Eşim:(

N

Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ne iyi geldi.

Nazlanma nazda çekme.kimse kimseyi sürekli çekemiyor gunumuzde.arada naz iyidir ama ite boka nazlananı çekemiyorum şahsen

Kusura bakma böyle yorum yazmak adetim değildir ama çok içimden geldi.

Derdini seveyim :)

Nazı azaltırsan ne sırt tutulması kalır ne boyun ne gönül ne de aşk

Kusura bakma böyle yorum yazmak adetim değildir ama çok içimden geldi.

Derdini seveyim :)

Nazı azaltırsan ne sırt tutulması kalır ne boyun ne gönül ne de aşk

Valla ben nazı azalttım da şimdi de eve geç geliyo benimle karşılaşmamak için

Fazla alingansiniz. Ancak esiniz de sizin gibi.
Hayatı kendinize zindan etmeyin. Sırt ağrısı için esiniz birsey yapamazdi zaten. Bu kadar ilgi kimse göstermez size.

Valla ben nazı azalttım da şimdi de eve geç geliyo benimle karşılaşmamak için

O zaman umursamaz olun. Ilginizi gösterin ama dozajinda.. Uzun bir süre şikayet etmeyin. O geldiğinde ,elinizde kitap kahveniz olsun. Hoş bir karşılama yapın , sonra tekrar kitabiniza dönün.
Kendinizi iyi hissetmek içinde hobi edinin. Spora gidin. Yürüyüşe gidin. Kuaföre gidin.

Ne var su içtiyse denmiş de , kadın ağlayarak uyandırıyor ya hu normal bir şekilde değil, vereceği ilk tepki su içmek olmaz ne oldu diye sormak olur , olmalı.

Geçenlerde bi hafta boyunca sırtım tutulduydu. Hiç hüngür hüngür ağlamak adamı derin uykulardan uyandırmak aklıma gelmedi

Geçenlerde bi hafta boyunca sırtım tutulduydu. Hiç hüngür hüngür ağlamak adamı derin uykulardan uyandırmak aklıma gelmedi

O da sizin kendi canınıza verdiğiniz değeri gösteriyor demek ki:)) Bırakın sizin adamınız rahat rahat uyusun,siz de kendi işlerinizi kendiniz görün
Benim canım onun uykusundan kıymetli Sevgilerrrrr

O da sizin kendi canınıza verdiğiniz değeri gösteriyor demek ki:)) Bırakın sizin adamınız rahat rahat uyusun,siz de kendi işlerinizi kendiniz görün
Benim canım onun uykusundan kıymetli Sevgilerrrrr
Yorumların genelini okursan yaptığının şımarıklık ve gereksiz alınganlık olduğunu çok net anlarsın. Sonrada vay efendim önce su içti sonra neyin var diye sordu vay efendim adam beni sallamıyo bikbikbik

He canım senin canın kocanın uykusundan daha kıymetli tamam

Yaptığım yorumları tabiki okuyorum çünkü ben yazıyor ve yazılanlara cevap veriyorum:)
Çok net anlıyorum çünkü tüm bunları ben yaşıyorum.Evet şımarık ve alınganım ,ben kendime değer veriyor ve verilmesini istiyorum.
Bikbikbik yazmışsın,benim litaretürümde bu tip bir kelime yok o nedenle ne ifade etmek istediğini anlamadım:) Zaten böyle luzumsuz bir insanın ne anlatmak istediği çok ta umrumda değil:)
İyi günler dilerim

hiç tanımadığı bi insana bile trip atan sen kocana neler yapıyorsundur Allah bilir. hadi o suyunu içer yine gönlünü yapar da ben senin gönlünü yapacak yorumu yapmak zorunda değilim.

farklı yorumlar okumak istemiyorsan hergün binlerce kişinin girdiği bi foruma konu açıp kocandan dert yanmayacaksın.
ha bana lüzumsuz deyip ne anlatmak istediğim umurunda değilse gözardı edip bi alttaki yoruma atlarsın.

bikbikbik=senin bütün anlamsız triplerinin ortak tanımı. tanı kendini
dur gülücükde koyayım :):):):)

Hanımlar polemiğe girmeseniz, rica etsem, lütfen desem, banlanmayın sonra

biraz vurdumduymaz galiba siz ağlarken su içmeye zaman bulması

Normal olanı bir insanın , eşinin kendisini ağlayarak uyandırdığında ilk önce neyin var diye sormasıdır,ya siz sürekli ufacık şeyleri bile ağlayarak istiyor ve yaptırmaya çalışıyorsunuz adam sizi artık ciddiye almıyor,ya da kocanız uyur gezer heralde,siz onu uyandı sandınız ama o aslında mutfağa gittiğinde uyandı ve hazır mutfaktaykende su içeyim bari dedi .sonra geri gelince ağladığınızı farketti.

Aşırı mızmızdan dolayı adam yalama olmuş. Artık her inlemeye odaklanmıyor demekki. Rutine bindirmiş olayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…