Erkek İnfertilitesi Eşimde Azosperm Sorunu Vardı Ve Hamileyim İlginç Hikayem

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yasahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
21
2
86
Konya
2 aylık hamileyim çok mutluyum sorularınızı bekliyorum hem eşimde varikoselde vardı doktorumuz varikosel ensonki problem dedi eşimde 26sperm bulundu sizlerle paylaşıcağım çokşey var sorularınızı bekliyorum

2 aylık hamileyim çok mutluyum sorularınızı bekliyorum hem eşimde varikoselde vardı doktorumuz varikosel ensonki problem dedi eşimde 26sperm bulundu sizlerle paylaşıcağım çokşey var sorularınızı bekliyorum

canım benim eşim de azosperm semen testlerinde hiç sperm yok bence sen hikayeni baştan sona anlat çünkü ben herşeyiyle baştansona merak ediyorum bu arada bebeğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli

Merhaba öncelikle Allah yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Benim eşimde de azosperm var hemde varikosel .Galiba azosperm olunca doktorlar varikoseli pek önemsemiyorlar bizde en son doktora gittiğimizde en son iş demişti varikosel.
Azosperm de nedeniniz tam olarak ne idi?mikro teseyi nerede yaptırdınız sen bize anlat arkadaşım en azından bir umut olursun.

merhaba yasahim arkadasım sorununu biraz acarmısın bizimde sorunumuz genetik bende 2 aylık gebelik oluştu ama kaybettim anlat biraz fsh degeriniz testis boyutları falan nasıldı

canım bizdoktara gittigimizde azosperm sorunu var dedi ayrıca genetik test istedi ve test sonucu kötü çıktı eşimde doğustan azfc hormonu silik çıktı fsh degeri 30.91 çok yüksek çıktı testisleri biri diğerine göre daha küçük çıktı yani sansımız yüzde 10 du 3 doktora gittik çok kötü amaliyat olsan bile bulma ihtimalimiz çok az ugraşmayın dediler çünkü fsh testi genetik hepsi kötü çıktı umudumu yitirmek istemedim araştırıp istanbul alman hastanesinden tansel kaplancan ı bulduk eşim muayne oldu oda gercekten kötü bir durum böyle rahatsızlığı olan birçok hastamızda bulduk dedi biz elimizden geleni yapcaz ama sansınız düsük dedi yuzde 1 şansımızda olsa amaliyatı göze almıştık rabbim büyük tüm zorluklara ragmen yanımızda oldu ve eşimden 26 canlı sperm bulundu başta allah ın yardımı ve doktorun kalitesiyle bu işi başardık ama çok dua ettim eşim amaliyata girceği zaman kurban kestirdim eşim amaliyattayken birkaç evde kuran okuttuk dualar ettik aynı anda kurban kesildi.allah büyük yüzümüze güldü duanı eksik etme benim durumum hiç parlak degildi ve basardık suan tek kesem var 2 aylık hamileyim ve 5embriyom var insallah bebegimi dogurursam diger embriyolarımı da koydurucam rabbim insallah sizede nasip eder bebegini nasıl kaybettin anlatırmısı n

bizde birinci tüp bebek denememizi 1 ay önce yaptırdık.eşim ameliyat oldu sperm bulunamadı.2,ciyi bizde istanbul alman hastanesinde düşünüyoruz.ama nasıl olcak,nerde kalcaz.masraflımı olur diyede düşünüyorum.o hastanede emre beyi çok duydum.yasahin sizin doktorunuz nasıldı?emre beyi duydun mu?hastaneyi tavsiye edermisin?ne kadara mal oldu?kusura bakma çok soru sordum ama.yardımcı olursan sevinirim.

yasahin ayrıca bebeğinde hayırlı olsun.allah analı babalı sağ salim kucağına almayı nasip etsin.allah bizede nasip etsin.

zhcnr bak canım sana tavsiyem istanbul umut tüp bebek merkezine git kadıköy koşuyolunda alman hastanesinin kurucusu mustafa bahceceinin klınigi ordada emre bakırcıoğlu ve tansel kaplancan amaliyat ediyor yeni açıldı almana gidersen umutta yaptırdıgın masrafların 2 katını alıyolar umut hastanesindede aynı doktorlar yapıyor yeni açıldıgı için ucuz ben almana gittigimde 13 14 milyar masraf çıkartmışlardı sonra burayı duydum yasemin abız topçu ile görüştüm bana 5 buçuk milyar masraf cıkarttı tabiki tahlillere para alıyolar ama çok tutmuyo bence hiç vakit kaybetme

