Erkek İnfertilitesi Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı 🥺

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay hadi inşallah hayallerine kavuşursun bian önce bi de bende istanbul dışından gidicem sabri bey ne gibi tesler istiyo senin gitmeden önce yaptırdıkların varmı bende hiç bi problem yok yinede rahim filmi gibi testler istiyomu
Öncelikle sabri hocayı seçerek yapabileceğin en iyi şeyi yaptın zaten sana öyle söyleyim kendisi muhteşem bir insan . Doktordan çok insani yönüyle yaklaşıyor , bizde uçuş sıkıntıları ne vardı son uçakla geldik beni extra aradı sordu nasılsın ağrın varmı uçuşlarda zorlandınmı diye , bunu başka bi doktorun yapmayacağına eminim. Benim embriolarım kalitesiz gibi gözüktü galiba 5 ci gün dondurulmadı , 6 cı günü brklettiler bunun için harap oldum hiç şans yok gibiydi hüngür hüngür ağladım yine sabri hocam aradı bana ve embriolarıma inandığını söyledi lütfen sende inan dedi benim özellikle bir tanesinden çok umudum var o savaşcı çıkıcak dedi allaha şükür o bitane kaldı 🎀🧿 sabri hoca evet bi kaç test istiyor , bendende kaynaklı bişey yoktu ama rahim filmi istedi . Sen türkiyedesin orda çekiliuor şanslısın ben almanyadan kasımda rahim filmi çektirmeye gelmek zorunda kaldım . Sonra istediği kan tahlilleri var klasik hepatitleri istiyor ikinizdende amh vs ben bahçecide yaptırdım hepsini anında sonuçlsr gidiyor . Rahim filmide ağrıyo aman yok kanıyo yanıyo diyolar koktum 😊😌 ama normal bir muayneden farksızdı ( ecomar tavsiye edildi ama sonomedle ortak çalışıyolarmış aynı kalite ) biz kadıköyde sonomede yakın kaldık diye orda çektirdim .

Öncelikle sabri hocayı seçerek yapabileceğin en iyi şeyi yaptın zaten sana öyle söyleyim kendisi muhteşem bir insan . Doktordan çok insani yönüyle yaklaşıyor , bizde uçuş sıkıntıları ne vardı son uçakla geldik beni extra aradı sordu nasılsın ağrın varmı uçuşlarda zorlandınmı diye , bunu başka bi doktorun yapmayacağına eminim. Benim embriolarım kalitesiz gibi gözüktü galiba 5 ci gün dondurulmadı , 6 cı günü brklettiler bunun için harap oldum hiç şans yok gibiydi hüngür hüngür ağladım yine sabri hocam aradı bana ve embriolarıma inandığını söyledi lütfen sende inan dedi benim özellikle bir tanesinden çok umudum var o savaşcı çıkıcak dedi allaha şükür o bitane kaldı 🎀🧿 sabri hoca evet bi kaç test istiyor , bendende kaynaklı bişey yoktu ama rahim filmi istedi . Sen türkiyedesin orda çekiliuor şanslısın ben almanyadan kasımda rahim filmi çektirmeye gelmek zorunda kaldım . Sonra istediği kan tahlilleri var klasik hepatitleri istiyor ikinizdende amh vs ben bahçecide yaptırdım hepsini anında sonuçlsr gidiyor . Rahim filmide ağrıyo aman yok kanıyo yanıyo diyolar koktum 😊😌 ama normal bir muayneden farksızdı ( ecomar tavsiye edildi ama sonomedle ortak çalışıyolarmış aynı kalite ) biz kadıköyde sonomede yakın kaldık diye orda çektirdim .
Çok iyi canım benide korkuttular rahim filminden kaçmaya çalışıyodum açıkçası iyi oldu söylediğin 😍 sabri beye çok güveniyorum benim burdaki doktorumun arkadaşı tavsiye üzerine bende ona karar verdim inşallah bize vesile olur🙏

Çok iyi canım benide korkuttular rahim filminden kaçmaya çalışıyodum açıkçası iyi oldu söylediğin 😍 sabri beye çok güveniyorum benim burdaki doktorumun arkadaşı tavsiye üzerine bende ona karar verdim inşallah bize vesile olur🙏
Rahim filmini bilinen nir yerde yaptırırsan canım bu dediğim yerler çok iyi hiç birşey hissetmessin . Klasik bir jinekolojik muayne neyse onun gibiydi 5 dakikada bitti . Sonrasında oradan çıkıp istanbulu gezdim düşün ne kanama ne ağrı ne sızı hiç birşey olmadı ♥️ Galiba başka yerlere göre az tuzlu . Bilmiyorum başka yerleri ama ben sonomedde 800 tl mi 900/1000 tlmi ne verdim tam hatırlıyamıyorum ama , iyidi değdi doktorum bayandı .

