eşim

Sen de onun yaptigı hesap kitabı yapabilirsin bu kadına haksızlık senin alin terin o sen çalış parayı kocana ver çok saçma ortak ödemeler yapılır o ayrı konu en azından bu benim maaşım diyebilmeli insan yatak konusuna bisey diyemem aranızda olan biten mesele

Benim de maas kartim 4-5 senedir esimde, olumlu yonleri ; kafam cok rahat hiic dusunmuyorum odemeler ne oldu, fatura ne geliyor, yetti mi yetmedi mi, evin kucuk kizi gibiyim evin ihtiyaclari konusunda
Olumsuz tarafi; sahsi harcamalarimi rahat yapamiyorum her defasinda nakitim bitti demek zor geliyor, paramiz var mi yok mu bilemedigim icin extra bir sey yapamiyorum, mesela sadece hosuma gitti diye ayakkabi almak, botoks yaptirmak( bu ara cok istiyorum da:),yani sirf keyfine bisey almak vb seyleri yapamiyorum, nakitim hep az az oluyor cebimde, kredi kartiyla gercek ihtiyaclari aliyorum.
Bilemedim iyi mi kotu mu, biraz esinin yapisina bagli, benim ki sorumluluk duygusu yuksek bir es, parayi iyi idare eder, ihtiyac ne ise hic esirgemez ama insan bazen oylesine alisveris yapmak istiyoro yonden zor, esinin yapisina gore karar ver.

Allaha bin şukur birak benden para almayi hergun cebimde para eksik olmaz bi ihtiyacim olur birsey olur diye . hayir var desem bile kizar eşim. Bazen cebindeki parasini bile bana verir ben tutarim gelirleri giderleri yuvayi disi kus yapar der eşim. Ustelik ba yatakda a iyi degilsin diyen bir adama birdaha kocam olarak yaklasamam butun bağ gider. Parami degil gunahimi bile vermem Allah kolaylik versin

Ben kocan gibi canlilarin senin gibi saf ve iyi niyetli insanlari ozellikle bulup evlendigini gozlemledim. Maas kartini verme kocaninkini al, kocana da Borat tarzi ic camasiri alip hediye et. Yatakta eglendirsin biraz seni. Tek tarafli olmaz boyle seyler...

Kuzenimde aynısını yaşadı dediği oldu 10 yıl katlandı ekonomik öZgürlüğünü alınca ezdi de ezdi şimdi de diyor bilsem baştan vermezdim bence düşünme sen de kadınsın güçlüsün sende birşeyleri halledebilirsin yatak da iyi olmamak konusunda eşinin haklı yanları olabilir ama sana böyle söylemesi doğru değil

sag olun bencil benim eşim

ben savurganmışım halbuki hiç bişey almıyorum alacagım seyi bile kırk kere düşünüyorum

kendiside çok kötü yatakda hiç öpmez ben o iş olur ve biter maaş kartımı vermicem ama çok dır dır Yapıcak aynı kadın gibi

ne yapabilirim

tek elden harcansınmış para daha hesaplı olurmuş açıklaması bu normalde erkeklere kadına vermez mi maaşını
evet aynen öyle
bana saçma geliyor bu düşünce
istersen sen paranı bana ver ben sana harçlık vereyim!
hem minicik bebeğimi bırakıp çalışacağım hemde eline sayacağım parayı... oldu

tek elden harcansınmış para daha hesaplı olurmuş açıklaması bu normalde erkeklere kadına vermez mi maaşını

Madem öyle sen ver maaşını, ben vereyim harçlığı sana deseydin ya. Ama yooook o erkek ya, para onda olmalı lütfen. Annemin maaş kartı hep babamda durdu, 27 yıl falan. Adam hepsini kendi parası sanırdı. Ha istedik mi vermemezlik etmezdi ama istemeden de sormazdı. Annemin parasız olduğunu, cebinde bir lirası bile olmadığını ve babamın cebinden pazar parası aldığı için babamın çoook saçmaladığını bilirim. Ee önümde de öyle bir örnek varken ben verir miyim maaş kartımı? Vermem. Zamanında bankadan çekemediğim için vermiştim, o zaman da yarısını elden alıyordum zaten. Ha şimdi internet bankacılığı vs var, kartı pek kullanmıyoruz zaten. Kendime bir miktar ayırdıktan sonra eşime yollarım hepsini. Ama bizim öyle senin maaşın benim maaşım ya da senin görevin benim görevim gibi ayrımlarımız yok. Herkes her şeyi yapar, her sorumluluğu alır.

Tahminimce sizde böyle değil ama. Maaş kartınızı vermek çooook şeyi o hadsize vermek demek. Bi tartışmada yatakta da iyi değilsin vs diyen bir erkekten(!) çok şey beklememek lazım bence. Böyle bir şeyi tekrar söylerse bence siz de aynı konudan vurun onu. Seninkide pek küçük zaten falan, bi deliye dönsün :)

Aaa ne kadar iğrenç bi kelime ne olursa olsun bi eş böyle dememeli hem benim bildiğim ev giderlerini kadın ayarlar yani genelde kadın banka dir ha elektrik su ev kirası falan onu erkek bilir yada neyse ama bu erkek ev giderini ne kadar ayarlayabilir biraz kurnazca bi durum bence yani aklını bulandirmak gibi olmasın ama akıllı ol kendini yedirme böyle adama

Cok sasirdim vallaha dinimizde bille diyoki erkek eve ve karisina bakmakla mesull kadin calissa bille kadin parasini erkege ve evine harcamayabilirr istegine baglii simdiki beylerse kalkip eslerinin alin terinemi goz dikiyolar hey Yarabim hey nerden nereyeee galiba tekrar donuyoruz cahiliyeye.. yatak meselesinede hic girmicemm cok yuz vermeyin kocaniza...

valla canım bizim herşeyimiz ortaktır. maaşlarımızdan ödemeleri yaptıktan sonra kalan parayı beraber çeker harcarız. kim kimin nereye harcadığını bilir yani.. yoksa zor yürür bu işler... yatak konusuna gelince de azıcık cilveli ol, gülerek konuş ama içinden gelsin, gözlerinin içi gülsün .. erkekler sever böyle şeyleri. odun gibi olma, arada süslen, şaşırt kocanı. ama tabi demiyorum ki 7/24 makyajlı süslü gez. doğal halinide görsün ama çok da paspal olma

faturaları falan sen yatır diyo kendime hiç bişey yapamıyorum söyleyince çık ozaman işten diyor

ne güzel

evet aglayarak geliyorum işe bebeğimi çok özlüyorum ama boşa çırpınıyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…