- 8 Mart 2017
- 568
- 803
- 53
- 42
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Dur ya hemen kötü düşünme
Dediğine göre gecmiste zaten öyleydi simdi yeniden basladı...yani kanında var bu
Eşim bunu yapsa evet ciddi sorun
Cunku adam ayni pantolunu 1 yıl giyse sorun etmez
Seninki sadece normale döndü gibime geliyor
Kardeşin de bi enteresan yani...Önceden de hiç resim yoktu profilinde, oğlumuzun resmini ben koymuştum. Bana o zaman kızmıştı nazar değer diye ama aylarca da değiştirmemişti... Bana karşı tavrı değişken açıkçası dengesiz desek daha doğru olur... Bazen çok iyi bazen de çok soğuk...
Bakıcı konusunda sorun yaşadığımız için kardeşim bakmaya gelmişti bir süre. Bir hafta sonu ben yalnız şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım. Kardeşim dedi ki abla eniştem sen yokken çok mutluydu, sanki sen evdeyken adam sıkılıyor, boğuluyor gibi. Hafta sonu çok neşeli ve espriliydi dedi. Benimle oturup kahkahalı muhabbet bile etti dedi ki normalde eşim aileme karşı çok sıcak değildir. Bu adam seni sevmiyor sanki dedi... Aklımı karıştırmıştı bu cümlesi kardeşimin. Ama geceleri uyurken de ekseri sarılarak uyur... Sevmeyen adam neden sarılsın ki? Hatta eve geldiğim akşam da bana sarılıp uyumuştu...
Eger bosanmak istemiyorsanız diğer kadınların o adamla evli olduğunuzu ve aranızın iyi olduğunu düşünmelerini sağlayın. İş yerini ziyarete gidebilirsiniz. Profil fotoğrafını siz ve eşinizin resmi yapabilirsiniz. Eğer evli olduğu görünmüyorsa bunun görünmesi için feysbuktan talep gönderebilirsiniz. Adama yüzük takması için baskı kurabilirsiniz. Yani eğer bir kadınla ilişkisi varsa ya da başlayacaksa o kadın kocanızın mutlu bir evliliği olduğunu düşünmeli. En azından birlikte olabileceği kadınların seviyesini düşürmüş olursunuz. Kocanız belli ki sizden ayrılmaya karar vermiş ama geçiş süreci sancılı olmasın diye önceden birilerini bulmak peşinde. Başka bir seçenek de şu olabilir. Bırakın aldatsın. Sonra yakalayıp raporlayın ve boşanma davasında donuna kadar alın. Bu daha iyi bir seçenek. Gece uyurken size sarılması sizi sevdiği anlamına gelmiyor ayrıca, o sadece bir alışkanlık. Sizi bu kadar değersiz hissettiren bu adamı daha fazla hayatınızda tutmamanızı öneririm. Kardeşiniz bile sizi sevmediğini fark etmiş, çok gurur kırıcı bir durum.
Profil fotosu kısmı normal; değiştirebilir yani. Geçende benimki de bizimle olan fotoyu kaldırdı, tek başına olan ciks bi pozunu koydu, hoşuma da gitti sarkıntılık ettim kendisine whtsbından
Foto kısmını geç, sorun olmaz o.
Diğer türlüsü de pek sorun sayılmaz ama ani değişiklikler sebepsiz olmaz bu bir gerçek. Sebebi illa başka biri olacak diye bir şey yok, orta yaş halleridir, terapi sonrası bi silkelenmiş kendine gelmiştir, kafasında yeni bir başlangıç tarihi belirlemiş "Bundan sonra bu kadar kendimi bırakmayacağım" demiş onun somut değişimlerine gitmiştir, belki bir iki erkek arkadaşı takılmıştır-birinde imrenmiştir vs vs... Her şey olabilir.
Ama gadın da olabilir yani; hiç oralı değil gibi gözlemleyin bir süre madem güvensiz hissettiniz; varsa bir şey nasılsa çıkar ki umarım yoktur, halleri gelmiştir adamcağızın sadece.
Kuaföre gidip, güzelce giyinip, süslenip, eşinizin işyerine sürpriz bir ziyaret yapın. Eşinize yakın durup, samimi davranın. Bakalım tavrı ne olacak.
İş telefonu değil ki, kendi özel telefonu...Degisim icin hersey olabilir takip et ama bizde is icin telf kullandigimizda kebdimize ait profil resmi koymuyoruz
Takip et bence illaki altindan birsey cikarİş telefonu değil ki, kendi özel telefonu...
Takip et bence illaki altindan birsey cikarİş telefonu değil ki, kendi özel telefonu...
