eşimdeki cinsel soğukluk ??

ille sert sekilde olanlardan bahsetmiyorum ama saglikli her birey diger insanlarin kukusunu pipisini vucudunu merak eder. su yasiniza geldiniz ve kendinizinkinden baskasini gormediniz mi?

afedersiniz de bu nasıl bir soru böyle .ne bekliyorsunuz cevaben ben birşey bulamadım şok oldum .siizn engin tecrübeleriniz ve katalogunuz var sanırım konu ile alakalı ..iyi cinsellikler size

Son düzenleme:
..... insan neden izler mesela ? amaç nedir ? erkekler kadınsızlıktan izliyor belli de evli insan neden izler.
gayet her açıdan anormal bence iki insanı seks yaparken izlemek hemde tanımadığın .

kadinlarin cinsel ihtiyaci yok yani? ayrica tandiklari izlemek daha mi iyi, hem de tanimadigin derken?

Son düzenleme:
Por.. izlemek bencede normal ama eşin gibi sürekli izlemek ve kendini sadece onunla tatmin etmek değil ayda yılda bir eşinle izlersin fantazi olsun diye okadar :ssz: ayrıca başka kadınların adını sayıklamak ne demek ya fantazi kuruyosan içinden söyle düşün kardeşim :34:

aleksandracim bu forumdaki kadinlarin en az yarisi hic prno izlemedigini iddia eder kesin :)
Yo, ben buradaki çoğunluğun izlemediğini düşünüyorum. İnsanoğlu bilmediği şeylerden korkar, ne olduğunu, sebeplerini sonuçlarını bilmiyorlar, bu yüzden eşlerini por.no izlerken yakalayınca bu kadar telaşlanıyorlar.

kadinlarin cinsel ihtiyaci yok yani? ayrica tandiklari izlemek daha mi iyi, hem de tanimadigin derken?

..... ile cinsel ihtyac mı giderilir ya ? oo o zamn siz tv ye bakıp bakıp kendinizden geçiyrosunuzdur bu abazalık biraz canım .. ihtyacı varsa gitsin gidersin

Sadece şunu söyleyeyim, eşin normal değil. Cinsel terapiste gitmeniz lazım.
Eşin ilk gece kanından baya etkilenmiş, sana odaklanamıyor.

Bugun,Game of thones, viking, Shameless vs vs dizilerini izleyenler ..... izlemedim diyemez:1:
Bal gibi izliyorsunuz hemde konulu .....:27:

1. sezondayım game of thorneste...burdaki konu ..... izleyip tatmin olma durumu ama

Son düzenleme:
Back
X