- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Canım benimki fırlatmazdı direk eliyle vura vura parçalardı birkeresinde ablamla konuşuyorum msn da çoçukda anne süt ver dedi bende dur kızım teyzeyle konuşuyorum birazdan vercem dedim çoçukda baba süt ver anneden istedim vermedi derdemez tuttu wireless kaplosunu kesti inanırmısınız ev telofınunu parçaladı benim iletişim kurabileceğim ne varsa paramparça yaptıbu adam tedavi olup zoru başardıysa herkes başarır benimde aldığım seanslar ona çok fayda etti türkiyede varmı bilmiyorum ama yurtdışında o kliniği başvurduğun an devlet ücretsiz bütün servisi peşpeşe ilave etti anında çok yol katettik ama değdi bugün o adamdan eser yok
arkadaşım eşin çocuguna resmen şiddet uygulamış..sen yumurtanın geri kalanını yemekten filan bahsediyorsun..benim boğazımdan geçmezdi..bi de ilişkimizi zedeliyor diyorsun..hala ilişkinin derdinde misin..adam resmen çocuguna şiddet uygulamış..
Başında olmayan yargılar çünkü hiç yaşamıştır bilmez ne olduğunu ilk işde boşan derler ama inanarak azimle onla birlikde aşdık çok şükür darısı başına inşaallah bana verilen terapilerde çoçukla onun yalnız kalmamasına çok dikkat et sakın yalnız bırakma demişlerdi öfkelendiği an hemen çoçuğu al dışarı çık eve kimseyi davet etme diye söylemişlerdi gerçekdende uydum söylediklerini yaptım iyi yapmışsın canım özelden randevu alıp nezaman olursa olsun geç değil inşaallah oda düzelir duam sizinlebuda yapıyor elinde parçalıyor cnm. Türkiyede varmı bilmem yardım için konu açtım ama yargılandım maalesef
hiçbir bilgim yok özele randevu alcam bugün
yok cnm çocuklarım diye yanlışlıkla yazmışımdır yeğenler flnda var onlara da kızım diyorum heralde ondan
çocuğum tek benim ikinci düşündük olmadı
ders konusunda tepki vermeye başlamadı başından beri dersleri kötü idi
uzman yardımı alıyoruz dikkat eksikliğidedi . çocukta bir sorun yok yani
psikoloğu evle ilgili bir orunundan bahsetmediğini arkadaşlarıyla ilgili şeylerden bahsettiğini söyledi. ders konusunda yapamayacağını zannediyor dedi
yalnız ebru hnm eşimin öfke sorununu anlatabilmek için konu açtım çocuğumla ilgili diğer konuyu buraya taşımaktaki maksadınız nedir. ben çocuğumla ilgileniyorumki konu açmışım yardım almışım götürüp getiriyorum,
çocukla ilgili konumda ders başarısızlığı idi psikolojik bozukluk değil
Başında olmayan yargılar çünkü hiç yaşamıştır bilmez ne olduğunu ilk işde boşan derler ama inanarak azimle onla birlikde aşdık çok şükür darısı başına inşaallah bana verilen terapilerde çoçukla onun yalnız kalmamasına çok dikkat et sakın yalnız bırakma demişlerdi öfkelendiği an hemen çoçuğu al dışarı çık eve kimseyi davet etme diye söylemişlerdi gerçekdende uydum söylediklerini yaptım iyi yapmışsın canım özelden randevu alıp nezaman olursa olsun geç değil inşaallah oda düzelir duam sizinle
Keske aile düzeninizi ilk önce oturtup sonra cocuk yapsaymissiniz.
Çocuğunuzla ilgili konu açtığınızı ve endişelerinizi anlayabiliyorum.
Çocuklar benim en hassas olduğum konudur.
Belki çok geç anne olabilmem, ya da çocukları çok sevmem aşırı düşkünlüğüm.
Eski konularınıza baktım evet çünkü her zaman mı böylesiniz başka ne sorunlar var diye..
Gerçekten durum vahim olmasın istiyorum.
Çocuklara hiç kıyamadığımdan tabi ki..
Psikoloğunuzun evdeki sorunlarla ilgili bişey söylememesine gerçekten çok şaşırdım çünkü onların ilk soruları arasında evdeki değişiklikler ve sorunlardır.
Her iki çocuğum için de ki sizinkilerden çok çok küçükler uzun süredir terapiye gidiyoruz evdeki ya da ebeveynlerinin davranışlarından ne kadar etkilendiklerini konuşuyoruz.
Ben de sizinki gibi bir babanın yaptıklarının çocuğunuzda travmaya neden olabileceğini düşündüm. Hala da öyle düşünüyorum.
