Esimden ayri iken cok huzurluyum

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
Merhaba arkadaslar,
Esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra bm ilk yil. Simdi ik yasiyoruz ve yasadigim y. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu d ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi , ben mi garibim yoksa esim mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Bana pek olmasi gereken gibi gelmedi acikcasi...
Tabi ki bu kisiden kisiye, iliskiden iliskiye degisiyor, fakat gene de onun yani yerine anne ve baba yanini secmeniz bana bir problem gibi geldi...
Mesela bende 1 gunde esini ozleyenlerdenim ama tam aksine bende uzak kalabilenlere ozenirim, bende soyle olsam ne guzel diye digeri daha buyuk sorun emin olun...
Fakat evinizi bile ozlememeniz bana huzurunuzun olmamasini cagristirdi, ya bastan o yasananlarin ustune o evliligi yapmayacaktiniz ya da madem yaptiniz gecmise takilmadan mutlu mesut devam edecektiniz, siz ikisini de yapmamissiniz, aslinda siz yaratmissiniz bu mutsuzlugu...
Bence ya iliski terapisine gidin, ya da eski sorunlarin uzerine gidip cozup, o kiri akitip devam edin, ortada gecmise takilmak ve kalp kirikligi disinda bir sey gozukmuyor, bence sansi hakediyorsunuz...

bence normal. ne kadar sevse de insanın ayrı kalmaya,özleme ihtiyacı olur bence

Bende vakit geçiremediğim bir yerde yaşıyorum,ailemin yanına gidince orada aile,akraba ve vakit geçireceğim bir sürü şey oluyor.O yüzden tadını çıkarıyorum.İlk zamanlar bende özlemiyorum eşimi,çünkü ayrı kalmak iyi geliyor bana,ama son zamanlarımda çok özlemiş oluyorum bir an önce gitmek istiyorum....Normal sen bu duygunun üstüne durma yeter.Yoksa kafan karışır...Şimdi tadını çıkar,evinde yaşadığın yerde yapamadıklarını yap,gittiğinde toparlanmış olursun...

Biz ayrı yaşıyoruz iş dolayısıyla. Dönem dönem değişiyor. Mesela şu an bir şeye kızdım ben. Hiç özlememişim gibiyim. Evimde mutluyum tek başıma. Daha geçen gün gitmek için uçak bileti bakarken vazgeçtim bıraktım. İkimiz de bir girişimde bulunmuyoruz az konuşuyoruz gün içersinde. Kısa cümleler hayati ihtiyaçlarını sorgulamalar dışında bir şey yok. O da böyle mecburiyet gibi olmuş. Dün akşam skype a gel dedi. 15 gündür skyptan konuşmuyoruz. Özlememişim üşendim film izliyodum.

Ama öyle zamanlar oluyor ki gelsin diye deli oluyorum. Şu an tam tersi bir dönemdeyiz işte. Kavga etmeden sorgulamadan geçmesini bekliyorum bu salak hissimin.

Siz de sanırım ilişkinizin kötü bir döneminde birbirinizdn ayrıldınız. Ve hep dipdibeyseniz özlemeye ihtiyacınız olmuştur belki. Belki de eşinizden de özlediğine dair bir elektrik alamadınız. E ailenize de olan bir özleminiz var bence doyamamışsınızdır daha. Biraz daha kalın. Değişecektir diye düşünüyorum.. Çok sorgulama kendini.

Son düzenleme:
yanlis evlilik yanlis insan yanlis hayat
o ev size ait degil o evllilikte size ait degil
yoksa deli gibi özlersiniz evinizin kokusunuzu ve esinizi
normali budur

Cok belli oldugu halde kocaman bir mutsuzluga adim attim ama ben cesaret edemedim ayriliga. Simdi de bosanacak kadar buyuk sebeplerim de yok aslinda. Ama ailemin yaninda o kadar huzurluyum ki esimin yuzunu dahi gormek istemiyorum. Evime de gitmek istemiyorum, hep bekar kalsaymisim keske. Ailemin olmasina gerek yok, esimden ayri hep iyi hissediyorum kendimi.

benim bir tanıdık vardı
kocasından birkaç gün ayrı kalsa öne arkaya sallanmaya başlardı
delirecek gibi olurdu
şu filmlerdeki psikolojik sorunlu tipler gibi
bu örnek de çok uç oldu
ama şu yüzden söyledim hiç özlememen normal değil

