- 22 Temmuz 2016
- 22
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi zeynep demir190
-
Bir kanitlasammmm ortaligi yikacam amaaaa..Manyak mı ne neden evlenmiş madem eskilerde kalmış aklı? Yanına bırakmayın birdaha cesaret edemesin böyle çirkin şeylere alın karşınıza konuşun ikinci falsosunun affolmıcağını anlasın. Densiz !
Bak arkadaşım.Iyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.
Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorumEve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(
Kizin orda calistigini gorumcemden biliyordum zamaninda soylemisti .. Delircemmmm ispatlayamiyorumPeki nasıl eminsin bu kadar?bir de şunu anlayamadım eşiniz mi size anlattı eski sevgilisinin nerede çalıştığını nasıl gördünüz oraya gittiğini
Evet malesef ilk davranisi belki bundan onceside vardi ben uyuyordum...Belki doğru söylüyordur. İş yerine niçin gitmiş? bu şüphelendiğiniz ilk davranışı mı?
Acik acik konustum beni aldatti ayrildik o.. diye kufur bile ediyor kiza .. Ama bana hic inandirici gelmiyorEvlenince bu eskiler bi kıymetleniyor nedense !!! Elde ki kuş değil telde ki kuş hesabı... Allah akıl fikir versin.
Oturup açık açık konuştunuz mu hiç ? Böyle düşündüğünüzü biliyor mu ?
Evet malesef ilk davranisi belki bundan onceside vardi ben uyuyordum...
Insallah canimmŞimdiden kendini bu kadar üzme bence ama yine de gözün açık olsun. Umarım yanlış anlamışsındır.
Tesadufen gittigini soyluyor ama hic inanmiyorum bir markette kasiyer. Dondurma almaya gitmis sozde..Eşin o işyerine niye gitmiş? Sebepsiz yere mi yoksa mantıklı bir sebebi var mı?
Sizi sevmediğine dair düşünceniz ya da başka bir şüpheniz yoksa şeytanın kalbinizi bu denli karartmasına izin vermeyin. Akışına bırak,aldatıyorsa Allah zaten karşına çıkaracak
Kız mı kasiyer? Belki doğrudur ya,sırf bu sebeple bu kadar yargılamak hata olur. Belki de günah alıyorsun ne bileyim.Tesadufen gittigini soyluyor ama hic inanmiyorum bir markette kasiyer. Dondurma almaya gitmis sozde..
Yanyana marketler varken neden o .Kız mı kasiyer? Belki doğrudur ya,sırf bu sebeple bu kadar yargılamak hata olur. Belki de günah alıyorsun ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?