• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimden ayri olmak:(

Benim de ailem Türkiye içerisinde başka şehirde Ama çoğu zaman gidip 2 hafta 2 hafta kalıp geliyorum Yani eşim gitmemi istemeseydi üzülürdüm Sonuçta onlar da ailem yani ölümlü dünya gidip görmek gerek

Adam sizi yalniz birakmayacagini soylemis ama yalniz gitme teklifini de siz yapmissiniz.
Bir yaz ben de yaz okuluna gidiyordum. Esim tabi ailesini gormek istiyordu. Benim yaz okulunu beklese okul acilana kadar sadece 1 haftaligina gidecektik ve ben de hic dinlenemeyecektim.
Ben de sizin gibi esime yalniz gitmeyi teklif ettim hatta biletini ben aldim. 3.5 hafta kaldi. Ben de o sirada koye babaannemlere gittim okul olan gunler eve geliyordum.
3.5 hafta epey zor gecti hic ayri kalmadigimiz icin. Hatta ben git dedigime de pisman oldum ama bir sey diyemedim.
Esim geri gelince bir daha beni tek basima bir yere yollama dedi :) Kv de arayip bir daha tek gelmesin geldiginden bir sey anlamadik hep surati asikti yuzumuze bakmadi dedi :)
Sonuc olarak ozlemek ozlenmek guzel ama benim gibi asiri bagliysaniz zorluk cekersiniz.

Bu esinizin yurtdisina gidisiyle ilgili kacinci konunuz?

Bir maddiyati bahane edersiniz bir sureyi bahane edersiniz.

Alti ustu gidip gelecek cok abartmadiniz mi bu mevzuyu?

kizlar mrb bu konu hakkinda birkac kez yazmistim neyse biz yurtdisindayiz esimin ailesi türkiyede. 1 bucuk senedir gitmedik. Bu yaz gidecektik ama biletler cok pahali ne yapsak diye düsünürken esime dedimki sen tek git gör gel. En sonunda böyle yapmaya karar verdik. Bende calisiyorum zaten.

Esim bugün hazirliklara baslamis neler götürcegini falan ayarlamis. Hazirliklarini görünce icim bi tuhaf oldu. Daha yaklasik 2 yillik evliyiz ve esimin ailesinde olcagi zaman evlilik yildönümümüz olcak.

Evlenmeden önce bana evlenelim seni hic yanliz birakmicam demisti bunlari hatirlamaya basladim.

Yanlis anlasilmasin esime en ufak kizginligim yok gidecek tabiki ailesine. Ama ben bu durumu fazla duygusala bagladim bianda.

Esim 3 haftaligina gitmek istiyor. Bu zamanda yanliz ne yapacam bilmiyorum. Ailemde uzakta yasadigimiz yerde akraba tanidik kimse yok. En en en icten esime kirginligim var sanirim ama buna hakkim yok onuda biliyorum :KK43:

Icimi dökmek istedim okudugunuz icin tsk
Arada bir özlemek, ayrı kalmak iyidir. Geçer geçer, 3 hafta dediğin nedir ki.

Back
X