Eşimdeki Değişikliklerin Sizce Sebebi Ne?

Yani ilk başta öyle düşündüm ama sonuçta bu adam da bekarken illa birilerine iyi görünmek için kendine bakıyordu, sonra bana iyi görünmek için baktı. E beni elde ettiğini görünce de kendini saldı. Nedense şimdi de birilerine iyi görünmeye çalışıyor gibi geliyor bana

Kardeşin de bi enteresan yani...

Degisim icin hersey olabilir takip et ama bizde is icin telf kullandigimizda kebdimize ait profil resmi koymuyoruz

Ben ondan defalarca boşanmak istedim ve hatta defalarca da evden kovdum ama gitmedi, bırakmadı beni... En son sorunlarımız için terapiste gideceğiz yoksa ben boşanacağım dedim, terapiste gelmek zorunda öyle deyince... O şunu çok iyi bilir, her şeyi unutabilirim, her şeyi affedebilirim ama aldatma, küfür ve dayak asla ve asla beni durduramaz. Aldatırsa her şey biter, bunu çok iyi biliyor... O zaman pusuda bekleyeyim, aldatsın, yakalayayım...

Şirkette erkek arkadaşları takılıyormuş "Oooo X abi bu ne yakışıklılık, yenge seni böyle nasıl işe yolluyor" diyorlarmış. Onun da hoşuna gidiyor böyle iltifatlar almak ki herkesin hoşuna gider bence... Ama yine de ne biliim kuşkulanıyorum nedense...

Eh işte erkekler arası muhabbetlerden etkilenmiş, eskiye-özüne dönmüştür. Biraz da yaş işin içine girince daha bi bakımlı olası gelmiştir. Benim eş de çocuktan sonra bırakmıştı kendini, adam haftada 2 gün düzenli koşan, evde dumbell çalışan, dizi yırtık kot-beyaz tişört gezen adamdı; ben hamileyken benle beraber kendini bir saldı pir saldıydı 15-20 kilo aldı göbek bağladı, saçlar döküldü, kumaş pantolona geçiş yaptı ve hatta bir ara bıyık bıraktı; bildiğin amcama dönüştüydü eşim ya.
Zorla alış-verişe götürdüm orada kot denerken içine giremeyince "Aaa gtü göbeği çok salmışım" dedi kendi kendini fark etti de şükür kurtuldu o hallerinden. Ben de doğumdan sonra kilo verip eski bakımlı hallerime dönünce zaten ayrıca gaza geldi. Şimdi yine güneş gözlüğü- bermuda şortu, spor ayakkabılayla yaldır yaldır gezer. Bizim sebepler bunlardı, değişti, sonra tekrar özüne döndü. Sizinki de bir dönüşüm evresindedir; hemen içinize kurt düşmesin. Ama dediğim gibi, güvensiz hissediyorsanız-içinizi rahatlatmak için gizliden, oralı değilmiş gibi gözlemleyin biraz.

Siz bakimli alimli guzel bi kadinsaniz oda size ayak uydurmaya calisio olabilir.zamaninda dogumdan sonra kilolarm vardi spor salonuna gttm diyet yaptm sac rengimi degistrdm yeni bir ben olmak istedm esimde benden gorerek degisimlere baslamisti:)

B birgaripask35 ben mi çok safım bilemedim ama şüphelenmeyi gerektirecek bir durum görmedim ben. Benim hiçbir sosyal medya hesabımda eşimle profil fotoğrafım yok. Eşiniz sizinle olan, uzun süre kullandığı bir fotografı kaldırıpta yalnız fotoğrafını koymamış ki.

Kendine bakma meselesine gelince zaten özünde öyle bir adammış. Bazen olur insanlar kendilerini salar hem de uzun bir süre. Ama sonra bir toparlanırlar eskiden böyle değildim diye tekrar eski hallerine dönerler. Eşiniz de eski zamanlarını düşünmüş özlemis olabilir. Gittiğiniz terapi ruhuna iyi gelmiştir mesela, bir silkeleneyim demiştir.

Siz bakimli alimli guzel bi kadinsaniz oda size ayak uydurmaya calisio olabilir.zamaninda dogumdan sonra kilolarm vardi spor salonuna gttm diyet yaptm sac rengimi degistrdm yeni bir ben olmak istedm esimde benden gorerek degisimlere baslamisti:)

İşte ben öyle değilim. Evet güzel, alımlı ve kişisel temizliğine dikkat eden bir bayanım ama bakımlı değilim. Eşim istemez güzel kıyafetler giyip makyaj yapmamı. Kıskançtır...

İnşallah öyledir...

Peki ben hamileyken ve düşük riskinin olmasından dolayı birlikte olamıyorken bu şekilde değişim göstermesi normal mi???

Beğenmedim tavırlarını somut bir delil yok ama şüphelenmek için yeterli hareeketler. Eşini uyandırmadan takipte kal. İş ortamına çiçek vs gönder içimden geldi gibi gibi yani mutlu bir evliliği olduğunu düşünsün iş yerinde (varsa görüştüğü) şahıs. Ben de kıllandım

Bence sesiz kalın. Neden bole giyinıyosun şoyle boyle konusmayın. Sessizce izleyin. Telini falan kontrol edin süreklı uyarırsanız bı sey vafsa siler. Kendi halıne bırakın bı ıkı hafta. Kontrol edin her şeyini. Bakalım bi şey cıkıcak mı

3 gün önce evlilik yıl dönümümüzdü. Keşke o zaman yollasaydım

İşte ben öyle değilim. Evet güzel, alımlı ve kişisel temizliğine dikkat eden bir bayanım ama bakımlı değilim. Eşim istemez güzel kıyafetler giyip makyaj yapmamı. Kıskançtır...
Sizde ona izinnvermeyin o zaman madem o sizin bakiminza karisiyo

Bu anlattıklarınin tek bir nedeni olabilir. Bunu sende biliyorsun. Sessizce onu takibe al.

Hatta izin günü dışarı çıktığında bile gizlice takip et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…