Halimi anladiginiz icin tesekkur ederim. Esim hayatimda tanidigim ilk erkek ve Ben cok sevdim onu, sonra nisanliyken cok zulmetmesine ragmen ayrilamadim. Evlenince de icimdeki kini sokemedim.
Ben esimden once isi olan, maddi acidan iyi bir ailede idim. Esim yuzunden isimden ayrildim, ailemden ayrildim, taa nerelere gittim, hem issiz hem yalniz kaldim.
Sakin kafayla dusundugumde esimden ayri, kendi ulkemde, kendi isimi yapsam yine eski huzuru bulur muyum acaba? Yani bosansam (bosanacak sebeplerim yok ama) yine eskisi gibi huzur dolu olur muyum ki? Ya da zannettigimin aksine daha mi zor birsey bosanmislik?
Yuva kurmak zor is vesselam, sahip cikmak lazim yuvaya ama ne yapabilirim ki??
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
esimle ne kadar kavgali da ayrilsak-ucaga binmeden ozlemeye baslariz birbirimizi. hatta bir sefer bir daha donmeyecegim diye gitmistim.
hic tahammulun kalmamis artik. esinden ayriyken boyle hissediyorsun peki esinle birlikteyken de cok mutsuz musun?
Bence yapamazsın boşanmak kelimesi bile itici ben sana zamana bırak derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslinda durumunuzudusununce cok anormaldegil ozlememeniz. Yurtdisinda yasiyor olmak bir yila bir ailwni gormek boyle oluyor biraz. Hele birde evdw biraz huzursuzluk varsa.
Bende yurt disinda yasiyorum ve evlendikten sonra 1.5 sonunda tr ye gittik. 20 gunlugune falan. Ailemin yanindan huc gelmek istemedim hele o kisacik zamani esimin ailesiyle garcamak hic istemedim. 20 gunde hic bIrseyi ozlemedim bir o kadar daha kalirdim yani. Tabi bunda annemin babamin onumde pervane ne iatersin yapalim alalim tavrininda buyuk etkisi vardi :) birde hamileydim o donem ben. Boyle bir simartilmaya cook ihtiyacim vardi yani.
Seninde bir siniri vardir ozlememenin bir sure sonra ozlersin evini esinide.
Kalabildigin kadar kal hasret gider motive ol stress at. Tadini cikar yani :)
Acikcasi kavga ya da kotu bir donem diye birsey yok su an, gecmiste cok oldu ama. Muhatap olsam kavga da olur da aldiris etmemeye calisiyorum kendisinin sacma sapan huylarina. Ben gercekten biktim 2 yildir 24 saat ayni kisiyi gormekten, bu da garip ama artik esimi gormek istemiyor gibi hissediyorum. Insan esini gormeye bikar mi? 24 saat annemi gorsem bir sn bikmam, arkadaslarimla dahi hic ayrilmadan kaldim yine bikmadim ama esimi gormek, onunla yasamak bunaltti artik, simdiden boyle ise bir omur nasil katlanilir ki?
Birlikteyken mutlu ya da mutsuz olabilecegim sebeplerim olmuyor. Evin icinde asagi yukari dolanip duruyorum. Sosyal ortamimiz da olmuyor pek. Esim olsa da olmasa da yasadigim yeri zaten hic sevmiyorum, o yuzden zaten mutsuzum. Ama esim de mutluluk ve huzur veren biri degil, ben de ona karsi muhabbetli, sevecen degilim zaten.
Canim yazik size. Belkide esinize olan sevginiz bitmistir. Kendinize bile itiraf edemiyorsunuzdur. Iyice bir dusunun derim. Belki sebebini bulursunuz. Yasadiginiz ulke cok guzel bir yer. Neden sevmediniz ki?
Merhaba arkadaslar,
Esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra ben bana yapilanlarin hirsiyla cok da pozitif olamadim esime karsi, icimde hala kini duruyor o gunlerin ama yine de severdim, ayri kalsam ozlerdim ilk yil. Simdi iki yildir evliyiz, y.disinda yasiyoruz ve yasadigim yeri hic sevmiyorum. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu da soylenemez. Bir isim icin tr ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi hic ozlemiyorum, ustelik donmeyi de hic istemiyorum. Oyle aileme cok duskun biri de degilimdir, ailemden ilk ayriligim da degil, ama ailemle birlikte o kadar huzurluyum ki, esim hic aklima bile gelmiyor, aramak bile icimden gelmiyor, sizce bu hayra alamet mi? Arkadaslarim eslerinden bir gun ayri kalsalar dayanamiyorlar, ben mi garibim yoksa esim mi?
Arkadaşım,eğer şu an kötü bir durum yoksa bence evliliğiniz kurtarılabilir,daha iyi bir noktaya getirilebilir.Tabi istiyorsan bunu yapmayı.Bir ilişki terapisti mutlaka faydalı olacaktır.Belli ki önceden yaşananlar hala zihnini kurcalıyor.Bu da evlilikten zevk almamana sebep oluyor.Bir terapist iyi olur gibi.
Merhaba arkadaslar,
Esimle severek evlendim ama 1 yil nisanlilik donemimiz bin bir kavga ile gecti, evlendikten sonra ben bana yapilanlarin hirsiyla cok da pozitif olamadim esime karsi, icimde hala kini duruyor o gunlerin ama yine de severdim, ayri kalsam ozlerdim ilk yil. Simdi iki yildir evliyiz, y.disinda yasiyoruz ve yasadigim yeri hic sevmiyorum. Pek kavga etmeyiz, cok iyi, muhabbetli bir yuvamizin oldugu da soylenemez. Bir isim icin tr ye geldim, annemlerle kaliyorum, esimi ve evimi hic ozlemiyorum, ustelik donmeyi de hic istemiyorum. Oyle aileme cok duskun biri de degilimdir, ailemden ilk ayriligim da degil, ama ailemle birlikte o kadar huzurluyum ki, esim hic aklima bile gelmiyor, aramak bile icimden gelmiyor, sizce bu hayra alamet mi? Arkadaslarim eslerinden bir gun ayri kalsalar dayanamiyorlar, ben mi garibim yoksa esim mi?
Psikologa ya da terapiste gidemiyoruz orada. Ne yapabilirim ki bu durumu kurtarmak icin? Cok dusundum, bir sonuca varamiyorum.
Kötüye gidiyo durum bence
Birgün ayrılıkta bende ayılıp bayılan tiplerden değilim ama
Uzun vadede evini bile özler sanki insan ?
Düzelsin istiyorsan iyi yönlerini düşün hatta birlikte aile terapistine gidin
Şimdi böyle iken zamanla daha da kopmak mümkün olabilir yoksa
Psikologa ya da terapiste gidemiyoruz orada. Ne yapabilirim ki bu durumu kurtarmak icin? Cok dusundum, bir sonuca varamiyorum.
cnm hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bence bu durumu ama bu kadar ciddi olduğunu düşünmüyorum sadece düşünmekten yorulmuş gibisiniz ve şu an düşünmüyorsunuz özlemiyorsunuz bu ruh hali çok anormal değil geçen sene ailemin yanında bende aynı şeyi düşünmüştüm ama bu sene çok özledim yani arada olur böyle en güzeli sorgulama tadını çıkar.....
Oyle mi dersiniz? Iki yillik evliyim alti ustu ama ailemin yanindaki su huzura oyle hasret kalmisim ki. Hic aklima gelmiyor esim, hic umrumda degil ne yapar ne eder ne yer ne icer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?