Esim !

Oncelikle sakin olun. Bu konuyu acmayin esinizin aklina sokmayin. Sessiz kalin ve takip edin. Alt tarafi adam markete girdi diye ortaligi velveleye vermeyin. Oyle bir durum varsa zaten ortaya cikar. O zaman ne yapacaksaniz yaparsiniz. Ya yoksa bosu bosuna huzurunuzu kacirmis olcaksiniz.
Kendinize biraz guvenin..

Ya bu eski olan kadınlar nedense hep arsız oluyor ,günahını almayın kadının sonuçta eşinizin ayrıldığı ne malum belki eşiniz ozamanlar kadına bi arsızlık yaptı ve kadın ayrıldı.erkekler herzaman ben ayrıldım der zaten :) sonuç olarak bizde bazılarının eskisiyiz , ne yani herkes mi kötü.nyse ben olsam eşimle açık açık konuşurdum.o anki tavrı bana ne hissettirirse onu yapardım.

Bir kadin durduk yere suphelenmez..anlatmaya calisiyor derdini ama o anki durumu esinin tavir davranislarini en iyi kendi bilir esi suphe uyandircak bir tavri olmasaydi hic kafaya takmazdi burayada konuyu hic acmazdi

Güzel kardeşim kadın kendinden EMİNSE kusura bakma ama eşinden şüphelenmek bariz paranoyaklıktan başka bişey olamaz.
Ben neden eşimden şüphelenmiyorum? Bende mi bir sorun var o zaman?
Eşimin benden önce bir kız arkadaşı var sevgili değillermiş ama flört etmişler vs. kızda evlenmiş falan birgün şans eseri karşılaştık ailecek oturduk sohbet ettik çaylar kahveler içildi neyse 4 yıldır her yaz görüşüyoruz. Demek ki bende bir anormallik var
Eşimin bana olan davranışları ilgisi düşkünlüğü sevgisi samimi olması ufak çaplı kıskanmaları falan bunlar hep palavra o zaman
Gidip hemen benim adama psikolojik baskı yapıp onu bir güzel bunaltayım kendimden soğutayım dırdır yapayım hesap sorayım ceptelf karıştırayım attığı adımları sayayım ne yapmış ne etmiş kimle görüşmüş hesap sorayım sonra eşimin yapmayacağı varsa yapsın bende tımarhaneye yatayım
Boşversene canım bu tarz şüpheler insanın huzurunu kaçırdığı yetmiyormuş gibi bunalımada sokar buhran geçirirsin mazallah.
Sen eşinle aranda ki ilişkinin boyutuna bir bak bakalım.
Adam kısmı öyle iki kadına da aynı şekilde duygu besleyemez kendini hemen belli eder.
Tabi dırdır yapmadab hoş tutarak yaklaşmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…