Esim

aynen öyle. sosyal medyadan önce evlerinin önünde izleyen, okul çıkışı sürekli takip eden, her gün durakta bekleyen vs vs. insanlar vardı. Sosyal medya ile bu hastalık daha kolaylaştı. Bu arada ille karşı cins olması gerekli değil. Aşk meşk olması da gerekli değil. Başka birinin hayatını merak ediyor. Bir kaç done bulup hayran oluyor sonra kafasında onun an be an ne yaptığını kurmaya çalışıyor. Tabii bu en masum hali. Bunun öfkeye dönüşmüş hali de var. Bazıları nefret ettiği kişileri izliyor. Ulaşamadığı insanların hayatlarına hayranlık bi nevi. Bazen kendini onun yerine koyuyor. Bazen sevgilisi yerine...

Samire ailen arkanda değilse bile bir işe girsen, asgari ücretle bile başlasan olur ve bu adi adamı çekmesen olmaz mı ? Gençliğin böyle mi geçecek ? Şartlarını bilemem ama ben seni biraz pasfi görüyorum herkese resti çekip bir kez mücadele etmek mi zor yoksa bir ömrü böyle geçirmek mi ?

Ayrıca instagram, facebook, twitter vs. sosyal medya araçlarını bu kadar amacından saptırıp millete "yürüme" aracı olarak kullanan tek milletiz heralde. Suriye' de savaş başladığında twitter' dan yayın yapıyordu insanlar, ya da instagram' da öyle hesaplar var ki ağzınız açık kalır adamlar geziyor, sanata vermiş kendini ya da spor yapıyorlar kanallarında. Ama bizim millet anca yürüsün ! İçimizde var sapıklık genlerimiz bozuk.

İste bak aynen sizin dediginiz gibi gercekten hastalik gibi takıntılı ya insan merak etse bile hadi hoslandin dileyim her gun iki gunde sürekli aratma botunundan isim aratir mi demi ama bu sizin dediginiz gibi takıntılı bir şekilde biri bitiyor biri başlıyor ama baya sürüyor tartismalarimiz ciddu olursa onu bırakıyor sonra bi tanidik buluyor bu defa ona bakmaya başlıyor

İste aynen bak sizin dediginiz gibi bakıyor adam ama niye bakıyor inanki bende anlamiyorum en kotusude bu zaten

şizoid obsesif hatta okb kişilik bozukluğu. Çocukluğunda hayal dünyası çok genişti sanırım, ebeveynleri yüzünden kısıtlandı. Biraz da asosyallik varsa o dünyada yaşamayı seviyor. O kızın fotoğraflarına bakarak uzun uzun inceleyerek hatta küçük ayrıntılardan kendine yeni bir dünya kuruyor. Gerçek hayatından ise nefret ediyor. Gerçek hayatı, kısıtlamalarla dolu çünkü. O fotoğraflara bakarken, gerçek hayatın ona verdiği bütün sorumluluklardan uzaklaşıyor. Sadece kafasında kurduğu o hayalle yaşıyor. Bazen bu hayal takıntıya dönüşüyor tabii. Eğer zor bir dönem yaşıyorsa o profilleri 5 dakikada bir kontrol ederek 'ne yapıyor acaba?' endişesine düşüyor. Siz şu an onun düşmanı gibisiniz. Çünkü onu o hayal dünyasından çekip alıyorsunuz. Tedavi olması şart. Tabii öncelikle hasta olduğunu kabul etmesi lazım. Eğer bunu ona söyleyen siz olursanız, size olan öfkesi daha da büyüyecektir.
nereye kadar yaşayacaksınız böyle bence siz bunu düşünün. Bugün bu profil, yarın başkası. Başka bir hayatı olan adamla yaşamak gibi. Bence en kısa zamanda kendinizi toparlayın. Onunla ilgilenmeyi bırakın, kendi geleceğinize yön verin

Bosanamamayi o kadar kabullenmissin ki.
Eger esin de bunun farkindaysa ki farkinda oldugunu dusunuyorum adamin hic kaybetme korkusu yok. Oyle bile olsa oyle yansitmayacaksin canim. Ailen arkanda olsa isin kolay ama ailende cok kabahat var.
Amma sen de vaktini bosa geciriyorsun iyi kotu bir uni oku aciktan. Hayatin ne getirecegi belli olmaz belki atanirsin kimseye minnetin kalmaz.

Evet aynen sizin anlattiginiz gibi mesela esimin böyle kendini cumhurbaskani gibu görüp geceleri kendu kendine konustugunu cok duydum surekli adam hayal dünyasında yaşıyor face giriyor ya direk o isim geliyor önceki baktığı nin face kapaliydu disariya bir kac ağaç resmj falan vardi ona da bakardı kapali olduğu halde eger insanin icinde ona karşı bi hoslanti olsa onunla iletişime geçmez mi yani sizin dediginiz gibi biri bitecek biri başlayacak ve ben ne yapacagimi bilmiyorum

okuyorum ama atanana kadar bilmiyorum neler olur

Asosyal lik de var icine kapanik sessiz sakin gibi duran fazla konuşmayan fakat tam tersi ofkelendigi zaman ne yaptigini bilmeyen mesela konuşuyorum boyle neden bakiyon diye tartışma cikiyor ben diyor onceden basimi bile yerden kaldirmayan ben milletin karisina kizina bakiyorum oyle mi diyor aslında aslinda sapik düşünceleri olsa ben anlarım demi öyle degil işte

Mesela esime desem su sıklıkta bakiyon desem o bile inanmiyor bide bunlari nerden biliyorsunuz merak ettim

ah samire ah

rahmetli babam psikiyatristti. Ben de sosyoloğum. Üniversitede okurken yanında çalışıyordum.
Hmm yani ne yapiyim böyle sizin.dediginiz gibi hasta tedavi olurmu tedavi olmadan gecer mi yada ne bileyim neden bakarlar ya hatta benim önceki konularim da da var takintili hasta gibi sürekli bakiyor diye ama ilk defa siz de benim gibi.düşündünüz gercekten de öyle

Ayrilmamak icin onu bunu bahane ediyosun gibime geldi. Ayrilmak istemiyosun yapamiyosun bence

Biliyorum bakmayacam diyorum yine bakiyorum iste elimde degil ki
Annemin bu lafı var "yok yerine ,bir çuval b.k yerine koy"
Evde herhangi bir objeymis gibi davran yemini suyunu ver ne halt ederse etsin umursama ,kendini geliştir ,kendinle ilgilen ,kızınla ilgilen ama onunla ilgilenme soru sorma mesela hiç o sorarsa kısa cevaplar, neyin var küsmüyüz derse tabiki de hayır de geç ama asla duygusal bağ kurma bu nefret bile olsa yapma.

Evet öyle yapiyim diyorum yapamıyorum ayni ev icinde olunca olmuyor zaten ben.cok.kırılgan duygusal bir insanım birseyler soyleyip rahatliyacam yada hergun kafama takıp aglayacam

Yani surekli ayni mutsuz gunlerimiz olmuyor herseyi unutur gibi yapip tekrar eski hayatima dönüyorum
ya unutacaksin yada ayrilacaksin.
bizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.
bir evlilikte korku varsa gitmez o evlilik.insanda korku huzurda birakmaz mutlulukta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…