Eşimde eşya atma hastalığı mı var?

Bende evimde özellikle mutfakta kalabalığı sevmiyorum sade ve temiz olmalı böyle daha ıyı hısaedıyorum kendimi. Acaba sizin saklama kapları dediğiniz şeyler hani bitmiş dondurma kutusu.. Vb tarzında mi

Travma var, eşinizin destek alması gerekiyor. Okb benzeri bir sıkıntısı olabilir. İkna etmenin yolunu bulmaya çalışsanız iyi olur.

Aynı ben Ben de plastiklerden gereksiz bir sürü eşyadan kurtulmayı çok istiyorum ama atamıyorum işte attığım da ihtiyaç duyarım diye de korkuyorum asdf

Çocuğun kitaplarından, oyuncaklarından, mutfaktaki eşyalardan ona ne ya, ruh hastası mı acaba? Bir daha bu evden bir şey atılırsa ben de seni atarım deyin. Atarsa da ciddi ciddi eve almayın.

Aynı ben Ben de plastiklerden gereksiz bir sürü eşyadan kurtulmayı çok istiyorum ama atamıyorum işte attığım da ihtiyaç duyarım diye de korkuyorum asdf
Benim de dondurma kaplarım vardır her zaman, yazdan stoklarım. Kışın artık yemek ya da kemik koyup çöpün yanına götürürüz sokak hayvanlarına. Ama fazlası zarar tabi

Benim de dondurma kaplarım vardır her zaman, yazdan stoklarım. Kışın artık yemek ya da kemik koyup çöpün yanına götürürüz sokak hayvanlarına. Ama fazlası zarar tabi
Kesinlikle onlar ayrı bir durum. Ben de ayırdım kedi köpek için çünkü belli bi süre sonra çöpe atmak zorunda kalıyorsun kapları. Ancak evde kendi kullandığın fazlalıklar insanı ve evi çok yoruyor. Ben son artık atıyorum kepçeden üç tane var, tabaklar fazla,tepsi 4 tane, spatula iki taneymiş bir ikisini aldım ayrı bir koli oluşturdum ayrı eve çıkacak olursam bunlara para vermiyim diye asfg

Siz kaç senelik evlisiniz. Anlamadım ki eşinizle yeni evlenmiş de huyunu suyunu bilmiyor gibisiniz

Eşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.
Bu hastalıksa eğer bende dr var. bazıları minimal olmaz minimal doğar az öz eşya severler. Az bucuk mükemmelliyetçi böyle obsesif hareketler kategorisine girer sanki

Ben de fazlalık gördüğüm her şeyi dağıtıyorum atmıyorum tabii.
Mesela çocuğun oyuncak ve kitapları demişsiniz yaşı geçen oyuncak ve kitapları mı atıyor yoksa çocuğun oynadıklarını mı?

atsin bosver yenisini en pahalisindan marka aldir. bir dahakine eli gitmez atamaz

benimkide atar ama fazlalıkları. Bende atmama hastalığı var mesela o yüzden eşim atar. :) sizinki biraz fazla. Takıntı gibi.

O huy bende de var.
Esyalarla dolu bir eve gitsem boguluyorum gercekten basim dönüyor
Kendi evimde o kadar az esya var ki.
Atıp yerine yenisini almam, 2 .elde satirim, kayinvalideme veririm, ihtiyaci olan birine veririm
Ama atarim mis gibi asla ev isi bana yuk degil

Ay bu babammmm annemi 20 senedir delirtti bir kere Ankara gitmiştik teyzeme 10 gün evin yarısını atmış hepsi igrencti diyor iğrenç dediği de plastik saat plastik kaşıklık falan

Benim normalde daginigimdir, çok eşyam, kitabim vardır. Ona ragmen cok yakin bir arkadaşımın annesinin evine gidince bende de aynı dürtü olusurdu. Eski parfüm şişeleri, kavanozda sabunlar, eski dergiler. Annem de bana gelince çok kalabalık der. Neleri atıyor listelerseniz.

Eski eşimle mi evlisiniz o da böyle saçma sapan şeylere takardı jsjdjd

ayni ben de oyleyim gerseyi cope atiyorum ya ama. Saklama kabinin kapagini da degik tabi ki. Ama evde hicbirsey bulundurmuyorum. Daha sonra pisman oluyorum tabi keske atmasaydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…