- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Onu surekli hep ayni olmuyoruz demek istedim yani mutlaka ayni evin icinde olunca bi paylasim oluyorUnutuyorum normal yasamima devam ediyorum yazmissinda biyerde ondan. Allah yardimcin olsun mubarak ramazan ayindayiz dua et bool boll
Hmm yani ne yapiyim böyle sizin.dediginiz gibi hasta tedavi olurmu tedavi olmadan gecer mi yada ne bileyim neden bakarlar ya hatta benim önceki konularim da da var takintili hasta gibi sürekli bakiyor diye ama ilk defa siz de benim gibi.düşündünüz gercekten de öyle
Bu akşam esimle konustum fakat kabul etmiyor yine o kadar aralıklarla baktigina ben herkese bakiyorum neden sorun yapıyorsun kiskanc lik yapma tartisma olacak birsey yok diyor bilmiyorum ne yapacağıma bende bilmiyorum gencligini yasayamamus bir insanla evlendim simdide gencligimi yasayacam diyor ama gel gor ki benim ve kizim olduğunun farkında bile değiltedavisi var tabii. ama önce hasta olduğunu kabul etmesi gerekiyor. Bu süreçte siz şu anki halinizden daha çok fedakarlık edeceksiniz orası da ayrı konu. evet hissettikleri aşk adı altında olmayabilir ama kendini mutlu hissettiği sanal bir dünyası var. Ve o dünyada siz yoksunuz. Siz tam tersi o dünyanın ona sanal olduğunu hatırlatan kişisiniz. Gerçekten asosyal, takıntılı ve hasta biriyle ömrünüzü geçirmek istiyor musunuz? Bir zaman sonra o hayal dünyasının gerçek olmasını isteyerek abuk subuk şeyler yapacak olabilir.
Evet, hasta olduğunu kabul etmek; başkasına aşık olduğunu kabul etmekten daha kolay gibi duruyor farkındayım ama maalesef öyle değil. Size ait olmamış bir adamdan bahsediyoruz. Keşke aileler bu kadar cahil olmasaydı, onlarla konuşup beraber bu süreci yönetebilseydiniz. Ama maalesef, Türk aileleri böyle sapkınlıkları uc bir noktaya vardırana kadar görmezden geliyor.
Gerçekten aşkı yaşayabileceğiniz, sağlıklı biriyle olmak istemez misiniz? Önce ne istediğinize karar verin. Nasıl bir hayat istediğinize. Ne yapmak istediğinize. Bir süre onla ilgilenmeyin. Oturun uzun uzun buna kafa yorun. İsteklerinizi yazın. Dua edin. İstekleriniz için ama geleceğiniz için. Kendinizi önce hazırlayın. Siz hazır olunca zaten evren tek tek isteklerinizi sizin karşınıza çıkartacaktır.
Bilmem bende anlamadimNe amaçla bakıyor
Sagol canimAllah sabır versin samire
Niye aglayip da kendini harap ediyorsun ki? Ac sen de bir sosyal medyahesabi eger yoksa, takil kafana gore. Disari cik gez mesela her yerde avmler var. Arasin dursun esin seni. Ac falanca yerdeyim de. Napiyorsun derse geziyorumBilmiyorum artik dayanacak gucum kalmadı ne yapacam onuda bilmiyorum insan seviyorsa eger bilerek.sevdiğini üzer mi sanmıyorum zaten bosanamiyorum da evimde degil sanki hapisdeyim her duvarlarinda annem babam esimin baskisi var neden inadina surekli surekli benim üzüldüğümü bildigi halde defalarca tartismamiza ragmen birisini takip eder nerdeyse hergun her gun olmasada iki günde mutlaka ozellikle aratma yerinden ismini yazip resimlerine bakar instagramdam bakar face geçer faceden cikar ins den bakar onceden.kuzenim varda baya tartışmadan sonra onu birakti şimdi de başka birisini bulmuş ya neden bakıyorsun diyorum neymis enistesinin yegeniymis kiz zaten evliymis.susuyum.diyorum zaten birsey soylesem de değişen birsey olmayacak diyorum dilim sussada icim kan ağlıyor neden bu kadar kafama. Takiyorum onuda bilmiyorum hic birsey olmamis gibi de davranamiyorum ne yapiyim.bilmiyorum sadece elimden gelen ağlamak bir akil verin ne olur
Var hesabim ama esim benim face mi girip bakmamistir kimle arkadas diye kiskanmaz zaten tamam aglamayacam bundan sonraNiye aglayip da kendini harap ediyorsun ki? Ac sen de bir sosyal medyahesabi eger yoksa, takil kafana gore. Disari cik gez mesela her yerde avmler var. Arasin dursun esin seni. Ac falanca yerdeyim de. Napiyorsun derse geziyorum
