Bütün sayfaları okuma zorunluluğum olduğunu sanmiyorum konuya cevap veriyorumDiğer yorumlara yazdığım cevaplarda yazmıştım.
39 derece ateşle yatıyodum kv de smir testi yaptırmıştı.. o gün sonuç almaya gitceklerdi kızı torunu eşi yanında ısrarla eşime de gel diyolar ve eşim kalktı hazırlandı hiç bana bakmadı bile. Oğlum uyandı o ara ve ağladı bırakmadı babasını 1 saati aşkın oğlumuzun gönlünü yapmaya çalıştı gelip bana bakmadı bile..
Ve çocuk bırakmadığı için gitmedi.. yani beni o halımle bırakıp gitcekti.. 1 saat sonra falan da yatak odasına geldi sen gerçekten kötüsün deyip beni hastaneye götürdü.. acilde yattım 5 6 saat kadar.. ve ben ne naz ne trip yaptım.. ama gücendim haliyle..
Velhasılı biraz geniş olun.. evlilik böyle yürümez kendinize işkence ediyosunuz
O zaman siz vermeyin:) İstemiyorumBütün sayfaları okuma zorunluluğum olduğunu sanmiyorum konuya cevap veriyorum
Belki de dışardan öyle görünüyolardır..Şaşırıyorum bu tip şeyleri okuyunca..etradımda ki evli arkadaşlarımın kocaları eşlerine öyle düşkün ki ben bizde anormallik var sanıyordum.
Sana küsen adama barisma egiliminde bulunma kendi barismak icin gelsin. Esim surekli küstügunden biliyorum. Ben surekli barismak istiyordum simdi kendi haline biraktim ayrica bende ona 3 gun küstüm. Küsmek gercekten kotuymus dedi. Artik eskisi gibi küsmüyor en fazla 10 dk küs kaliyor5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
Eleştiriye tamamen kapalı,ne zaman yapmadığı bişeyi söylesem hemen küsüp günlerce küs kalıyor.Örneğin bu sabah sırtım tutuldu ve ağlaya ağlaya onu uyandırdım.Onun ilk yaptığı şey ise bi bardak su alıp içti ve sonra gelip bana neyin var dedi,sonra bana yardımcı olmak istesede bende kalp kırıldı..şimdi nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum.
aynı hatalar hemen hemen aynı davranıslar......... size bu sebeplerden dolayı boşanmak üzere olan biri olarak söylüyorum ne eşinizin nazına çok fazla takılıp üstüne gidip bi taraflarını kaldırın ne de böyle sebeplerden trip atın... aklı basında kendine güvenen ve ne istediğini bilen biri olun ki karşısında küçük çocuk gibi nazlanan birini değilde olgun bir kadın olarak görsün sizi..Gece yanına gidip küs uyumak istemediğimi söyleyip şirinlik yaptım ama o ise bana kalbini kırıcam git beni yanlıs bırak dedi
5 aylık evliyiz..Sanıyorum ki eşim beni kabullenemedi..Oysaki 3 yılda flört ettik..
Eleştiriye tamamen kapalı,ne zaman yapmadığı bişeyi söylesem hemen küsüp günlerce küs kalıyor.Örneğin bu sabah sırtım tutuldu ve ağlaya ağlaya onu uyandırdım.Onun ilk yaptığı şey ise bi bardak su alıp içti ve sonra gelip bana neyin var dedi,sonra bana yardımcı olmak istesede bende kalp kırıldı..şimdi nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum.
İlk evlendigimiz zaman esimde cok tirpli herşeye küserdi.en cok tartistigimiz triplendigi şey de...
Gece uyanip bana sariliyormuş ben karşılık vermiyormuşum:)iyide diyorum benim bundan haberim yok.yok diyordu bile bile öyle davraniyorsun beni istemiyorsun..
Çünkü gece soru soruldugunda cevap verebiliyorum.esimde beni uyanik saniyormus
8 sene sonra anladi artik alınmıyor:)
Nefes alamayacak kadar kötü durumdaydım ağlamaktan ama o o kadar rahattı ki... suyunu içti oyalandı sonra gelip bama baktı...
Doğru söylüyorsunuzaynı hatalar hemen hemen aynı davranıslar......... size bu sebeplerden dolayı boşanmak üzere olan biri olarak söylüyorum ne eşinizin nazına çok fazla takılıp üstüne gidip bi taraflarını kaldırın ne de böyle sebeplerden trip atın... aklı basında kendine güvenen ve ne istediğini bilen biri olun ki karşısında küçük çocuk gibi nazlanan birini değilde olgun bir kadın olarak görsün sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?