eşimdeki cinsel soğukluk ??

inanmıyorum ya tek sorun p.no izlemesi mi eşiniz başka kadınların hayalini kuruyor resmen onların isimlerini sayıklayarak fantezi falan değil bu resmen sizin yanınızdayken sizi aldatıyor:53: benim eşim öyle bir şey yapacak anında biter evliliğim...

onla tecrübe mi olur bis hem bu içgüdüsel birşey izlemeden de yapılır :D

Olmaz olurmu canım ,ozellikle erkeklerin izlemesi dusuncesindeyim :)
Hani kızlar arasında konusunca bu erkeklerin bazıları gercektende cok bilincsiz iliskiye giriyor bu karsı tarafıda tatmin etmiyor,biraz incelilerini ogrenmeleri lazım ,en kotusu evde yalnızken kendi kendine antreman yapsınlar yada :D:D

Olmaz olurmu canım ,ozellikle erkeklerin izlemesi dusuncesindeyim :)
Hani kızlar arasında konusunca bu erkeklerin bazıları gercektende cok bilincsiz iliskiye giriyor bu karsı tarafıda tatmin etmiyor,biraz incelilerini ogrenmeleri lazım ,en kotusu evde yalnızken kendi kendine antreman yapsınlar yada :D:D

hayvanlarda izliyor mu acaba onlar hiç yanlış bişi yapmıo aklıma geldide :D :D

hayvanlarda izliyor mu acaba onlar hiç yanlış bişi yapmıo aklıma geldide :D :D

Onların mitolojisiyle bizimki cok farklı bunu sende biliyorsun :)
Ayrıca hersey yapmakla olmuyor iste git gel bunlar cok basit seyler :D:D
Ayrıca hayvanlarda on sevisme diye birsey yok ,iste bazı erkeklerde tamamen hayvan gibi :D:P
Kız konustugum seylere bak sanki ben cok tecrubeliymisim gibi :D:D

Onların mitolojisiyle bizimki cok farklı bunu sende biliyorsun :)
Ayrıca hersey yapmakla olmuyor iste git gel bunlar cok basit seyler :D:D
Ayrıca hayvanlarda on sevisme diye birsey yok ,iste bazı erkeklerde tamamen hayvan gibi :D:P
Kız konustugum seylere bak sanki ben cok tecrubeliymisim gibi :D:D

dinliyorum bak kulaklaırmı açtım hahahaha eraldeee sevdiğine insan öyle yapmamalı zatiii :D

hiç girmemiştim +18 insellik kısmına konuyu okurken ne ara taşındık ayol.. neyse takılırım buralarda artık. kız bibii senin yüzünden girdim konuya, nerde cinsellik sen orda :47::47::47:

Konu tam buralık gülüm, ayrıca uluorta yerde çok bel altı konuşuyorsunuz, bazı şeyleri herkesin okuduğunu unutup adlı adınca yazıyorsunuz, erkek sinek çekiyor.

Sinek ilacı sık mune üstlerine ölsünler :27: e bukonuyu gene okuyabiliyolarki ne farkeder :26:

hiç girmemiştim +18 insellik kısmına konuyu okurken ne ara taşındık ayol.. neyse takılırım buralarda artık. kız bibii senin yüzünden girdim konuya, nerde cinsellik sen orda :47::47::47:

Cinsellik benim işim :60: gelme görünce napim zorla çağırıyorum sankim :27: bak daha ne istiyosun girmediğin yerlere giriyosu sayemde :60:

Sinek ilacı sık mune üstlerine ölsünler :27: e bukonuyu gene okuyabiliyolarki ne farkeder :26:

He he siz yazın, ben ilaçlayayım, okuyorlar ama şekerim kocan ne istiyor, tam olarak anlatır mısın, dur ben sana yardımcı olacağım, iç çamaşırı ne giyiyorsun, nelerden hoşlanırsın, al sana numaram 0900 333 demiyorlar.

Back
X