Kusura bakmayın..
Neyse ki eşiniz öfke kontrolüyle ilgili yardım almayı kabul etmiş.
Umarım başarırsınız. Bunu sadece evladınız için çok istiyorum..
bende yorumunuza evladım adına teşekkür ediyorum o halde
kadınlar kadınlardan ne ister hiç anlamambenim için istemiyorsunuz yani sadece evladım için. her neyse polemiğe girmek için konu açmadım
Canım benimki fırlatmazdı direk eliyle vura vura parçalardı birkeresinde ablamla konuşuyorum msn da çoçukda anne süt ver dedi bende dur kızım teyzeyle konuşuyorum birazdan vercem dedim çoçukda baba süt ver anneden istedim vermedi derdemez tuttu wireless kaplosunu kesti inanırmısınız ev telofınunu parçaladı benim iletişim kurabileceğim ne varsa paramparça yaptıbu adam tedavi olup zoru başardıysa herkes başarır benimde aldığım seanslar ona çok fayda etti türkiyede varmı bilmiyorum ama yurtdışında o kliniği başvurduğun an devlet ücretsiz bütün servisi peşpeşe ilave etti anında çok yol katettik ama değdi bugün o adamdan eser yok
Cok seviyesiz demek. Sizin cocugunua davranislariniz davranislariniz cok mu seviyeli ? Esim fena dovdu cocugumu, elinden kurtaramadim demissiniz hatta bir mesajda, nevrim dondu. Yfacik bir sabiden bahsediyorsunuz. Cocuga devamli babasinin hakareti de cabasi. O cocuk ne halde yetisir farkindamisiniz ?bu nasıl seviyesiz bir mesaj böyleçocuğu allak bullak edin karı koca bakın burada konu açıyorum derdimizi açıyoruz yorumlara görede ciddi kararlar alıyoruz belki. veya bize doğru gelenin yanlış olduğunu yanlış gelenin doğru olduğunu anlıyoruz burada
kafanıza estiği gibi konuşmuşsunuz mesajlarımı bile okumadan . çalıştığımı annemim çocuğa baktığını ve yaşlı kadın uykusu geldi yattı diyor bu bir. ikincisi kahvaltı konusun da onlar 7 de ben 10 işe gittiğimi rahatsızlığımdan ötürü sabahları atak geçirdiğimi bir dk uykunun bile benim
için önemli olduğunu tekrar ediyorum.
hangi hakla kızdıysanız aynı hakla asıl ben çok kızdım size
Niyetim polemik değil öncelikle onu belirteyim.
Sizin eşinize sevginiz çok büyük.
İnsan sevince herşeye katlanır.
Kendiniz dayanamasaydınız zaten evliliğinizi yürütmezdiniz.
Evet özellikle çocuğunuz için, onun mutluluğu ve huzuru için evinizdeki sorunların düzelmesini çok istiyorum..
Cok seviyesiz demek. Sizin cocugunua davranislariniz davranislariniz cok mu seviyeli ? Esim fena dovdu cocugumu, elinden kurtaramadim demissiniz hatta bir mesajda, nevrim dondu. Yfacik bir sabiden bahsediyorsunuz. Cocuga devamli babasinin hakareti de cabasi. O cocuk ne halde yetisir farkindamisiniz ?
Uzgunum hastaliginiz icin ama cozumunuz nerde hani ? Cozumden bahsedince de biyle seviyesiz mesaj diye cevap veriyorsunuz. Benim mesajima bozulacaginiza, bunlari dusunun.
Sanki hakaret eden var size.
Diyer mesajlarinizi da okudum. Esiniz tedavi olucakmis sanirim. Aileniz adina sevindim. Kusura bakmayin ama ben kucuk cocuklarin gordugu hic bir siddete tahammul edemiyorum. Amacim polemik de deyildi.
öfke kontrol problemi var eşinin kesin
doktora gitmesi şart ama bu zihniyetle gitmez
şiddet döngüsü analttığınız
inş hatasını anlar olmadı danışmana gidin
Şok oldum!
Vura vura parcalamak falan cok ilginc...
Sizdeki sabra da hayran kaldim, ne guzel beraber ustesinden gelebilmissiniz.
Turkiyede oyle merkezler var mi bilmiyorum, ofke kontrolu icin ilac ve telkin oluyor ama sizinki epey kapsamli birseymis, ustelik ucretsiz bir hizmet...
Konuyu siyasete getirmeyeyim, ozetle keske burada da olsa... statu farketmeksizin toplumca ihtiyacimiz var
Ek: size de nazar degmesin, hep muhabbetli olun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?