Rahim filmini bilinen nir yerde yaptırırsan canım bu dediğim yerler çok iyi hiç birşey hissetmessin . Klasik bir jinekolojik muayne neyse onun gibiydi 5 dakikada bitti . Sonrasında oradan çıkıp istanbulu gezdim düşün ne kanama ne ağrı ne sızı hiç birşey olmadı ♥ Galiba başka yerlere göre az tuzlu . Bilmiyorum başka yerleri ama ben sonomedde 800 tl mi 900/1000 tlmi ne verdim tam hatırlıyamıyorum ama , iyidi değdi doktorum bayandı .
Olsunda ben başka bişey istemiyorum elimizde bi arabamız vardı onuda sattık bu iş için parası artık umrumda değil hayırlısıyla olsunda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim senide çok rahatsız ettim kuzum gelişmelerden haberdar edermisin 😚

Olsunda ben başka bişey istemiyorum elimizde bi arabamız vardı onuda sattık bu iş için parası artık umrumda değil hayırlısıyla olsunda hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim senide çok rahatsız ettim kuzum gelişmelerden haberdar edermisin 😚
Allah hayırlı sağlıklı evlat versin 😔 hepimize canım

Merhaba canım.bende Almanyada yaşıyorum,neden burayı tercih etmedin?
☺️Selam canım .. Türkiyedeyken öğrendik durumu tatildeyken, öylesine takip ettiğim paylaşımları için bi doktor vardı ben dedim gidip konuşmak istiyorum şanşa başka doktor vardı ama çok ısındım kendisine , oda hüzel güzel süreci anlatınca almanyada 25 ci yaşı doldurman gerekşyodu yani 1 buçuk yıl daha beklemek lazımdı . Bende burada deneyelim bakalım dedim biraz tez canlıyımdır .. 😬

☺Selam canım .. Türkiyedeyken öğrendik durumu tatildeyken, öylesine takip ettiğim paylaşımları için bi doktor vardı ben dedim gidip konuşmak istiyorum şanşa başka doktor vardı ama çok ısındım kendisine , oda hüzel güzel süreci anlatınca almanyada 25 ci yaşı doldurman gerekşyodu yani 1 buçuk yıl daha beklemek lazımdı . Bende burada deneyelim bakalım dedim biraz tez canlıyımdır .. 😬

☺Selam canım .. Türkiyedeyken öğrendik durumu tatildeyken, öylesine takip ettiğim paylaşımları için bi doktor vardı ben dedim gidip konuşmak istiyorum şanşa başka doktor vardı ama çok ısındım kendisine , oda hüzel güzel süreci anlatınca almanyada 25 ci yaşı doldurman gerekşyodu yani 1 buçuk yıl daha beklemek lazımdı . Bende burada deneyelim bakalım dedim biraz tez canlıyımdır .. 😬
Selam sonuçlarınız nasıl transfer olmuşmuydun canım

Selam canım evet 18 eylülde oldum henüz sonucumu bilmiyorum umarım pozitifdir 🙈🥰 yarın henüz 5 ci gün , 30 eylül test hünüm ama ben yarından başlıycam yapmaya 😬
Ay hadi inşallah pozitiftir yaa benimde bir ay sonra transferm var inşallah bi aksilik çıkmaz dua edlim❤️ Pozitif çıkarsa burdan paylaşırmısın içim içimi yiyo çok heycanlı beklemek🥰

Ay hadi inşallah pozitiftir yaa benimde bir ay sonra transferm var inşallah bi aksilik çıkmaz dua edlim❤ Pozitif çıkarsa burdan paylaşırmısın içim içimi yiyo çok heycanlı beklemek🥰
Tabiki paylaşırım dualarınıza gerçekten ihtiyacım var . benimde içim içimi yiyor 😌 ben ama transferden sonra böyle oldum canım sende stres yapma şimdiden . Sen almanyadamı olucaksın ?

İyi yaptın cnm bu durumlarda erken başlamak iyidir.İnşallah herşey gönlünce olur.

Eşimde hiç sperm çıkmadı doktor progeny m ve klomen yazdı böyle bişey yaşayıp hamile kalan varmı 🥺
Merhaba belki yazdıklarım umut olur sana.bizde 6sene önce öğrendik azosperm oldugunu yani sperm sayısı 0 ,vitamin takviyesi tek başına olurmu bilmem ama benim eşim merionel igne ovitrel ve neo fortil gıda takviyesi kullandı 9 ay sonunda sperm çıktı tek tük çok şükür.Halbuki bosuna uğraşma çocugunuz olmaz sperm çıkmaz demişti bir tane prof😡. Ama Allahtan umut kesilmez dedim işin peşine düştüm hepsi ameliyat dedi ama tedavi öneren bir doktorum oldu çok şükür olumlu sonuc aldık2 tup bebek denedim ama negatif.ama şükrediyorum artık deneyebiliyoruö diye

Back
X