Erkek İnfertilitesi Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı 🥺

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba belki yazdıklarım umut olur sana.bizde 6sene önce öğrendik azosperm oldugunu yani sperm sayısı 0 ,vitamin takviyesi tek başına olurmu bilmem ama benim eşim merionel igne ovitrel ve neo fortil gıda takviyesi kullandı 9 ay sonunda sperm çıktı tek tük çok şükür.Halbuki bosuna uğraşma çocugunuz olmaz sperm çıkmaz demişti bir tane prof😡. Ama Allahtan umut kesilmez dedim işin peşine düştüm hepsi ameliyat dedi ama tedavi öneren bir doktorum oldu çok şükür olumlu sonuc aldık2 tup bebek denedim ama negatif.ama şükrediyorum artık deneyebiliyoruö diye
Aynen bizde 7 aydır tedavi görüyoruz mikroteseyle sperm bulundu şimdi transfer günümü bekliyorum inşallah hayırlısı olur bu benim ilk denemem olmazsa yıkılırım ama peşini bırakmıycam hiç bi zaman

Aynen bizde 7 aydır tedavi görüyoruz mikroteseyle sperm bulundu şimdi transfer günümü bekliyorum inşallah hayırlısı olur bu benim ilk denemem olmazsa yıkılırım ama peşini bırakmıycam hiç bi zaman
İnşallah İlk denemende hamile kalırsın canım,çok zor evet ama insan asla vazgeçmiyo

Canım naptın sonuç nasıl hadi bize güzel haberler ver bakalım😍
Ben negatif aldım canım . Allah istiyen herkezd inşllh güzel haberler veririr inşallah doktorumda bizfe çok şaşkınız . Farklı bi yol izlenilecek ikinci seferde . Sende sabri hocaya gidicektin demi ?

Ben negatif aldım canım . Allah istiyen herkezd inşllh güzel haberler veririr inşallah doktorumda bizfe çok şaşkınız . Farklı bi yol izlenilecek ikinci seferde . Sende sabri hocaya gidicektin demi ?
Gerçektenmi ya çok üzüldüm ya hiç ümidini kaybetme ve vazgeçme allah en hayırlısını bilir canım evet sabri hoca

Gerçektenmi ya çok üzüldüm ya hiç ümidini kaybetme ve vazgeçme allah en hayırlısını bilir canım evet sabri hoca
Ne zaman başlıyosun ? Bugün konuştuk kendisiyle gerçekten çok ilgili bi doktor , sürekli hastasını merak eden soran bi doktor ben negatif yazdım an aradı bügunde embriologlarla konuşmuş tekrar aradı .. bakalım ikinci seferde bazı radikal değişiklikler olacak .

Ne zaman başlıyosun ? Bugün konuştuk kendisiyle gerçekten çok ilgili bi doktor , sürekli hastasını merak eden soran bi doktor ben negatif yazdım an aradı bügunde embriologlarla konuşmuş tekrar aradı .. bakalım ikinci seferde bazı radikal değişiklikler olacak .
İnşallah hayırlısı olur hakkında canım Başladınmı tekrar tedaviye ?

İnşallah hayırlısı olur hakkında canım Başladınmı tekrar tedaviye ?
Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız ?

Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız
Hayır canım negatiften sonra 3 ay ara verelim dedi sabri hoca . Zaten eşimede takviye ilaçlar başlanıldı bu yüzden hemen başlamayacağız siz ne durumdasınız ?
Hayırlısı olsun kuzum vardır bi hayır illaki ben transferimi oldum sonuç bekliyorum

Back
X