Acikcasi kavga ya da kotu bir donem diye birsey yok su an, gecmiste cok oldu ama. Muhatap olsam kavga da olur da aldiris etmemeye calisiyorum kendisinin sacma sapan huylarina. Ben gercekten biktim 2 yildir 24 saat ayni kisiyi gormekten, bu da garip ama artik esimi gormek istemiyor gibi hissediyorum. Insan esini gormeye bikar mi? 24 saat annemi gorsem bir sn bikmam, arkadaslarimla dahi hic ayrilmadan kaldim yine bikmadim ama esimi gormek, onunla yasamak bunaltti artik, simdiden boyle ise bir omur nasil katlanilir ki?

O sizi arıyor mu? Niye aramiyorsun, özledim gel demiyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla bana normal geliyor.Ben de eşimi sık sık balığa gitmesi konusunda teşvik ederim,bir yere çıkacağında hiç sorun çıkarmam.Çocuklara yaklaşımım da daha ılımlı oluyor o zamanlarda.Kafamı dinliyorum ,internette takılıyorum ,arkadaşlarımla dakikalarca telefonda konuşuyorum.Ohhh huzur gibisi yok.Yanımda olup canımın sıkılmasındansa yalnızlığımda mutlu olmayı tercih ederim.Boş ver ,tadını çıkar.

O sizi arıyor mu? Niye aramiyorsun, özledim gel demiyor mu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O da aramiyor beni pek, o nasil hissediyor bilmiyorum ama ben hic ozlemiyorum. Ben bir defa daha ondan ayri gelmistim tr ye, o zaman da ozlememistim, ama dondugumde garip bir sekilde onun beni cok ozledigini gordum. Gel diyemez cunku donus tarihim belli. Ozlemek ya da ozlememek degil sorunum, onsuz iken cok huzurluyum.

Slm ben yeni evlendiğim zmn aynı senin gibiydim evimi hiç özlemez eve gelmek istemezdim ama hiç bir yere gidip kalmazdım hatta eşim bana sen evden kaçıyosun sürekli bi yere gitmek istiyorsun derdi bazen o kadar ağır gelirdiki anlatamam snr baktım ben yaptım bu seçimi ben istedim evlendim neden böyle yapıyorum diye aynanın karşısına geçip kendimle konuştum dedimki eşimi seviyorum o zmn bazı şeyleri unutacaksın evine yuvana sahip çıkacaksın dedim illaki kadınlar hiç bi şeyi unutmaz snr eşimi aldım konuştum ve hallettik kendine şunu sor eşimi seviyormuyum onsun yapabilirmiyim ama sakin kafayla düşün ki mantıklı kararlar al Allah yardımcın olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Halimi anladiginiz icin tesekkur ederim. Esim hayatimda tanidigim ilk erkek ve Ben cok sevdim onu, sonra nisanliyken cok zulmetmesine ragmen ayrilamadim. Evlenince de icimdeki kini sokemedim.

Ben esimden once isi olan, maddi acidan iyi bir ailede idim. Esim yuzunden isimden ayrildim, ailemden ayrildim, taa nerelere gittim, hem issiz hem yalniz kaldim.

Sakin kafayla dusundugumde esimden ayri, kendi ulkemde, kendi isimi yapsam yine eski huzuru bulur muyum acaba? Yani bosansam (bosanacak sebeplerim yok ama) yine eskisi gibi huzur dolu olur muyum ki? Ya da zannettigimin aksine daha mi zor birsey bosanmislik?

Yuva kurmak zor is vesselam, sahip cikmak lazim yuvaya ama ne yapabilirim ki??

herşey bitmiş olabilir aşk sevgi muhabbet.....özlemen lazımdı bence var bi anormallik

Bence yapamazsın boşanmak kelimesi bile itici ben sana zamana bırak derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

esimle ne kadar kavgali da ayrilsak-ucaga binmeden ozlemeye baslariz birbirimizi. hatta bir sefer bir daha donmeyecegim diye gitmistim.
hic tahammulun kalmamis artik. esinden ayriyken boyle hissediyorsun peki esinle birlikteyken de cok mutsuz musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…