Esimden ayri iken cok huzurluyum

Bence dediğin gibi sana yapilanlarin kini ile hala bi nefretiniz var
Kendimi düşündüm şuan sizin yerinize koyarak dün esim şehir disindaydi ve ben gurbetteym burda kimsem yok esim sabaha karşı eve geldi ve ben onu beklemekten delirdim çok ozledim 24 saate tahammül edemedim dakikalar 1 gün gbi geçmek bilmedi
Bence siz sogumussunuz

esimle ne kadar kavgali da ayrilsak-ucaga binmeden ozlemeye baslariz birbirimizi. hatta bir sefer bir daha donmeyecegim diye gitmistim.
hic tahammulun kalmamis artik. esinden ayriyken boyle hissediyorsun peki esinle birlikteyken de cok mutsuz musun?

Birlikteyken mutlu ya da mutsuz olabilecegim sebeplerim olmuyor. Evin icinde asagi yukari dolanip duruyorum. Sosyal ortamimiz da olmuyor pek. Esim olsa da olmasa da yasadigim yeri zaten hic sevmiyorum, o yuzden zaten mutsuzum. Ama esim de mutluluk ve huzur veren biri degil, ben de ona karsi muhabbetli, sevecen degilim zaten.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bence yapamazsın boşanmak kelimesi bile itici ben sana zamana bırak derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kelime elbette itici zaten bir sebebimiz de yok bosanmak icin. Yapamiyorum da zaten.
Zamana biraksam ne olur ki sizce?

Aslinda durumunuzudusununce cok anormaldegil ozlememeniz. Yurtdisinda yasiyor olmak bir yila bir ailwni gormek boyle oluyor biraz. Hele birde evdw biraz huzursuzluk varsa.
Bende yurt disinda yasiyorum ve evlendikten sonra 1.5 sonunda tr ye gittik. 20 gunlugune falan. Ailemin yanindan huc gelmek istemedim hele o kisacik zamani esimin ailesiyle garcamak hic istemedim. 20 gunde hic bIrseyi ozlemedim bir o kadar daha kalirdim yani. Tabi bunda annemin babamin onumde pervane ne iatersin yapalim alalim tavrininda buyuk etkisi vardi :) birde hamileydim o donem ben. Boyle bir simartilmaya cook ihtiyacim vardi yani.
Seninde bir siniri vardir ozlememenin bir sure sonra ozlersin evini esinide.
Kalabildigin kadar kal hasret gider motive ol stress at. Tadini cikar yani :)

Hic ozleyecekmis gibi hissetmiyorum, sanki hayat ailemle guzel gibi. O kadar ozledim ki su huzuru. 11 gun 1 saat gibi gecti. Ailemle aylarca kalsam doymam ki. Evimi zaten hic ozlemem ama esimi ozlememem, ona hic donmek istememem, hep burda kalmak istemem ve bunun yontemlerini arayis icine girmem normal mi, 2 yil oldu evleneli, bir insan ne zaman alisir ki evlilige??

Canim yazik size. Belkide esinize olan sevginiz bitmistir. Kendinize bile itiraf edemiyorsunuzdur. Iyice bir dusunun derim. Belki sebebini bulursunuz. Yasadiginiz ulke cok guzel bir yer. Neden sevmediniz ki?

İnsan huzuru artık eşiyle bulamıyorsa o evliliğe neden devam etsin ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım,eğer şu an kötü bir durum yoksa bence evliliğiniz kurtarılabilir,daha iyi bir noktaya getirilebilir.Tabi istiyorsan bunu yapmayı.Bir ilişki terapisti mutlaka faydalı olacaktır.Belli ki önceden yaşananlar hala zihnini kurcalıyor.Bu da evlilikten zevk almamana sebep oluyor.Bir terapist iyi olur gibi.

İçinizdeki sevgiyi bitirmişsiniz gibi görünüyor buradan sadece boşanma cesaretiniz yok
Sürdürmek istiyorsanız, biraz silkelenmeniz lazım
Yaşadığınız yere adapte olup, yeni uğraşlar bulmalı
Eşinizle diyalog kurmak için biraz çabalamalısınız
Belki bitmemiştir sevginiz, monotonluktan sıkılmış olabilirsiniz
Hem çalışmamak hem de çevreye uyum sağlayamamak zaten zor bir durum
Biraz hareketlenmeyi deneyin, öyle tartın duygularınızı

Canim yazik size. Belkide esinize olan sevginiz bitmistir. Kendinize bile itiraf edemiyorsunuzdur. Iyice bir dusunun derim. Belki sebebini bulursunuz. Yasadiginiz ulke cok guzel bir yer. Neden sevmediniz ki?

