Eşimde eşya atma hastalığı mı var?

yagmurunelleri22

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
170
114
23
43
Eşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.

Plastige karşi alerjisimi var acaba

Keşke benimki de öyle olsa sgsgsg mutfağa genelde karışmaz erkolar garip geldi bana da . Saklama kaplarımın kapağını atsa dellenirdim

Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor.
O sırada "plastikler keşke geri dönüşüme gönderilseydi yazık" diye üzülen ben
Plastikleri ve ambalajları çöpe atmayın kızkardeşlerim ya. Her mahallede geri dönüşüm kumbaraları var, dünyamız yoruldu çöpümüzden

Eşya atma hastalığı literatüre yeni mi girdi Eşiniz mutfakla çok haşır neşir anlaşılan diğer sorunuzda da yemeği o yapıyor demişsiniz. İnsanlar bence evde bi odayı benimser ona göre orayı şekillendirir, eşim mutfağa bi şey alsa atmam belki ama beğenmezsem sıpıtırım bi kenara. Sizin eşiniz bu senaryoda benim.

Ne zamandır evlisiniz, ne iş yapıyor, annesinde biriktirme hastalığı var kı? Eşinizin ciddi bir mutfak travması var gibi geldi bana, yemek yaptırmamak, eşya atmak, garip şeyler

Çocugun da kitaplarını oyuncalarını atmaya çllyor

Ya genelde plastiğe gıcık oluyor ama evde çok fazla eşya var eşya atalım diyor her fırsatta. Azalttm azalttm begendiremedm
Acaba duzenleme ile ilgili bir sorunumu var bazi insanlar takintili oluyor birşey istedigi gibi durmayinca çildiriyor filan kendi bildigi gibi duzenlemek istiyor başka biri mudahile edincede sevmiyor

Ne zamandır evlisiniz, ne iş yapıyor, annesinde biriktirme hastalığı var kı? Eşinizin ciddi bir mutfak travması var gibi geldi bana, yemek yaptırmamak, eşya atmak, garip şeyler
Annesinin mutfagı inanılmaz dağınıktır. Gençken annesi bir ara rahatsızmış, yemekleri hep kendileri yapmşlar.Şimdi kayınvalidem güzel yemek yapıyor ama kafası çok karışık mutfak da aşırı düzensiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…