Şirkette erkek arkadaşları takılıyormuş "Oooo X abi bu ne yakışıklılık, yenge seni böyle nasıl işe yolluyor" diyorlarmış. Onun da hoşuna gidiyor böyle iltifatlar almak ki herkesin hoşuna gider bence... Ama yine de ne biliim kuşkulanıyorum nedense...
Siz bakimli alimli guzel bi kadinsaniz oda size ayak uydurmaya calisio olabilir.zamaninda dogumdan sonra kilolarm vardi spor salonuna gttm diyet yaptm sac rengimi degistrdm yeni bir ben olmak istedm esimde benden gorerek degisimlere baslamisti:)Merhaba arkadaşlar,
Konularımı bilenler bilir, eşimle 7 yıldır evliyiz ve problemli bir evliliğimiz var. En sonunda çift terapistine gitmeye başlamıştık, bazı düzelmeler de yaşadık.
Ama son zamanlarda eşimde bazı değişiklikler olmaya başladı. Eşim evlenmeden önce dış görünüşüne çok dikkat eden bir adamdı. Deyim yerindeyse şu metroseksüel olan erkeklerdendi :) Biz nişanlandıktan sonra kendine bakmayı bırakmıştı. Hatta akrabaları bile eşime X kendini evlendikten sonra çok saldı, artık kendine hiç dikkat etmiyor demeye başlamışlardı... Ama her zaman kişisel temizliğine dikkat eden biridir...
Son bir kaç aydır kilo vermeye, yeni kıyafetler almaya (yaş 35 ama 20-25 yaşındaki gençlerin giydiği tarzda penye tshirtler aldı, işe giderken onları giyiyor. Önceden Polo yaka lacoste denilen kumaştan olan tshirtler giyerdi), yüzündeki ve belindeki kıllar için lazer epilasyona gitmeye başladı. Saçlarına her zaman jöle sürerdi ama artık farklı kozmetik ürünleri kullanmaya başladı daha düzgün görünmesi için. (Wax gibi) Bu sebeple de o kadar üşengeç olan adam (genel olarak tembel biridir) her akşam saçlarını üşenmeden yıkamaya başladı...
Bugün de en son whatsapp profil resmini değiştirmiş. Oğlumuzun resmi vardı, Mustafa Kemal'in karların üzerinde uyuyan bir resmi var ya onun bir sürü çocuğun Mustafa Kemal'e sarılan halini koymuş. Diyorum ki neden profil resmini değiştirdin? "Bu resmi çok beğendim, o yüzden onu koymak istedim." E bu resim yılardır ortalıkta yeni mi gördün dedim, hayır ama canım bu resmi koymak istedi diyor... İnsan kendi evladının resmini ya da eşiyle kendi resmini ya da ailecek çekilinmiş bir resmi profil resmi yapmaz da neden Mustafa Kemal'in resmini koyar? Yanlış anlaşılmasın tam bir Mustafa Kemal hayranıyımdır, hani özel bir gün vs olsa (10 Kasım gibi) anlayacağım da durup dururken bu kadar değişimin üstüne bir de bu olunca bir şeyler mi dönüyor acaba sorusu aklıma gelmeye başladı. Siz olsanız ne düşünürsünüz???
Bir dip not: Bu şirkette sadece bir yıldır çalışıyor... Yeni bir iş ortamında yani...
Siz bakimli alimli guzel bi kadinsaniz oda size ayak uydurmaya calisio olabilir.zamaninda dogumdan sonra kilolarm vardi spor salonuna gttm diyet yaptm sac rengimi degistrdm yeni bir ben olmak istedm esimde benden gorerek degisimlere baslamisti:)
İnşallah öyledir...B birgaripask35 ben mi çok safım bilemedim ama şüphelenmeyi gerektirecek bir durum görmedim ben. Benim hiçbir sosyal medya hesabımda eşimle profil fotoğrafım yok. Eşiniz sizinle olan, uzun süre kullandığı bir fotografı kaldırıpta yalnız fotoğrafını koymamış ki.
Kendine bakma meselesine gelince zaten özünde öyle bir adammış. Bazen olur insanlar kendilerini salar hem de uzun bir süre. Ama sonra bir toparlanırlar eskiden böyle değildim diye tekrar eski hallerine dönerler. Eşiniz de eski zamanlarını düşünmüş özlemis olabilir. Gittiğiniz terapi ruhuna iyi gelmiştir mesela, bir silkeleneyim demiştir.
Eh işte erkekler arası muhabbetlerden etkilenmiş, eskiye-özüne dönmüştür. Biraz da yaş işin içine girince daha bi bakımlı olası gelmiştir. Benim eş de çocuktan sonra bırakmıştı kendini, adam haftada 2 gün düzenli koşan, evde dumbell çalışan, dizi yırtık kot-beyaz tişört gezen adamdı; ben hamileyken benle beraber kendini bir saldı pir saldıydı 15-20 kilo aldı göbek bağladı, saçlar döküldü, kumaş pantolona geçiş yaptı ve hatta bir ara bıyık bıraktı; bildiğin amcama dönüştüydü eşim ya.