Hakkaten ulke guzel ama gurbete ve yalnizliga dayanamiyorum. Ayrica abd yer yer farkli, bizim yasadigimiz yer ormanlik bir yer, insan nufusu da az, burada ist.da ailem varken orasi cok bunaltici geliyor.

İyi gitmeyen bir şeylerle soğuk ve dayanıklı bir yapın da olabilir. Ayrılıklara alışkın olabilirsin. Ama yaşadıklarının da etkisi vardır. Yaşadığın yeri sevmemenin de etkisi vardır. Bunları böyle düşüneceğine döndükten sonra nasıl yeniden başlayabiliriz diye düşünsen belki daha yararlı olur senin için.

Psikologa ya da terapiste gidemiyoruz orada. Ne yapabilirim ki bu durumu kurtarmak icin? Cok dusundum, bir sonuca varamiyorum.

bunda anormal hiçbir durum yok bence,insanların bazen birbirinden uzaklaşması gerekir ki bunu birçok aile terapisti de hastalarına tavsiye eder.bizim bir hocamız vardı amerikalı, 30 küsür senedir evliydi ve çok mutlu huzurlu bir insandı.biz ona sormuştuk hocam uzun evliliğinizin sırrı nedir niye?O da bize birbirinize uzak olmak demişti şaka bir yana kadının eşi de profesördü ve birbirine yakın 2 evleri varmış.1 hafta aynı evde kalıyorlarsa 1 hafta ayrı evlerde kalırlarmış,kadın zaten yanında biri varken makale,tez falan yazmakta zorlanırmış,sessizlik istermiş adam da öyleymiş.

Kötüye gidiyo durum bence
Birgün ayrılıkta bende ayılıp bayılan tiplerden değilim ama
Uzun vadede evini bile özler sanki insan ?

Düzelsin istiyorsan iyi yönlerini düşün hatta birlikte aile terapistine gidin
Şimdi böyle iken zamanla daha da kopmak mümkün olabilir yoksa

İnsan kafasında birşeyleri bitirdiğinde özlemediğini fark ediyor. Sen kafanda o evliliği bitirmişsin de henüz kendine ifade edememişsin. Özlem duymaman bundandır.

Psikologa ya da terapiste gidemiyoruz orada. Ne yapabilirim ki bu durumu kurtarmak icin? Cok dusundum, bir sonuca varamiyorum.

Burda olduğun süre içinde birine git en azından.Ama araştırıp seç gideceğin kişiyi.İlişki terapisti olmasına dikkat et.Allah yardımcın olsun.

Zaten evim diyebilecegim bir yer yok dogru duzgun, gecici oldugumuz icin 2. el esyali, eski bir yer. Evi ve o ulkeyi hem ozlemiyorum, hem gormek istemiyorum hic. Ama iste ortada bir yuva, bir evlilik var katlanilmasi gereken, sirf bu yuzden yasiyorum orada. Esim bari huzur unsuru olsa.

Son düzenleme:

cnm hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bence bu durumu ama bu kadar ciddi olduğunu düşünmüyorum sadece düşünmekten yorulmuş gibisiniz ve şu an düşünmüyorsunuz özlemiyorsunuz bu ruh hali çok anormal değil geçen sene ailemin yanında bende aynı şeyi düşünmüştüm ama bu sene çok özledim yani arada olur böyle en güzeli sorgulama tadını çıkar.....

Oyle mi dersiniz? Iki yillik evliyim alti ustu ama ailemin yanindaki su huzura oyle hasret kalmisim ki. Hic aklima gelmiyor esim, hic umrumda degil ne yapar ne eder ne yer ne icer...

Oyle mi dersiniz? Iki yillik evliyim alti ustu ama ailemin yanindaki su huzura oyle hasret kalmisim ki. Hic aklima gelmiyor esim, hic umrumda degil ne yapar ne eder ne yer ne icer...

aynen cnm aynı şeyleri yaşadım yorulmuşsun yanlızlıktan ve düşünce kalabalığından şu an ailenle olman sana huzur vermiş bendede aynı şeyler mevcuttu ama aşılıyor işte artık birbirimize uzaktayken sitem ediyoruz yanlız uyuyamamaktan dolayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…