Keyfime bakiyorum de. Hayatinin merkezine oturtma adami, sonra kendilerini birsey zannediyorlar
Biz bir ara geyik bolumunde konusuyorduk kocalari nasi yola getiririz diyeVar hesabim ama esim benim face mi girip bakmamistir kimle arkadas diye kiskanmaz zaten tamam aglamayacam bundan sonra
Ben diyorum işte sana valla eger katlanirim diyorsan devam ettir yada hic takmiyacanAy resmen 5 yıl sonraki halimi gördüm
Ben şuan bile katlanamıyorum herhalde eşim yapsa aynısını camdan aşağı atardımBen diyorum işte sana valla eger katlanirim diyorsan devam ettir yada hic takmiyacan
Evet hatırlıyorumBiz bir ara geyik bolumunde konusuyorduk kocalari nasi yola getiririz diyebaya komedi olmustu ama ise yarayan seyler
Bir-Dost bilir o baya gulmustu bana
Adam arasin acma
İkinciye arasin acma yine
Ucuncude ac, caniiiiim duymamisim bebegiiim pardoooon de
Sen nasilsin napiyorsun de,
Tam o cevap verecekken askim ben seni daha sonra ariyim mi beni cagiriyolar de cat diye kapa suratina
Bu minvalde bisilerdi konustuklarimiz
Catlatin adamlari yahu
Pazar gunu seninle gezmeye gitmiyor mu mesela
Guyin kusan suslen puslen cocuklari kocana birak varsa eger, cikiyorum ben falanca yere gidicem de
Geliyor musun diye sor
Ha gelirse ne ala
Gelmezse de sen keyfini bozma cik, orda kahvalti yap burda kahve ic falanca yerde pasta ye vs
İkinci pazar da aynisini yap
Esine vakit ayirma o sana ayirmiyorsa
Enayi gibi evde bekleyip de onun yemegi yiyip defolup kahveye gitmesine seyirci kalma
Ucuncu pazar da ayni seyi yap
Dorduncu pazar o da seninle gelir eli mahkum.
Oyuncu anne gibi ben de oyuncu kari olcam bu gidisleEvet hatırlıyorum
Şey demiştin hatta
Üstümü giyeceğim odadan çıkar mısın de, mal gibi kalsın öyle hahah yazmıştın
Ozde cok ağır olan ama aslında içinde ezik kocam da aynısunı yapmıstı bana. Faceden bakıp bskıp durmuştu birine. Sonra onunla sohbetını yakaladım. Kızı arastırdım o da evli cıcuklu bı pıslıkmış. Bi 10 dak iyi bi agladım banyoda. Sonra bi hafta dingin dingin bekledım. Eşim iş seyehatındayken sahte hesap ile kocasının agzından tehtıd içerikli mesaj gonderdım sevgılı kocama. Seyahatı yarıda kestı geldı. Gecelerı uyku yok. Bi ihtimal kadına sorar mı dddım ama ıyle korkmuslo baktım engellemiş herturlu. Bi de son mesaj olarak ' benım cocugum olacak karıma yanlış yapamam demiş aptal' yaptın oysa en buyuk yanlısı. Neyse demem o ki, onun bi hafta tavana bskıp yykusuz kalmadı, ölüm korkusu rezıl olucam korkusu içimi sogutmustu bıraz. Ama asla unutmayacagjm bana yaptıgını
Aynen bak esim pazar gunleride çıkmaz bir yere kizim var ama kucuk onu birakip gidemem gerci kendimde oyle gezmeyi sevmem ama az daha büyüsün kizim omla gezecegiz tl konuşma konusunda zaten hic aramaz gun icinde iki kere arayan kocalar var ama nerde sadece işi düşerse arar oda ayda yılda birBiz bir ara geyik bolumunde konusuyorduk kocalari nasi yola getiririz diyebaya komedi olmustu ama ise yarayan seyler
Bir-Dost bilir o baya gulmustu bana
Adam arasin acma
İkinciye arasin acma yine
Ucuncude ac, caniiiiim duymamisim bebegiiim pardoooon de
Sen nasilsin napiyorsun de,
Tam o cevap verecekken askim ben seni daha sonra ariyim mi beni cagiriyolar de cat diye kapa suratina
Bu minvalde bisilerdi konustuklarimiz
Catlatin adamlari yahu
Pazar gunu seninle gezmeye gitmiyor mu mesela
Guyin kusan suslen puslen cocuklari kocana birak varsa eger, cikiyorum ben falanca yere gidicem de
Geliyor musun diye sor
Ha gelirse ne ala
Gelmezse de sen keyfini bozma cik, orda kahvalti yap burda kahve ic falanca yerde pasta ye vs
İkinci pazar da aynisini yap
Esine vakit ayirma o sana ayirmiyorsa
Enayi gibi evde bekleyip de onun yemegi yiyip defolup kahveye gitmesine seyirci kalma
Ucuncu pazar da ayni seyi yap
Dorduncu pazar o da seninle gelir eli mahkum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?