- 17 Ağustos 2023
- 8.406
- 27.153
- 468
- Konu Sahibi yagmurunelleri22
-
Bence bu abarti olmuş yani çocugunda kitabini filan atmazsin sonuçta o gerekliÇocugun da kitaplarını oyuncalarını atmaya çllyor
Ara sıra atmak boşaltmak istiyor ben bişeyler atarsam çok mutlu oluyorHaydaa :)) kendi düzenlediği gibi olan bi yer varsa oradan da atıyor mu zamanla?
Travma var, eşinizin destek alması gerekiyor. Okb benzeri bir sıkıntısı olabilir. İkna etmenin yolunu bulmaya çalışsanız iyi olur.Annesinin mutfagı inanılmaz dağınıktır. Gençken annesi bir ara rahatsızmış, yemekleri hep kendileri yapmşlar.Şimdi kayınvalidem güzel yemek yapıyor ama kafası çok karışık mutfak da aşırı düzensiz
Aynı benMesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplar
Benim de dondurma kaplarım vardır her zaman, yazdan stoklarım. Kışın artık yemek ya da kemik koyup çöpün yanına götürürüz sokak hayvanlarına. Ama fazlası zarar tabiAynı benBen de plastiklerden gereksiz bir sürü eşyadan kurtulmayı çok istiyorum ama atamıyorum işte attığım da ihtiyaç duyarım diye de korkuyorum asdf
Kesinlikle onlar ayrı bir durum. Ben de ayırdım kedi köpek için çünkü belli bi süre sonra çöpe atmak zorunda kalıyorsun kapları. Ancak evde kendi kullandığın fazlalıklar insanı ve evi çok yoruyor. Ben son artık atıyorum kepçeden üç tane var, tabaklar fazla,tepsi 4 tane, spatula iki taneymiş bir ikisini aldım ayrı bir koli oluşturdum ayrı eve çıkacak olursam bunlara para vermiyim diye asfgBenim de dondurma kaplarım vardır her zaman, yazdan stoklarım. Kışın artık yemek ya da kemik koyup çöpün yanına götürürüz sokak hayvanlarına. Ama fazlası zarar tabi
Sağlıksiz buluyor demekMesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplar
Bu hastalıksa eğer bende dr var. bazıları minimal olmaz minimal doğarEşim evden eşya atınca rahatlıyor, bana sormadan bazı eşyaları atıyor genellikle mutfaktan. Yapma dediğimde çok tepki veriyor. Ne yapayım bilmiyorum.
Ay bu babammmm annemi 20 senedir delirtti bir kere Ankara gitmiştik teyzeme 10 gün evin yarısını atmış hepsi igrencti diyor iğrenç dediği de plastik saat plastik kaşıklık falanMesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplar
Eski eşimle mi evlisiniz o da böyle saçma sapan şeylere takardı jsjdjdMesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplar
Mesela ben yeni baharatlık almştm onun kaşıklarını atmış, bence onlar çöptü diyor. Genellikle plastik eşyaları atmak istiyor. Saklama kaplarının kapakları plastik dye atıyor, kapaksız kalıyor kaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?