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sonucu öğrendikten ne kadar zaman sonra eşin ameliyat oldu.Bu arada bitkisel birseyler kullandınızmı ?
Tedaviniz kac gün sürdü.
Ve nerde konakladınız?
Bizde gelecek ay umutta tedaviye baslıyoruz.Çok heycanlıyım

vavelya sonucu öğrendik 2 ay içinde tedaviye basladık 2süresince keçiboynuzu kullandık ve ben muayne oldum 20 gün ben yumurta toplamayı kolaylaştırmak için tedaviye aldılar doktorum levent konurdu ve 20günün sonunda eşim amaliyata girdi ve bende hazır bekledim bulununca hemen beni yumurta toplamak için amaliyata aldılar ve 3 gün içinde yumurtayla spermi döllendirdiler 20günlük tedavi içersinde göbekten igne kullandım tabi doktor muayne ediyor ona göre tedavi uyguluyor ilaç kullandıgım için hemen transferim olmadı 19gün başka bir ilaç kullanarak bekledim ve transferden 15gün sonra gebeliğimi ögrendim yani tplam 3ay sürdü ama benim transferim 1ay ertelendi bazılarına bulunduktan 2gün içinde koyuyorlar yani daha cok sen tedavi oluyosun rahmi hazırlıyolar tabi inşallah sperm bulunur cok güzel birduygu ama olur inşallah duanı eksik etme arkadaşım şimdiden hayırlı olsun

Canım bayağı uzun sürmüş sizin işlemler.Ama sonucu hayırlı olmus sükür.Darısı başımıza.
Peki sen ne ilacı kullanıyordunda transver gerceklersemedi?
Birde tedavinin olacağı ay öncesi doğum kontrol hapı kullandınmı?

canım ben tedavi için verdiği ilacları kullandım bunlar hormon ilacları pregeston hormonu ben fazla aldım herkesin aynı olmayabiliyor bana fazla verdi buda vucutta şişme yapabiliyor buyuzden vucudun kendine gelmesi için ilaç verip beklettiler yani herkese vericegi hormon degeri aynı olmuyo kimisine az kimisine cok ben arastırdım türkiyedeki en iyi doktorlar gercekten bu işi biliyolar tabiki en önemlisi rabbimin önce nasip ettmesi allahım nasip etmicekse en iyi yerlerde muayne ol bi faydası olmaz buyüzden duanı eksik etme okumussundur benim yüzde 5 yüzde 10 bi şansım vardı eger rabbim evladınızı size vericekse o spermler amaliyatta doktorun önüne gelir yani doktorlarımız bir vesile önemli olan allaha dua et ben senin için edicem insallah seninde yüzün güler tedaviniz basarı ile sonuclanır

yasahin tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah benim eşimde 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu şu an beklemedeyiz.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

canım ben tedavi için verdiği ilacları kullandım bunlar hormon ilacları pregeston hormonu ben fazla aldım herkesin aynı olmayabiliyor bana fazla verdi buda vucutta şişme yapabiliyor buyuzden vucudun kendine gelmesi için ilaç verip beklettiler yani herkese vericegi hormon degeri aynı olmuyo kimisine az kimisine cok ben arastırdım türkiyedeki en iyi doktorlar gercekten bu işi biliyolar tabiki en önemlisi rabbimin önce nasip ettmesi allahım nasip etmicekse en iyi yerlerde muayne ol bi faydası olmaz buyüzden duanı eksik etme okumussundur benim yüzde 5 yüzde 10 bi şansım vardı eger rabbim evladınızı size vericekse o spermler amaliyatta doktorun önüne gelir yani doktorlarımız bir vesile önemli olan allaha dua et ben senin için edicem insallah seninde yüzün güler tedaviniz basarı ile sonuclanır

Allah razı olsun canım arkadasım.Su an cok ihtiyacımız olan sey dua zaten.
Su an anne babalarımız dısında aileden kimse bilmiyor olayı.Gütmeden 3 gün önce söyliycam.1 ay olmıycaz zaten anlasılacaktır.Herkesten de dua etmelerini istiycem.
Rabbim ol dedikten sonra olmıycak hiçbirsey yoktur.
Hepimize hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.:Saruboceq:
Tedavilerimizde kolaylık versin.:Saruboceq:
Bende san adua edicem canım.Hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip olsun diye. :emir_bebek: :Saruboceq:

Back
X