- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi birgaripask35
-
Ben buna kesinlikle takilirim bizde hicbir telefona sifre koyulmazdi sonradan esim koydu icinde benim resimlerim var diye ama tabiki sifresini bana soylerek. Sirkette birakmasi evdeysede kapatip pin koymasi cok iskillendirdi beni kesinlikle o telefonu acin actirin.Şirket telefonunu ele geçiremem çünkü genelde zaten hep şirkette bırakıyor. Çok nadirdir eve getirdiği ki o zaman da kapalıdır. Telefonda da pin şifresi var...
Birax takipte kal o zaman elti konusunda nr durumdasınızKendi özel telefonu ortadadır hep ama geçmişi hep silinmiş durumdadır... Açıklaması arka planda açık kalıyor, şarj yiyor... Benim telefonumu kullansa da siler geçmişi, alışkanlık yani... Ama şirket telefonu hep kapalı..
Ben buna kesinlikle takilirim bizde hicbir telefona sifre koyulmazdi sonradan esim koydu icinde benim resimlerim var diye ama tabiki sifresini bana soylerek. Sirkette birakmasi evdeysede kapatip pin koymasi cok iskillendirdi beni kesinlikle o telefonu acin actirin.
Birax takipte kal o zaman elti konusunda nr durumdasınız
Şu anlattıklarınız olsa ben derisinin altına çip bile takardımbence eşinizi takip altında tutun. Fotoğraf önemli değil ama diğer saydığınız herşey çok önemli .
Bakin inanin herkesin evliliklerinden sorunlar var en mutlu gorunenlerinde bile. Fakat aldatilma durumu sanki bana gore en agiri ve bir erkek bir anda degismez degismemeli bence dis gorunusu degisse bile (diyelim ki kendine bakmak istiyor normal karsilarim) esine karsi tavri degismemeli ve asla biseyleri gizlememeli, kacirmamali bu konuda hafif paronayak olan bir kadin olarak dikkat etmenizi tavsiye ederim zira hicbir kadin aldatilmayi haketmez helede salak yerine konulup yapiliyorsa ben patlarim iste.Neden pin var dediğimde de eski kullanan koymuş, öyle de kaldı dedi... 4 ay kadar önce bir kere açıkken yakalamış ve karıştırmıştım ama bir şey yoktu... Zaten değişimlerde son 3-4 aydır var... Değişimlerden sonra hiç şirket telefonunu yakalayamadım daha doğrusu eve getirmedi...
Şu an 20 - 40 yaş bandı hemen hemen aynı giyiniyor zaten.
Hatta annem 52 yaşında , o bile gayet de tarz giyinir :)
Kendine bakması güzel bişey.
Whatsapp profiline çocuğunu koymak da doğru değil ,
Ortalık art niyetli insan kaynıyor.
Anormallik göremedim.
O zaman şu an biraz serbest bırak bence bir süre üstünde Düşme . Zamana bırak biraz gözlemle derim .O konudaki düşüncelerimi tetikleyecek herhangi bir davranışta bulunmadı henüz. Olması gerektiği gibi davranış sergiliyor şuanda...
Aynen canım, benim de. Eşime diyorum ki böyle şeyleri hangi kadın yaşarsa yaşasın aynı şeyi düşünür diyorum, paranoyaksın diyor...
benim de kurumun verdiği telefon ve hattım var mesai sonrasında ben de kapatıyorum, çok çok samimi bir kaç müşterimde belki 3-4 kişide özel hattım var, bir de gerçek hayatta arkadaşım olan müşterilerim var onlarda özel numaram var onlar arayınca açıyorum. yani sürekli kötüye yormak, adama sürekli bu yönde sorular sormak olmayan şeyi oldurur, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürür.Şirket telefonu var ama şirket telefonunu evde kapattığı için kendi telefonundan da işle ilgili görüşmeler yapabiliyor. Mesela şirket telefonunu neden evde kapattığını sordum defalarca, rahatsız etmesinler diyeymiş. E dedim aramak isteyen özel telefonundan da arıyor, şirket telefonu açık olursa daha çok rahatsız ederlermiş...