Zorla alış-verişe götürdüm orada kot denerken içine giremeyince "Aaa gtü göbeği çok salmışım" dedi kendi kendini fark etti de şükür kurtuldu o hallerinden. Ben de doğumdan sonra kilo verip eski bakımlı hallerime dönünce zaten ayrıca gaza geldi. Şimdi yine güneş gözlüğü- bermuda şortu, spor ayakkabılayla yaldır yaldır gezer. Bizim sebepler bunlardı, değişti, sonra tekrar özüne döndü. Sizinki de bir dönüşüm evresindedir; hemen içinize kurt düşmesin. Ama dediğim gibi, güvensiz hissediyorsanız-içinizi rahatlatmak için gizliden, oralı değilmiş gibi gözlemleyin biraz.
Bence sesiz kalın. Neden bole giyinıyosun şoyle boyle konusmayın. Sessizce izleyin. Telini falan kontrol edin süreklı uyarırsanız bı sey vafsa siler. Kendi halıne bırakın bı ıkı hafta. Kontrol edin her şeyini. Bakalım bi şey cıkıcak mıMerhaba arkadaşlar,
Konularımı bilenler bilir, eşimle 7 yıldır evliyiz ve problemli bir evliliğimiz var. En sonunda çift terapistine gitmeye başlamıştık, bazı düzelmeler de yaşadık.
Ama son zamanlarda eşimde bazı değişiklikler olmaya başladı. Eşim evlenmeden önce dış görünüşüne çok dikkat eden bir adamdı. Deyim yerindeyse şu metroseksüel olan erkeklerdendi :) Biz nişanlandıktan sonra kendine bakmayı bırakmıştı. Hatta akrabaları bile eşime X kendini evlendikten sonra çok saldı, artık kendine hiç dikkat etmiyor demeye başlamışlardı... Ama her zaman kişisel temizliğine dikkat eden biridir...
Son bir kaç aydır kilo vermeye, yeni kıyafetler almaya (yaş 35 ama 20-25 yaşındaki gençlerin giydiği tarzda penye tshirtler aldı, işe giderken onları giyiyor. Önceden Polo yaka lacoste denilen kumaştan olan tshirtler giyerdi), yüzündeki ve belindeki kıllar için lazer epilasyona gitmeye başladı. Saçlarına her zaman jöle sürerdi ama artık farklı kozmetik ürünleri kullanmaya başladı daha düzgün görünmesi için. (Wax gibi) Bu sebeple de o kadar üşengeç olan adam (genel olarak tembel biridir) her akşam saçlarını üşenmeden yıkamaya başladı...
Bugün de en son whatsapp profil resmini değiştirmiş. Oğlumuzun resmi vardı, Mustafa Kemal'in karların üzerinde uyuyan bir resmi var ya onun bir sürü çocuğun Mustafa Kemal'e sarılan halini koymuş. Diyorum ki neden profil resmini değiştirdin? "Bu resmi çok beğendim, o yüzden onu koymak istedim." E bu resim yılardır ortalıkta yeni mi gördün dedim, hayır ama canım bu resmi koymak istedi diyor... İnsan kendi evladının resmini ya da eşiyle kendi resmini ya da ailecek çekilinmiş bir resmi profil resmi yapmaz da neden Mustafa Kemal'in resmini koyar? Yanlış anlaşılmasın tam bir Mustafa Kemal hayranıyımdır, hani özel bir gün vs olsa (10 Kasım gibi) anlayacağım da durup dururken bu kadar değişimin üstüne bir de bu olunca bir şeyler mi dönüyor acaba sorusu aklıma gelmeye başladı. Siz olsanız ne düşünürsünüz???
Bir dip not: Bu şirkette sadece bir yıldır çalışıyor... Yeni bir iş ortamında yani...
Beğenmedim tavırlarını somut bir delil yok ama şüphelenmek için yeterli hareeketler. Eşini uyandırmadan takipte kal. İş ortamına çiçek vs gönder içimden geldi gibi gibi yani mutlu bir evliliği olduğunu düşünsün iş yerinde (varsa görüştüğü) şahıs. Ben de kıllandım
Sizde ona izinnvermeyin o zaman madem o sizin bakiminza karisiyoİşte ben öyle değilim. Evet güzel, alımlı ve kişisel temizliğine dikkat eden bir bayanım ama bakımlı değilim. Eşim istemez güzel kıyafetler giyip makyaj yapmamı. Kıskançtır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?