Öncelikle sabri hocayı seçerek yapabileceğin en iyi şeyi yaptın zaten sana öyle söyleyim kendisi muhteşem bir insan . Doktordan çok insani yönüyle yaklaşıyor , bizde uçuş sıkıntıları ne vardı son uçakla geldik beni extra aradı sordu nasılsın ağrın varmı uçuşlarda zorlandınmı diye , bunu başka bi doktorun yapmayacağına eminim. Benim embriolarım kalitesiz gibi gözüktü galiba 5 ci gün dondurulmadı , 6 cı günü brklettiler bunun için harap oldum hiç şans yok gibiydi hüngür hüngür ağladım yine sabri hocam aradı bana ve embriolarıma inandığını söyledi lütfen sende inan dedi benim özellikle bir tanesinden çok umudum var o savaşcı çıkıcak dedi allaha şükür o bitane kaldı

sabri hoca evet bi kaç test istiyor , bendende kaynaklı bişey yoktu ama rahim filmi istedi . Sen türkiyedesin orda çekiliuor şanslısın ben almanyadan kasımda rahim filmi çektirmeye gelmek zorunda kaldım . Sonra istediği kan tahlilleri var klasik hepatitleri istiyor ikinizdende amh vs ben bahçecide yaptırdım hepsini anında sonuçlsr gidiyor . Rahim filmide ağrıyo aman yok kanıyo yanıyo diyolar koktum

ama normal bir muayneden farksızdı ( ecomar tavsiye edildi ama sonomedle ortak çalışıyolarmış aynı kalite ) biz kadıköyde sonomede yakın kaldık diye orda çektirdim .