Esim !

zeynep demir190

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
22
4
1
38
Iyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.

Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorum :KK43: Eve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(

Not: Atladigim bir ayrinti var onuda soyliyeyim.Oglum cikolata istedi bu da gitti almaya disardayiz ben gidip alir gelirim dedi siz burda bekleyin dedi baktim oraya yoneliyor bizde gelelim dedim engellemeye calisti ve de engelledi onune kadar geldik o an ne dedigini hatirlayamiyorum ve yandaki marketten aldik.

Son düzenleme:
Neden evlenmiş madem eskilerde kalmış aklı? Yanına bırakmayın birdaha cesaret edemesin böyle çirkin şeylere alın karşınıza konuşun ikinci falsosunun affolmıcağını anlasın. Densiz !

Peki nasıl eminsin bu kadar?bir de şunu anlayamadım eşiniz mi size anlattı eski sevgilisinin nerede çalıştığını nasıl gördünüz oraya gittiğini

Iyi gunler kk bayanlari .
Gunluk tutuyordum ama buraya yazmaya derdimi burda paylasmaya karar verdim.

Konu esim.Severek evlendigimizi dusunuyordum fakat esim beni hic sevmemis . Eski kiz arkadasinda hala akli.Bir gun tesadufen kizin calistigi is yerine ugradigini gordum.Aralarinda konusma oldu mu hic bir fikrim yok! Neden ugradin diye sordugumda orda oldugunu bilmiyordum dedi.Yalan ! Ortak arkadaslari var ordan yada sosyal medyadan bildigine eminim. Ustelik kiz arsiz biri ! Ayrilma nedeni bu olmus zaten.Her neyse..Ben sorunun kizda oldugunu saniyordum fakat esimdeymis !! Esim birsey hissetmedikten sonra banane diyordum. Fakat evli ve cocuklu olmasina ragmen hala birseyler hissettigine eminim . Bu duruma cok uzuluyorum . Hala gorusuyorlar mi bilmiyorum . Elimde bir delil yok hesap soracak , icim icimi yiyor . Suphee belirsizlik cok kotu ! Elimde bir kanit olsa yikacam ortaligi cocugumuda alip giderim asla yuzumuzu goremez ! Fakat hic birseyi ispatlayamiyorum :KK43: Eve gec gelme huyu yok supheli telefon gorusmeleri yok internet gecmisi duruyor .
Ne yapmaliyim bilmiyorum bana bir akil verin her dakika pesinde olamam belki gorusmuyorlardir bile fakat hislerini acik acik ogrenmek istiyorum !
Adam sadece bir kere gitmis tesadufen demeyin bir kere ve tesaduf olmadigina oncesi ve sonrasi oldugun eminim ama kanitim yokkkkkkkk ;(
Bak arkadaşım.
Çok açık konuşayım.
Eğer maddi manevi gücünüz yerindeyse,bu adamın da hala eski sevgilisine karşı hisleri olduğuna inanıyorsanız bitirin.
Hislerin ispatı olmaz çünkü.
Kimin aklından ne geçiyor,nasıl ispat edilecek?
Bu şekilde mutsuz ve paranoyak yaşamak yerine bekar olmayı tercih ederim.

Kızın arsız olmasından ötürü eşiniz ayrıldıysa neden hala aklında olsun ki?

Kanıt yok ama siz eminsiniz. Kanıt olmadan eşinizin eski kız arkadaşına bir şeyler hissettiği kanısına nasıl vardınız?

Evlenince bu eskiler bi kıymetleniyor nedense !!! Elde ki kuş değil telde ki kuş hesabı... Allah akıl fikir versin.

Oturup açık açık konuştunuz mu hiç ? Böyle düşündüğünüzü biliyor mu ?

Elinde olmayan nedenden oturu yasayamamis icinde kalmis duygulari oldugunu dusunuyorum
Benle tanismadan once oyle anlamli seyler paylasmis ki sosyal medyada demek bu kadar cok sevmis demistim .. eger hala bu kadar cok seviyorsa tek tarafli bir evlilik yurumez

Evlenince bu eskiler bi kıymetleniyor nedense !!! Elde ki kuş değil telde ki kuş hesabı... Allah akıl fikir versin.

Oturup açık açık konuştunuz mu hiç ? Böyle düşündüğünüzü biliyor mu ?
Acik acik konustum beni aldatti ayrildik o.. diye kufur bile ediyor kiza .. Ama bana hic inandirici gelmiyor

Eşin o işyerine niye gitmiş? Sebepsiz yere mi yoksa mantıklı bir sebebi var mı?
Sizi sevmediğine dair düşünceniz ya da başka bir şüpheniz yoksa şeytanın kalbinizi bu denli karartmasına izin vermeyin. Akışına bırak,aldatıyorsa Allah zaten karşına çıkaracak

Eşin o işyerine niye gitmiş? Sebepsiz yere mi yoksa mantıklı bir sebebi var mı?
Sizi sevmediğine dair düşünceniz ya da başka bir şüpheniz yoksa şeytanın kalbinizi bu denli karartmasına izin vermeyin. Akışına bırak,aldatıyorsa Allah zaten karşına çıkaracak
Tesadufen gittigini soyluyor ama hic inanmiyorum bir markette kasiyer. Dondurma almaya gitmis sozde..

Back
X