Sizi çok iyi anladım ben.
Istediğiniz şey , o şekilde uyandirilinca hemen merak edilmek istemeniz. Bu tabi ki doğru olanı. Haklısınız.
O an sarılabilir size, neyiniz olduğunu sorabilir.
Belki ayılmak için su içmeye gitmiştir. Içinizde büyütmeyin, yoksa kirginliginiz size zarar verir.
Maalesef ki bazı evliliklerde , erkekler umursamaz olabiliyor.
Bunun da asıl sorumlusu kadın olabiliyor.
Eğer tüm sorumluluğu kadın yuklenirse, yapılan tripleri kavgaları her defasında affederse , erkekteki bu umursamazlık başlıyor. Zaten var olan daha da çoğalıyor daha doğrusu.
..
Evliliginizin en zor zamanlarindasiniz. Biraz daha sabredin. Toparlamaya çalışın. Konuşun. Destek alın yalnız ya da birlikte .
Bu sürede çocuk fikrini hiç aklınıza getirmeyin.
Bakarsınız olmuyor , yol belli aslında.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Kusura bakma böyle yorum yazmak adetim değildir ama çok içimden geldi.
Derdini seveyim :)
Nazı azaltırsan ne sırt tutulması kalır ne boyun ne gönül ne de aşk
Valla ben nazı azalttım da şimdi de eve geç geliyo benimle karşılaşmamak için
Ne var su içtiyse denmiş de , kadın ağlayarak uyandırıyor ya hu normal bir şekilde değil, vereceği ilk tepki su içmek olmaz ne oldu diye sormak olur , olmalı.
herseye çabuk alınan biri misiniz? benim gibi...
işte biazcık yapımızı değiştirmemiz lazım :/Evet ne yazık ki öyle
Geçenlerde bi hafta boyunca sırtım tutulduydu. Hiç hüngür hüngür ağlamak adamı derin uykulardan uyandırmak aklıma gelmedi
Yorumların genelini okursan yaptığının şımarıklık ve gereksiz alınganlık olduğunu çok net anlarsın. Sonrada vay efendim önce su içti sonra neyin var diye sordu vay efendim adam beni sallamıyo bikbikbikO da sizin kendi canınıza verdiğiniz değeri gösteriyor demek ki:)) Bırakın sizin adamınız rahat rahat uyusun,siz de kendi işlerinizi kendiniz görün
Benim canım onun uykusundan kıymetli Sevgilerrrrr
Yorumların genelini okursan yaptığının şımarıklık ve gereksiz alınganlık olduğunu çok net anlarsın. Sonrada vay efendim önce su içti sonra neyin var diye sordu vay efendim adam beni sallamıyo bikbikbik
He canım senin canın kocanın uykusundan daha kıymetli tamam
Yaptığım yorumları tabiki okuyorum çünkü ben yazıyor ve yazılanlara cevap veriyorum:)
Çok net anlıyorum çünkü tüm bunları ben yaşıyorum.Evet şımarık ve alınganım ,ben kendime değer veriyor ve verilmesini istiyorum.
Bikbikbik yazmışsın,benim litaretürümde bu tip bir kelime yok o nedenle ne ifade etmek istediğini anlamadım:) Zaten böyle luzumsuz bir insanın ne anlatmak istediği çok ta umrumda değil:)
İyi günler dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?