eşimde şiddet eğilimi var !

size ne kadar teşekkür etsem azdır öyle yol gösteren bir yorum yapmışsınız ki hem yanlışlarıma dikkat çekerek hem düzeltmeye yönelik hem tamda eşimin içnde bulunduğu durumu anlatarak nasıl tahmin ettiniz anlamadım eşimde dün aynını anlattı ailesinde çok pasifmiş

sessizmiş acısını bizden çıkarmış babası maaşını elinden alırmış her aldığına izin vermez kavga çıkarırmış bende maaşını elinden alıyorum her aldığına değil ama gereksizlere karşı çıkıyorum .
eşim dün geçmişini anlatınca bende senin dediklerini düşündüm sorumluluk hep benim ütümde ve ziyadesiylede yoruldum bir kısmını ona vercem

ve birlikte gidip ona telefon alıcaz daha söylemedim ama karar verdim söylediklerinize harfiyen katılıyorum. çocuğumun psikoloğu var yeni bir randevu alıcam:)

her şey için çok saol. Allah sana ve ailene acı keder vermesin

canııııım çocuğum 13 yaşına gircek dikkatini çekerim niye çocuk yaptığımın konusunumu yapacam yıllar sonra ilahi

Allah uzun ömür versin

Azcık bile yardım edebildiysem bende sevindim :) doktora gitme kararınıza da cok sevindim ayrıca. Inşallah düzelir eşiniz

Doktora gidip tedavi olması sevindirici bir haber. Umarım herşey yoluna girer, çocuğunuz ve ilişkiniz açısından :)

Amin Rabbim herkese sağlık sıhhat esenlikler versin inşallah teşekkür ederim ben de size
Yazdıklarımın azıcık katkısı olduysa ne mutlu ben 8 sayfa okuyarak bu yorumu yazmıştım devamını okuyorum ama bitmedi. Eşiniz aslında size anlatmış belki uzun uzadıya değil ama arada yazdıklarınızdan aslında sorumluluklarını elinden almanızın verdiği bir öfke ve çocukluğunu yaşayamamamın ezikliğini hissettim. Biraz sorumluluğu ona verin, kendini güçlü ve işe yarar bir birey gibi hissetsin, çocuğunun babası eşinin kocası gibi hissetsin eminim öfke sorunu zamanla azalacaktır tabii uzmana da görünün imkan bulursanız Oğlunuzu da öpün benim için inşallah o da psikolog sayesinde sorunlarını aşar. Sevgiler...

cnm eşim gerçekten de çok sorumsuz davrandığı için ben üzerime almak zorunda kaldım kahvaltıda ekmeksiz kalmak suyun elektriğin kesilmesi ne demektir bilirmisin ben yaşadım biliyorum. ama yinede denemek zorundayım babası çok korkutmuş bunları

yalanla dolanla büyümüşler sinerek. oda bizi sindirmek istedi yıllarca. çoculuğunu yaşamamış ilkokuldan sonra çalışmış hep parasını almışlar şehir dışlarına çalışmaya gitmiş ne aramıişlar ne sormuşlar şimdide aramıyorlar ne onu ne bizi ne yavrumuzu öpmez okşamazlar. eşim dün ağladı resmen çok üzgün

barış ailenle onları olduğu gibi kabul et dedim sevindi morali düzeldi biraz. hakkımı helal etmiyorum ailesine çok üzdüler eşimide benide

dr a randevu aldım gidicez eeşimle. oğlumla sağlıklı bir birey olur ,nşallah varım yoğum o . çok sağolun. kelimeler ne kadar önemliymiş bütün mesajlarımda anlatmak istediğim buydu işte sizin yaptığınız.

sizde ömür boyu sevilin

Çok teşekkür ederim
Eşiniz nasıl davranmasını bilmediği için sorumsuzluk yapmış belli ki ama aradan zaman geçmiş, o da sizden görerek öğrenmiştir ne yapması gerektiğini. Tabii onun da yaşadığı şeyler kolay olmasa gerek. Baksanıza yetişkinliğini etkiliyor ama anlattığınıza bakılırsa hatalarının farkında ve belki de ilk kez sizin yanınızda kendini güvende hissetmiş ki ağlayabilmiş, içindekileri tek tek dökmüş ortaya. İnşallah dünkü konuşmanız, olumsuzlukları düzeltme yolundaki ilk adımınız olur. Evli değilim ama empati kurmaya çalışıyorum; bence eş olmak ne olursa olsun yanında olmaktır ve siz onun yanında destekçisi olduğunuz müddetçe sorunların üstesinden gelmek onun açısından daha kolay olacaktır inşallah.

inşallah çok mutlu bir evliliğiniz olur:) bu arada yaş kaç çok olgun ve düşüncelisiniz ve fikirleriniz çok yerinde

offff canım ya o çocuğun piskolojısını duşunemıyıyorum anne ve babasını örnek alarak buyuyecekler al karşına konuş tedavı gorsun ofkesını kontrol edemıyor ve kıryor dokuyor bırde ozur dılıyor hep acaba vuracakmı korkusuyla yaşamak çok zor yuva yıkmak çok zor ama boylede olmazkı allah korun daha kotu şeyler yaşanmasın konuşsan dınlemıyormu senı

kaç kez konuştum cnm yorgan gitti kavga bitti gibi sakinleşince kuzu gibi dinler tık yok ama sinirlenince yine aynı yoruldum dr a randevu aldım gidicez

ohh sevindim çok şükür
hadi bakalım hayırlısı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…