- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Evlilik devam ettigi sürece kafada bitirmeye inanmıyorum çünkü ayni evin içinde mutlaka birşeyler paylasiyonEsiniz sapik, madem sizi de takmiyor kendinizi ondan koparmaya calisin kafada bitirmek diyorlar ya. Karakteri boyle olan bir adamdan hayir gelecegini sanmiyorum. Ben olsam yavas yavas yatagi ayiririm ev icinde konusmam kendimi yeni bir hayata hazirlarim kendime odaklanirim
Allah cezasını versın babanın. Mahvetmiş hayatınıEvet biliyor caresizligimi bunu yansitan da kendi ailem çünkü erkek ne derse o olur her dedigini yapacan şöyle boyle diye diye bas tacı yaptilar kizlarinin yaninda olacaklari yerde simdide ben çekiyorum herseyi ailem le.oyle sorun yok yani nasil deyim babam bi evden cikarmazdi bizi birgun mutlu olsak sabahı aksami mutlaka bi aglardik baski psikolojik siddet fiziksel siddet anneme arada bizede hergun zehir zemberek simdi ben boşanıp ayri eve çıkamam çünkü babam izin vermez beni öldürür yinede birakmaz bak abartmıyorum gerçekten öldürür ailemin yanina gidersem de bu deduklerim olacak
Benim o bahsettiğim kızın babası da çok baskıcıydı o yüzden dönmedi baba evine. Zorluk çekse de kızıyla devam etti yoluna daha huzurlu.Herkese cevap yazacam suan gözlerim cok ağrıyor aglamaktan aile konusuna cevap veriyim ailem beni red etse ondan daha iyi biliyon mu ben o ailede yapamam eger ailemin yanina gidersem burdakinin bin katini cekerim bide sadece ben degil kizimda olacak nasil deyim babamin anlayisi ne olursa olsun yanimda duracan bosansan bile benim kurallarima gore benim hayatimi yasayacan
Yaslanmayı niye bekliyorsun? Baban belki ölmüş olur da karısamaz dıyemı? Co ugun var mıYok belki kadınlar hic birseyi unutmuyorlar ya hatta bi yerde okumustum adam kadini aldatmus ama bosanmamis kadin 15 sene sonra boşanmış o aldatmayi unutamadığı icin bende unutamiyorum ya belki aradan zaman gecince bosanirim diyorum
Cok faydası olur. Beynınin donmuş kalplaşmış yerlerınde yenı pencereler acılır. Kendını sever kendıne saygınduyarsın, o zaman cok daha gıclu olursunVerir para giderim ama fayda edecegini sanmıyorum
Evet aynen oyle hatta simdi.ölse bosanirimYaslanmayı niye bekliyorsun? Baban belki ölmüş olur da karısamaz dıyemı? Co ugun var mı
Tamam gidecem insallahCok faydası olur. Beynınin donmuş kalplaşmış yerlerınde yenı pencereler acılır. Kendını sever kendıne saygınduyarsın, o zaman cok daha gıclu olursun
Gecmiş olsun. Cok yenıymiş boşanalı. Kac yıllık evliydin cocuk varmıydı ve sorun olmazssa ayrılık sebebınınsorabiliryimBenim o bahsettiğim kızın babası da çok baskıcıydı o yüzden dönmedi baba evine. Zorluk çekse de kızıyla devam etti yoluna daha huzurlu.
Zaten baba evine ille dön diye değil en azından sokakta kalmazsın diye söyledim. Herkesin şartları farklıdır tabi bilemem ama el oğlundan daha fazla eziyet etmez herhalde baban değil mi.
Vallahi ne desem bilemedim çok üzüldüm. Bir kadının gelirinin olması çok önemli, bak ben de 3 hafta önce boşandım kolay diyemem elbette ama öyle huzurluyum ki. Haklıydım çünkü ayrılmakta tek çıkar yol buydu.
Evlilik devam ettigi sürece kafada bitirmeye inanmıyorum çünkü ayni evin içinde mutlaka birşeyler paylasiyon
Aynen dedem mesela babaannemi cok çektirmiş daha yaşıyor kac yasindaEn kisa zamanda ölüp gitsin dicem bunlar olmez de sen ben oluruz bunlar yasar.
Yani surekli ayni mutsuz gunlerimiz olmuyor herseyi unutur gibi yapip tekrar eski hayatima dönüyorumBu adama karsi birsey hissediyor musunuz ya da paylastiginiz bir sey var mi. yoksa yemegini suyunu veriyorsunuz o da internetten kizlara mi sulaniyor?
Teşekkür ederim, 2 yıllık evliydim anlaşamadık ayrıldıkGecmiş olsun. Cok yenıymiş boşanalı. Kac yıllık evliydin cocuk varmıydı ve sorun olmazssa ayrılık sebebınınsorabiliryim
Evet aynen oyle hatta simdi.ölse bosanirim
bizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.Teşekkür ederim, 2 yıllık evliydim anlaşamadık ayrıldık
Valla insan cekmeye hic değmez ler eğer ben su anlattiklarim olmasa hatta aile diye birsey olmasa 10 cocugum da olsa bosanirdim yani büyük konusmak istemiyorum ama nasil caresiz oldugumu düşünün diye ama simdi her tarafdan elim kolum bağlıbizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.
Evet aynen oyle hatta simdi.ölse bosanirim
bizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.Teşekkür ederim, 2 yıllık evliydim anlaşamadık ayrıldık
bu hastaıgıb adı var mı? Ya cıddı benim eşimde thaf. İlgisini cekıyot tankmadıgı ınaanların hayatı ama tabı dıle getırmıyor. Ben baktıgını goeuyorum. Bi de ben ne zaman yakın olsam kendını gerı ceker, ne zaman geri ceksem üatüme düşer. Ama bu benım ıcın cok bunaltıcı oluyor artıkPsikolojik problemleri var belli ki. gözetlemek, izlemek, takip etmek. Kafaya taktığı insanla ilgili hayaller kurmak. Ne yaptığını merak ediyor, fotoğraflarına göre kafasında sanki kamera varmış gibi düşünüp onu izliyor aslında. Bu bir hastalık. Böyle biriyle hayatını geçirmek istemezsin sanırım. Ama emin ol, ayrılırsan seni de öyle kafaya takacak. Bu insanların en büyük özelliği elde edemeyecekleri insanlara zaafları olması. Sana o yüzden kötü davranıyor zaten. Bi nevi mazoşistlik olarak görebilirsin. Nacizane tavsiyem, ayrıl. Zaten o sürekli seni takip edecek, oraya buraya attığın neşeli fotoğraflarınla onu çıldırtacaksın zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?