Eşim:(

Şaşırıyorum bu tip şeyleri okuyunca..etradımda ki evli arkadaşlarımın kocaları eşlerine öyle düşkün ki ben bizde anormallik var sanıyordum.

Şaşırıyorum bu tip şeyleri okuyunca..etradımda ki evli arkadaşlarımın kocaları eşlerine öyle düşkün ki ben bizde anormallik var sanıyordum.
Belki de dışardan öyle görünüyolardır..

Geçen hafta da felaket bi kabus gördüm.. titreyerek uyandım zaten.. ben çok korktum dedim.. kalktı hemen sarıldı ışığı yaktı su getirdi konuşup rahatlattı beni uyuduk tekrar :) arada gıcıklığı tutsa da çoğu zaman bu moddadır merhametlidir.. daha 5 aylık evlisiniz alışma sürecindesiniz.. zamanla daha iyi olur her şey.. üzmeyin kendinizi..

Allah eşine yardım etsin abla. Kabullenemeişsin onu. Halbuki flörtte etmişsiniz ama.

Sana küsen adama barisma egiliminde bulunma kendi barismak icin gelsin. Esim surekli küstügunden biliyorum. Ben surekli barismak istiyordum simdi kendi haline biraktim ayrica bende ona 3 gun küstüm. Küsmek gercekten kotuymus dedi. Artik eskisi gibi küsmüyor en fazla 10 dk küs kaliyor

Bende uyandığımda konuşmadan önce su içerim bu yüzden baş ucumda hep su olur. Yani demem o ki alışkanlık hiç alınmayın.

Fazla alıngan gibisin
Veyahut şöyle sorayım genelde demi böyledir ?

Gece yanına gidip küs uyumak istemediğimi söyleyip şirinlik yaptım ama o ise bana kalbini kırıcam git beni yanlıs bırak dedi
aynı hatalar hemen hemen aynı davranıslar......... size bu sebeplerden dolayı boşanmak üzere olan biri olarak söylüyorum ne eşinizin nazına çok fazla takılıp üstüne gidip bi taraflarını kaldırın ne de böyle sebeplerden trip atın... aklı basında kendine güvenen ve ne istediğini bilen biri olun ki karşısında küçük çocuk gibi nazlanan birini değilde olgun bir kadın olarak görsün sizi..

adam su içip yanınıza gelmiş. problem edicek bişey göremedim.

Bende 1 bucuk yillik evliyim bi cok seyde ilk evlendigimde agliyodum hersey zoruma gidiyodu bu yuzden cok kavga ediyoduk hatta ben degisik degisik surprizler yaparim ona o elimden gelmez diyodu ne yaptim hic bisekilde takilmadim bisey oluyo mesela banane diyorum hasta oluyo yatiyom esela annesigili cagiriyo nen gebersemde kimseyi cahirmiyom demek ben bakamiyom git orda yasa diyom otomotikman iyi oluyo sknti ne herseye tmm demek kendin olursan ve o dunyanin merkeziymis gibi davranmazsan o zaman daha mutlu olursun

İlk evlendigimiz zaman esimde cok tirpli herşeye küserdi.en cok tartistigimiz triplendigi şey de...
Gece uyanip bana sariliyormuş ben karşılık vermiyormuşum:)iyide diyorum benim bundan haberim yok.yok diyordu bile bile öyle davraniyorsun beni istemiyorsun..
Çünkü gece soru soruldugunda cevap verebiliyorum.esimde beni uyanik saniyormus
8 sene sonra anladi artik alınmıyor:)

İyi de küsecekse küssün ayrı yatacaksa defolsun gitsin yani ne diye şirinlik yapıyorsunuz ki.
Eğer haklıysanız bi kabahatiniz yoksa durduk yere kıçını kaldırmayın şöyle adamların küssün bakalım ne kadar küsecek.
Hatta siz kovun onu odadan gitsin kanepede yatsın bu ne ya ergenlikten çıkamamış adamlar da evlenmesin bi zahmet.
Ha bu arada iyi korunun madem çocuk filan da yapmayın bari emin olmadan.

Nefes alamayacak kadar kötü durumdaydım ağlamaktan ama o o kadar rahattı ki... suyunu içti oyalandı sonra gelip bama baktı...

Sizi çok iyi anladım ben.

Istediğiniz şey , o şekilde uyandirilinca hemen merak edilmek istemeniz. Bu tabi ki doğru olanı. Haklısınız.
O an sarılabilir size, neyiniz olduğunu sorabilir.
Belki ayılmak için su içmeye gitmiştir. Içinizde büyütmeyin, yoksa kirginliginiz size zarar verir.
Maalesef ki bazı evliliklerde , erkekler umursamaz olabiliyor.
Bunun da asıl sorumlusu kadın olabiliyor.
Eğer tüm sorumluluğu kadın yuklenirse, yapılan tripleri kavgaları her defasında affederse , erkekteki bu umursamazlık başlıyor. Zaten var olan daha da çoğalıyor daha doğrusu.
..

Evliliginizin en zor zamanlarindasiniz. Biraz daha sabredin. Toparlamaya çalışın. Konuşun. Destek alın yalnız ya da birlikte .
Bu sürede çocuk fikrini hiç aklınıza getirmeyin.
Bakarsınız olmuyor , yol belli aslında.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Doğru söylüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…