek. Patlasın mı?Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
95 dogumlu oldugunu yazmis bi de. Emin de olamiyorum artik kim dogruyu anlatiyor.Gerçi konu sahibi 47 yaşındayım demiş.
Sadece yaş değil demek istediğim, yaş+evlilikteki başka problemler=kadının seksten soğuması
Ben de açıkçası boşandığım kocamla daha fazla sevişebileceğimi hayal edemiyorum. Evli kalmaya devam etse idim ben de 2-3 belki 5 ayda bir sevişecektim.
Ama bu demek değil ki BENİM sevişmeye ilgim bitti, hayır, bitmedi. Başka bir erkekle kadınlığımı hissedeceğime eminim.
Konu sahibi psikolojik sorunları olduğunu belirtmiş sonradan. Bir kısmı ya evlilik kökenli ya da evliliğe yansıyor.
Bence psikoloğa gitmesi çok faydalı olur.
Evli diilmiş, sevgilisi var kız eski konularında yazıyor
her bir bahane ile adamı ötelersen video olur. bende olsam video ya bakardım... lütfen daha fazla üzülmemek için kalpmiş, çocukmuş kandilmiş gibi bahaneleri bir kenara bırakın oturun düşünün neden ben istemiyorum? ten uyumu mu yok? tatmin olma sorunu mu var?artıkkk ne sorun varsa bulup eşinle bunu konuşmalısınız.Arkadaşlar eşimle yaklaşık 2 aydır cinsellik yaşamıyoruz sorun esimde değil bende evet ama eşim hep anlayış gösterdi ilişki sırasında korkuyorum ve kaçıyorum geçen hafta Kandil de bir olay yaşandı eşim geldi sarıldı opuyordu kizim evde değildi bende sarildim falan ama yine yapamiycagimi ve Kandil de o iş olmayacağı için olmaz dedim oda niye falan dedim kandilde nasıl yapicaz hadi yap dedim buda bunu yanlış anladı ve gidip bir kadınla birlikte olurum kameraya çekerim sanada açıp izletirim bol bol dedi ben böyle bir cümle beklemiyordum sok oldum 2 gün falan kus kaldık sonra aramız iyi oldu bugün de eşim banyo yaparken telefonunu odada bırakmış normal de asla böyle birşey yapmam ama benden hep saklar telefonu kaçırır bi bakiyim dedim youtubdan geçmişe girdim ve ne göreyim videolar izlemiş açık saçık birsürü kadınlar falan var hemen kapattım koydum yerine ama çok kötü oldum siz olsanız naparsiniz nolur akıl verin şoktayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?