- 19 Ekim 2022
- 170
- 114
- 23
- 43
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Ne gibi eşyaları atıyor?Eşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.
Mesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplarNe gibi eşyaları atıyor?
Garip bir durum neden atiyorki erkekler genelde eşyalara dokunmaz heleki mutfak yaniEşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.
Plastige karşi alerjisimi var acabaMesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplar
Evet hep aldıgım şeyler yabana gidiyorKeşke benimki de öyle olsa sgsgsg mutfağa genelde karışmaz erkolar garip geldi bana da . Saklama kaplarımın kapağını atsa dellenirdim
O sırada "plastikler keşke geri dönüşüme gönderilseydi yazık" diye üzülen benGenellikle plastik eşyaları atmak istiyor.
Eşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.
Ya genelde plastiğe gıcık oluyor ama evde çok fazla eşya var eşya atalım diyor her fırsatta. Azalttm azalttm begendiremedmPlastige karşi alerjisimi var acaba
Bence direk kendisini atsın çöptün zaten desin shshssende onun eşyalarını at.
Oda olabilirBence direk kendisini atsın çöptün zaten desin shshs
Bir deneyeceğimsende onun eşyalarını at.
Çocugun da kitaplarını oyuncalarını atmaya çllyorEşya atma hastalığı literatüre yeni mi girdiEşiniz mutfakla çok haşır neşir anlaşılan diğer sorunuzda da yemeği o yapıyor demişsiniz. İnsanlar bence evde bi odayı benimser ona göre orayı şekillendirir, eşim mutfağa bi şey alsa atmam belki ama beğenmezsem sıpıtırım bi kenara. Sizin eşiniz bu senaryoda benim.
Acaba duzenleme ile ilgili bir sorunumu var bazi insanlar takintili oluyor birşey istedigi gibi durmayinca çildiriyor filan kendi bildigi gibi duzenlemek istiyor başka biri mudahile edincede sevmiyorYa genelde plastiğe gıcık oluyor ama evde çok fazla eşya var eşya atalım diyor her fırsatta. Azalttm azalttm begendiremedm
Annesinin mutfagı inanılmaz dağınıktır. Gençken annesi bir ara rahatsızmış, yemekleri hep kendileri yapmşlar.Şimdi kayınvalidem güzel yemek yapıyor ama kafası çok karışık mutfak da aşırı düzensizNe zamandır evlisiniz, ne iş yapıyor, annesinde biriktirme hastalığı var kı? Eşinizin ciddi bir mutfak travması var gibi geldi bana, yemek yaptırmamak, eşya atmak, garip şeyler
Haydaa :)) kendi düzenlediği gibi olan bi yer varsa oradan da atıyor mu zamanla?Çocugun da kitaplarını oyuncalarını atmaya çllyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?