- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Milana firuze
-
o yükü taşımak icin cok çabaladım, ve hala çabalıyorum, evet tanışmadan nisanlanmamiza rağmen cok sevdik bir birmizi, gide bilme ihtimalim vardi ama 4 ay önce kayın pederin ölümüyle her sey alt ust oldu, esim babasnin ölüm yıl dönümünde gelicek aralıkta muhtemelen ama yinede bu süre bana cok uzun geliyor.Yargılamak değil de,16 yaşında nişanlayıp,18’de evererek dünyanın yükünü yüklemişler çocuk omzunuza.
Allahtan sevmişsiniz eşinizi. Sizin gidebilme durumunuz yok mu?Yada eşinizin gelme durumu?
Aralıkta temelli mi gelecek?o yükü taşımak icin cok çabaladım, ve hala çabalıyorum, evet tanışmadan nisanlanmamiza rağmen cok sevdik bir birmizi, gide bilme ihtimalim vardi ama 4 ay önce kayın pederin ölümüyle her sey alt ust oldu, esim babasnin ölüm yıl dönümünde gelicek aralıkta muhtemelen ama yinede bu süre bana cok uzun geliyor.
Nıye yuku tasımak ıcın cok cabaladın?o yükü taşımak icin cok çabaladım, ve hala çabalıyorum, evet tanışmadan nisanlanmamiza rağmen cok sevdik bir birmizi, gide bilme ihtimalim vardi ama 4 ay önce kayın pederin ölümüyle her sey alt ust oldu, esim babasnin ölüm yıl dönümünde gelicek aralıkta muhtemelen ama yinede bu süre bana cok uzun geliyor.
hayır konuşmadık ama 10-20 gun kalıcak.Aralıkta temelli mi gelecek?
Az kazansa da burada çalışsa. Ya da siz gitseniz yanına. Var mı böyle bir imkan?hayır konuşmadık ama 10-20 gun kalıcak.
beni de üzen bu eşleri birlikte görünce o kadar kıskanıyorum ki.Evlenirken eşiniz size "koca", siz eşinize "karı" olmayı hayal etmiştiniz, çünkü NORMALİ bu. Evlenmek demek bu demek.
Şu anda eşinizin çocuklarına bakıcı, annesine bakıcı, evinin bekçisi...
Hani karı kocalık
Eşinizin başka kardeşi yok mu? Kayınvalidenizi ona bırakıp siz de eşinizin yanına yerleşseniz?
mecbur kaldık aslında böyle olucağını asla düşünmezdim, bursa kendine is kurdu ama yürütemedi batırdı bir sürü borçla kaldık, sonra rusyaya gitdi, hayatımız düzene girmeğe yeni başlamıştı ki ip kayıp etdim.Acilen düzen kurun,başlarım böyle ise. Orda on kazanoyorsa burda beş kazansın çocuklarının başında dursun. Başlarına bişey gelse ne olacak,bosansan bekarsin,eşin ökse dulsun. Böyle yaşamanın adı bile yok. Yapmayın bunu kendinize gözünüzü seveyim.
Siz de gitsenizebeni de üzen bu eşleri birlikte görünce o kadar kıskanıyorum ki.
4 ablası var biri rusyada 3burda.
aslında gitmek icin hazırlanıyordum pasaport eşimden izin hepsini ayarlamıştık kayın pederim vize ucun davetiye gondericekti anı bir kalp kirizi gerdi ertesi gün sonra zaten gevezeyle birlikte eşinde geldi, 40 unda sonra gitdi.
berki çalıştım denemeliydim yanlış oldu, uğraştım yazmalıydım, kv le yaşamak zor çocuklar hamilelik derken herkesi mutlu etmege çalışdım yine de yetemedim.Nıye yuku tasımak ıcın cok cabaladın?
Yeterince es gelın anne olamadın mı, es olamamışsın evet cunku kocan annesıne babasına bakasın diye evlenmıs.berki çalıştım denemeliydim yanlış oldu, uğraştım yazmalıydım, kv le yaşamak zor çocuklar hamilelik derken herkesi mutlu etmege çalışdım yine de yetemedim.
berkide neteri ce iyi bir es, gelin, anne olamadım.
diyorum tek söylediği sabir et, kv de diyor aslinda borçlar bitsin karını görür zaten ondan sonra.Siz de gitsenize
Benim yerim senin yanın, çocuklar babasız büyüyor, biz de orada yaşayalım ya da sen gel burada yaşa desenize.
Çok üzülüyorum böyle kadınlar yazınca. Boşanmış bir kadınım, çalışıyorum. Evim temizlensin, evimde yemek olsun, çocuklarıma bakılsın diye ayda 3000 lirada fazla yardımcıma sigortasoyla dahil ödeme yapıyorum. Siz tüm bunları karın tokluğuna yapıyorsunuz. Bazen keşke erkek olsaydım diyorum...
diyorum tek söylediği sabir et, kv de diyor aslinda borçlar bitsin karını görür zaten ondan sonra.
ama ne zaman biteceği beli degil.
gitmek icinde yüklü miktar para lazim sonuçta. tabi orda yaşamakta masraf.
burda kira ödemiyoruz ama orada ayda 1 oda ev 1000 tl.
eşinin maşı 4000-5000 arasi aslinda az değil ama gider cok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?