- 2 Şubat 2017
- 112
- 137
- 53
- Konu Sahibi asii nuran
-
sag olun bencil benim eşimBen kocan gibi canlilarin senin gibi saf ve iyi niyetli insanlari ozellikle bulup evlendigini gozlemledim. Maas kartini verme kocaninkini al, kocana da Borat tarzi ic camasiri alip hediye et. Yatakta eglendirsin biraz seni. Tek tarafli olmaz boyle seyler...
ben savurganmışım halbuki hiç bişey almıyorum alacagım seyi bile kırk kere düşünüyorumSen de onun yaptigı hesap kitabı yapabilirsin bu kadına haksızlık senin alin terin o sen çalış parayı kocana ver çok saçma ortak ödemeler yapılır o ayrı konu en azından bu benim maaşım diyebilmeli insan yatak konusuna bisey diyemem aranızda olan biten mesele
kendiside çok kötü yatakda hiç öpmez ben o iş olur ve biter maaş kartımı vermicem ama çok dır dır Yapıcak aynı kadın gibiEminim kendi de çok kötüdür yatakta. Sadece biz kadınların gözü o kadar kapalı ki evlenene kadar. Gördüğümüzü şey sanıyoruz maşallah.
Yatakta iyi olsan da bu sefer "sen nerden öğrendin bunları, ne kadar çok şey biliyosun vs".
Maaşını da asla verme, her kusurunu da yüzüne vur buran küçük şuran yamuk diye. Kendine gelsin hayırdır.
ne yapabilirimYani giderleri bölüşüp herkesin parasi kendi cebine kalabilir. Ya da parayı hangi taraf güzel yonetiyorsa onda da toplanabilir. Ikinci yöntemi genellikle kadinlar yapiyor :)
Ama her evin yönetimi farklidir. Bence bu karari en iyi kendiniz verebilirsiniz. Hangisi sizin icin iyi olacaksa kafaniz rahat olacaksa o yöntemi secin.
Arti diger yatak odasi konusuna gelecek olursak esinizin soyleme tarzi kirici. Beklentileri farkli olabilir ama bunu oturup guzelcr konusmak varken üslubu biraz kaba olmuş. Bu konuda esinizin dusuncelerini ogrenin uzerine birseyler katip sasirtin onu :) erkekler sever genellikle boyle seyleri
evet aynen öyletek elden harcansınmış para daha hesaplı olurmuş açıklaması bu normalde erkeklere kadına vermez mi maaşını
tek elden harcansınmış para daha hesaplı olurmuş açıklaması bu normalde erkeklere kadına vermez mi maaşını
valla canım bizim herşeyimiz ortaktır. maaşlarımızdan ödemeleri yaptıktan sonra kalan parayı beraber çeker harcarız. kim kimin nereye harcadığını bilir yani.. yoksa zor yürür bu işler... yatak konusuna gelince de azıcık cilveli ol, gülerek konuş ama içinden gelsin, gözlerinin içi gülsün .. erkekler sever böyle şeyleri. odun gibi olma, arada süslen, şaşırt kocanı. ama tabi demiyorum ki 7/24 makyajlı süslü gez. doğal halinide görsün ama çok da paspal olmaMerhaba kızlar dün bebeğimle ilgili konu açmıştım.Çok faydasını gördüm fikirlerim değişti.Allah razı olsun. Bugun Eşimle ilgili sormak istiyorum size.
Eşim çalıştığım maaşı kendisine vermemi istiyor.Evin her şeyini o halledecekmiş bana harçlık verecekmiş sizde bu olaylar nasıl oluyor?
Birde Eşim bana bir kavga esnasında yatak da da iyi değilsin demişti o lafı hep aklımda.Bende öyle cilveli falan değilim yani.Öyle mi olmam gerekiyor sizce?
Adam baskasina gitmesin diye oyle dedimGerçek misin sen ya? Neyden allah korusun?
çalışma ozaman umrumda değil banaevet aynen öyle
bana saçma geliyor bu düşünce
istersen sen paranı bana ver ben sana harçlık vereyim!
hem minicik bebeğimi bırakıp çalışacağım hemde eline sayacağım parayı... oldu
faturaları falan sen yatır diyo kendime hiç bişey yapamıyorum söyleyince çık ozaman işten diyorCok sasirdim vallaha dinimizde bille diyoki erkek eve ve karisina bakmakla mesull kadin calissa bille kadin parasini erkege ve evine harcamayabilirr istegine baglii simdiki beylerse kalkip eslerinin alin terinemi goz dikiyolar hey Yarabim hey nerden nereyeee galiba tekrar donuyoruz cahiliyeye.. yatak meselesinede hic girmicemm cok yuz vermeyin kocaniza...
ne güzelAllaha bin şukur birak benden para almayi hergun cebimde para eksik olmaz bi ihtiyacim olur birsey olur diye . hayir var desem bile kizar eşim. Bazen cebindeki parasini bile bana verir ben tutarim gelirleri giderleri yuvayi disi kus yapar der eşim. Ustelik ba yatakda a iyi degilsin diyen bir adama birdaha kocam olarak yaklasamam butun bağ gider. Parami degil gunahimi bile vermem Allah kolaylik versin
evet aglayarak geliyorum işe bebeğimi çok özlüyorum ama boşa çırpınıyorum sankiCanım, bunu yaparsan pişman olursun,sabahın seherindesıcacık yatağından kalkmayı,mis kokulu bebeğini geride bırakarak işe gidip saatlerce çalışmayı biliyorsun da,parayı yerli yerince harcamayı mı bilemeyecek mişsin? "Kadın var arpa unundan aş yapar, kadın var buğday unundan keş yapar" densede,ben parayı,kadınların daha akıllıca kullandığını düşünüyorum...
Tut ki o da tutumlu,olsun,alış veriş yapmak ta bir keyif,cocuğuna sevdiği bir seyi yada yakışacağını düşündüğün bir giysiyi ,vitrinde beğenip almakta bir zevk...Bunlardan niçin mahrum edeceksin kendini...Baştan kur düzenini,öyle alışsın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?