Esim

Evlilik devam ettigi sürece kafada bitirmeye inanmıyorum çünkü ayni evin içinde mutlaka birşeyler paylasiyon

Allah cezasını versın babanın. Mahvetmiş hayatını

Benim o bahsettiğim kızın babası da çok baskıcıydı o yüzden dönmedi baba evine. Zorluk çekse de kızıyla devam etti yoluna daha huzurlu.

Zaten baba evine ille dön diye değil en azından sokakta kalmazsın diye söyledim. Herkesin şartları farklıdır tabi bilemem ama el oğlundan daha fazla eziyet etmez herhalde baban değil mi.

Vallahi ne desem bilemedim çok üzüldüm. Bir kadının gelirinin olması çok önemli, bak ben de 3 hafta önce boşandım kolay diyemem elbette ama öyle huzurluyum ki. Haklıydım çünkü ayrılmakta tek çıkar yol buydu.

Yaslanmayı niye bekliyorsun? Baban belki ölmüş olur da karısamaz dıyemı? Co ugun var mı

Gecmiş olsun. Cok yenıymiş boşanalı. Kac yıllık evliydin cocuk varmıydı ve sorun olmazssa ayrılık sebebınınsorabiliryim

Ise gir ve para biriktir.yaslandigimda bosanirim belki demissin.yaslanmana gerek kalmadan da belki bi firsatini bulursun.Allah yardimcin olsun...

bizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.
Valla insan cekmeye hic değmez ler eğer ben su anlattiklarim olmasa hatta aile diye birsey olmasa 10 cocugum da olsa bosanirdim yani büyük konusmak istemiyorum ama nasil caresiz oldugumu düşünün diye ama simdi her tarafdan elim kolum bağlı

Aslinda boyle adamlara inat kendini susleyip pusleyip bir sayfa açıp orada teshir edeceksin de iste basitlesemiyor kadınlar

Psikolojik problemleri var belli ki. gözetlemek, izlemek, takip etmek. Kafaya taktığı insanla ilgili hayaller kurmak. Ne yaptığını merak ediyor, fotoğraflarına göre kafasında sanki kamera varmış gibi düşünüp onu izliyor aslında. Bu bir hastalık. Böyle biriyle hayatını geçirmek istemezsin sanırım. Ama emin ol, ayrılırsan seni de öyle kafaya takacak. Bu insanların en büyük özelliği elde edemeyecekleri insanlara zaafları olması. Sana o yüzden kötü davranıyor zaten. Bi nevi mazoşistlik olarak görebilirsin. Nacizane tavsiyem, ayrıl. Zaten o sürekli seni takip edecek, oraya buraya attığın neşeli fotoğraflarınla onu çıldırtacaksın zaten.

Evet aynen oyle hatta simdi.ölse bosanirim
Teşekkür ederim, 2 yıllık evliydim anlaşamadık ayrıldık
bizşm de ıkı yıl oldu. Bebek beklıyrum ama cok mutsuzum. Negatıv ,hayattan zevk almayan ,cinsel oroblemlerı olan ,buz gıbı bir adamla ömür gecırmek cok korkutuyor benı.
bu hastaıgıb adı var mı? Ya cıddı benim eşimde thaf. İlgisini cekıyot tankmadıgı ınaanların hayatı ama tabı dıle getırmıyor. Ben baktıgını goeuyorum. Bi de ben ne zaman yakın olsam kendını gerı ceker, ne zaman geri ceksem üatüme düşer. Ama bu benım ıcın cok bunaltıcı oluyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…