Himm. Yaptiklari hiçte iyi seyler düşündürmüyor. Hele ki telefonlar kapatıliyorsa ben orda bir duracaksın derim. Telefonu açmasini sagla. Ya da sen aç bir bak.
Şu paranoyaksın sözüde hep biseyleri kapatmak icin soylenir nedense erkekler için.
Valla biraz dikkatli olman gerekecek . Insallah sıkıntılı bir durum yoktur sizin açinizdan
Merhaba arkadaşlar,
Konularımı bilenler bilir, eşimle 7 yıldır evliyiz ve problemli bir evliliğimiz var. En sonunda çift terapistine gitmeye başlamıştık, bazı düzelmeler de yaşadık.
Ama son zamanlarda eşimde bazı değişiklikler olmaya başladı. Eşim evlenmeden önce dış görünüşüne çok dikkat eden bir adamdı. Deyim yerindeyse şu metroseksüel olan erkeklerdendi :) Biz nişanlandıktan sonra kendine bakmayı bırakmıştı. Hatta akrabaları bile eşime X kendini evlendikten sonra çok saldı, artık kendine hiç dikkat etmiyor demeye başlamışlardı... Ama her zaman kişisel temizliğine dikkat eden biridir...
Son bir kaç aydır kilo vermeye, yeni kıyafetler almaya (yaş 35 ama 20-25 yaşındaki gençlerin giydiği tarzda penye tshirtler aldı, işe giderken onları giyiyor. Önceden Polo yaka lacoste denilen kumaştan olan tshirtler giyerdi), yüzündeki ve belindeki kıllar için lazer epilasyona gitmeye başladı. Saçlarına her zaman jöle sürerdi ama artık farklı kozmetik ürünleri kullanmaya başladı daha düzgün görünmesi için. (Wax gibi) Bu sebeple de o kadar üşengeç olan adam (genel olarak tembel biridir) her akşam saçlarını üşenmeden yıkamaya başladı...
Bugün de en son whatsapp profil resmini değiştirmiş. Oğlumuzun resmi vardı, Mustafa Kemal'in karların üzerinde uyuyan bir resmi var ya onun bir sürü çocuğun Mustafa Kemal'e sarılan halini koymuş. Diyorum ki neden profil resmini değiştirdin? "Bu resmi çok beğendim, o yüzden onu koymak istedim." E bu resim yılardır ortalıkta yeni mi gördün dedim, hayır ama canım bu resmi koymak istedi diyor... İnsan kendi evladının resmini ya da eşiyle kendi resmini ya da ailecek çekilinmiş bir resmi profil resmi yapmaz da neden Mustafa Kemal'in resmini koyar? Yanlış anlaşılmasın tam bir Mustafa Kemal hayranıyımdır, hani özel bir gün vs olsa (10 Kasım gibi) anlayacağım da durup dururken bu kadar değişimin üstüne bir de bu olunca bir şeyler mi dönüyor acaba sorusu aklıma gelmeye başladı. Siz olsanız ne düşünürsünüz???
Bir dip not: Bu şirkette sadece bir yıldır çalışıyor... Yeni bir iş ortamında yani...
her an her zaman Atatürk resmi koyulabilir. İnsan sosyal medya hesaplarına illa ailesi ile ilgili bi foto koymak zorunda değil öncelikle onu bi diyim.
ayrıca nişanlılıktan önce bakımlıydı diyorsun. demek ki evlilik sürecinde kendini saldığını fark etmiş, belki evlilik terapisi işe yaradı ki bence öyle. kendine özen gösteren adam herkese gösterir. neden illa ki öküz altında buzağı arıyorsunuz ki?
benim de kurumun verdiği telefon ve hattım var mesai sonrasında ben de kapatıyorum, çok çok samimi bir kaç müşterimde belki 3-4 kişide özel hattım var, bir de gerçek hayatta arkadaşım olan müşterilerim var onlarda özel numaram var onlar arayınca açıyorum. yani sürekli kötüye yormak, adama sürekli bu yönde sorular sormak olmayan şeyi oldurur, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?