Bana pek olmasi gereken gibi gelmedi acikcasi...
Tabi ki bu kisiden kisiye, iliskiden iliskiye degisiyor, fakat gene de onun yani yerine anne ve baba yanini secmeniz bana bir problem gibi geldi...
Mesela bende 1 gunde esini ozleyenlerdenim ama tam aksine bende uzak kalabilenlere ozenirim, bende soyle olsam ne guzel diye digeri daha buyuk sorun emin olun...
Fakat evinizi bile ozlememeniz bana huzurunuzun olmamasini cagristirdi, ya bastan o yasananlarin ustune o evliligi yapmayacaktiniz ya da madem yaptiniz gecmise takilmadan mutlu mesut devam edecektiniz, siz ikisini de yapmamissiniz, aslinda siz yaratmissiniz bu mutsuzlugu...
Bence ya iliski terapisine gidin, ya da eski sorunlarin uzerine gidip cozup, o kiri akitip devam edin, ortada gecmise takilmak ve kalp kirikligi disinda bir sey gozukmuyor, bence sansi hakediyorsunuz...
merhaba arkadaslar,
esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra ben bana yapilanlarin hirsiyla cok da pozitif olamadim esime karsi, icimde hala kini duruyor o gunlerin ama yine de severdim, ayri kalsam ozlerdim ilk yil. Simdi iki yildir evliyiz, y.disinda yasiyoruz ve yasadigim yeri hic sevmiyorum. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu da soylenemez. Bir isim icin tr ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi hic ozlemiyorum, ustelik donmeyi de hic istemiyorum. Oyle aileme cok duskun biri de degilimdir, ailemden ilk ayriligim da degil, ama ailemle birlikte o kadar huzurluyum ki, esim hic aklima bile gelmiyor, aramak bile icimden gelmiyor, sizce bu hayra alamet mi? Arkadaslarim eslerinden bir gun ayri kalsalar dayanamiyorlar, ben mi garibim yoksa esim mi?
Sent from my iphone using kadınlar Kulübü
Biz ayrı yaşıyoruz iş dolayısıyla. Dönem dönem değişiyor. Mesela şu an bir şeye kızdım ben. Hiç özlememişim gibiyim. Evimde mutluyum tek başıma. Daha geçen gün gitmek için uçak bileti bakarken vazgeçtim bıraktım. İkimiz de bir girişimde bulunmuyoruz az konuşuyoruz gün içersinde. Kısa cümleler hayati ihtiyaçlarını sorgulamalar dışında bir şey yok. O da böyle mecburiyet gibi olmuş. Dün akşam skype a gel dedi. 15 gündür skyptan konuşmuyoruz. Özlememişim üşendim film izliyodum.
Ama öyle zamanlar oluyor ki gelsin diye deli oluyorum. Şu an tam tersi bir dönemdeyiz işte. Kavga etmeden sorgulamadan geçmesini bekliyorum bu salak hissimin.
Siz de sanırım ilişkinizin kötü bir döneminde birbirinizdn ayrıldınız. Ve hep dipdibeyseniz özlemeye ihtiyacınız olmuştur belki. Belki de eşinizden de özlediğine dair bir elektrik alamadınız. E ailenize de olan bir özleminiz var bence doyamamışsınızdır daha. Biraz daha kalın. Değişecektir diye düşünüyorum.. Çok sorgulama kendini.
O sizi arıyor mu? Niye aramiyorsun, özledim gel demiyor mu?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaslar,
Esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra ben bana yapilanlarin hirsiyla cok da pozitif olamadim esime karsi, icimde hala kini duruyor o gunlerin ama yine de severdim, ayri kalsam ozlerdim ilk yil. Simdi iki yildir evliyiz, y.disinda yasiyoruz ve yasadigim yeri hic sevmiyorum. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu da soylenemez. Bir isim icin tr ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi hic ozlemiyorum, ustelik donmeyi de hic istemiyorum. Oyle aileme cok duskun biri de degilimdir, ailemden ilk ayriligim da degil, ama ailemle birlikte o kadar huzurluyum ki, esim hic aklima bile gelmiyor, aramak bile icimden gelmiyor, sizce bu hayra alamet mi? Arkadaslarim eslerinden bir gun ayri kalsalar dayanamiyorlar, ben mi garibim yoksa esim mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Slm ben yeni evlendiğim zmn aynı senin gibiydim evimi hiç özlemez eve gelmek istemezdim ama hiç bir yere gidip kalmazdım hatta eşim bana sen evden kaçıyosun sürekli bi yere gitmek istiyorsun derdi bazen o kadar ağır gelirdiki anlatamam snr baktım ben yaptım bu seçimi ben istedim evlendim neden böyle yapıyorum diye aynanın karşısına geçip kendimle konuştum dedimki eşimi seviyorum o zmn bazı şeyleri unutacaksın evine yuvana sahip çıkacaksın dedim illaki kadınlar hiç bi şeyi unutmaz snr eşimi aldım konuştum ve hallettik kendine şunu sor eşimi seviyormuyum onsun yapabilirmiyim ama sakin kafayla düşün ki mantıklı kararlar al Allah yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar,
Esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra ben bana yapilanlarin hirsiyla cok da pozitif olamadim esime karsi, icimde hala kini duruyor o gunlerin ama yine de severdim, ayri kalsam ozlerdim ilk yil. Simdi iki yildir evliyiz, y.disinda yasiyoruz ve yasadigim yeri hic sevmiyorum. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu da soylenemez. Bir isim icin tr ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi hic ozlemiyorum, ustelik donmeyi de hic istemiyorum. Oyle aileme cok duskun biri de degilimdir, ailemden ilk ayriligim da degil, ama ailemle birlikte o kadar huzurluyum ki, esim hic aklima bile gelmiyor, aramak bile icimden gelmiyor, sizce bu hayra alamet mi? Arkadaslarim eslerinden bir gun ayri kalsalar dayanamiyorlar, ben mi garibim yoksa esim mi?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?