- 18 Haziran 2016
- 217
- 124
- 18
- 36
- Konu Sahibi asii nuran
-
Diyecek laf cokta agzimi bozmak istemiyorum. Sanki para veripte biriyle oluyormus gibi. Insan esine dermi boyle bisi. Maasi vereceksiniz bu adama sonrada ne diyeceksiniz biliyormusunuz o kadar para veriyorum yatakta iyi degilsin diceksin ki anlasin..Merhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
KızBende paramı vermek istemiyorum ama sıkıştırıp duruyor.Ben ayarlıcam giderleri falan diyor.Yatak olayını bende hiç unutamıyorum.Neden böyle söylemiş olabilir
Allhına kurbanEminim kendi de çok kötüdür yatakta. Sadece biz kadınların gözü o kadar kapalı ki evlenene kadar. Gördüğümüzü şey sanıyoruz maşallah.
Yatakta iyi olsan da bu sefer "sen nerden öğrendin bunları, ne kadar çok şey biliyosun vs".
Maaşını da asla verme, her kusurunu da yüzüne vur buran küçük şuran yamuk diye. Kendine gelsin hayırdır.
Canım, bunu yaparsan pişman olursun,sabahın seherindeMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
Gerçek misin sen ya? Neyden allah korusun?Biraz cilveli ol bacım allah korusun herif başkasına gider cilve yap internetden bak neler yapabiliceğine yada eşine sor yatakda nasıl olmamı istersin diye
Ben evli değilim ama bence maaş kartını vermek ona bagimli hale gelmek demek hem harçlık almak nedir ya cocuk gibi bence siz eşinizden aynısını yapmasını isteyin bakın tepkisi ne olacak erkekler kendilerini ne kadar akıllı saniyor ya bnm sevgilim ki sevgilide denmez ya neysebana evlenince sen parani bana vericen ortak bir hesabi olacak demişti ayrılalı kaç sene oldu hala bu söylediği aklima gelince kendisinden tiksinirim boyle adamlara güven olmaz ne mal oldukları belli en iyisi tekmeyi vurup rahat etmekMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Böyle konusan adam baskasina giderse sevinin kurtuldum diyeGerçek misin sen ya? Neyden allah korusun?
bir şey söylemedi yatakla ilgili ama beğenmiyor galiba beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?