esimden ayri.

Milana firuze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
3.706
7.233
108
bir derdim var diyemem aslinda ama yinede yasadaklarmi anlatmak isdedim.

16 yaşımda nisanlandirildim.
18 yaşımda evlendim su an 2 kızım var kayın validemle yaşıyorum esim rusyada çalışıyor, ondan uzakta olmak canımı cok yakıyor cok özlüyorum ama yapacak bir şeyim yok ne yazık ki.
mutsuz olduğumu başkalarına beli edit zayıf görünmek istemedigim icin hic kimseye anlatmıyorum bu yüzden buraya yazmaya karar verdim.berki tavsiyelernizle hayatim bir nebze olsun iyilesir.
biraz dertlesmek istedim, lutfen beni yargilamayin.

Yargılamak değil de,16 yaşında nişanlayıp,18’de evererek dünyanın yükünü yüklemişler çocuk omzunuza.
Allahtan sevmişsiniz eşinizi. Sizin gidebilme durumunuz yok mu?Yada eşinizin gelme durumu?
o yükü taşımak icin cok çabaladım, ve hala çabalıyorum, evet tanışmadan nisanlanmamiza rağmen cok sevdik bir birmizi, gide bilme ihtimalim vardi ama 4 ay önce kayın pederin ölümüyle her sey alt ust oldu, esim babasnin ölüm yıl dönümünde gelicek aralıkta muhtemelen ama yinede bu süre bana cok uzun geliyor.

Aralıkta temelli mi gelecek?

Evlenirken eşiniz size "koca", siz eşinize "karı" olmayı hayal etmiştiniz, çünkü NORMALİ bu. Evlenmek demek bu demek.
Şu anda eşinizin çocuklarına bakıcı, annesine bakıcı, evinin bekçisi...
Hani karı kocalık

Eşinizin başka kardeşi yok mu? Kayınvalidenizi ona bırakıp siz de eşinizin yanına yerleşseniz?

Eşiniz ne zaman dönecek?

Büyük konusmayayim ama bir ay olur iki ay olur hadi olur da üç ay olur, daha uzun süre için ayrı kalmam. Dünyanın hiçbir parasına değmez. Soğukluk girer araya. Girmez diyen milyonda birlik dilimdedir ya da hayal görüyordur.

Nıye yuku tasımak ıcın cok cabaladın?

beni de üzen bu eşleri birlikte görünce o kadar kıskanıyorum ki.
4 ablası var biri rusyada 3burda.
aslında gitmek icin hazırlanıyordum pasaport eşimden izin hepsini ayarlamıştık kayın pederim vize ucun davetiye gondericekti anı bir kalp kirizi gerdi ertesi gün sonra zaten gevezeyle birlikte eşinde geldi, 40 unda sonra gitdi.

mecbur kaldık aslında böyle olucağını asla düşünmezdim, bursa kendine is kurdu ama yürütemedi batırdı bir sürü borçla kaldık, sonra rusyaya gitdi, hayatımız düzene girmeğe yeni başlamıştı ki ip kayıp etdim.

Siz de gitsenize
Benim yerim senin yanın, çocuklar babasız büyüyor, biz de orada yaşayalım ya da sen gel burada yaşa desenize.

Çok üzülüyorum böyle kadınlar yazınca. Boşanmış bir kadınım, çalışıyorum. Evim temizlensin, evimde yemek olsun, çocuklarıma bakılsın diye ayda 3000 liradan fazla yardımcıma sigortası dahil ödeme yapıyorum. Siz tüm bunları karın tokluğuna yapıyorsunuz. Bazen keşke erkek olsaydım diyorum...

Nıye yuku tasımak ıcın cok cabaladın?
berki çalıştım denemeliydim yanlış oldu, uğraştım yazmalıydım, kv le yaşamak zor çocuklar hamilelik derken herkesi mutlu etmege çalışdım yine de yetemedim.
berkide neteri ce iyi bir es, gelin, anne olamadım.

Yeterince es gelın anne olamadın mı, es olamamışsın evet cunku kocan annesıne babasına bakasın diye evlenmıs.
Anne olduguna emınım o iki cocugu tek basına buyutuyosun. İyi gelın olmak ıcın kaynananın agzına beslemen gerekmiyor senelerın baya onunla evlıymıssın gıbı onunla gecmıs.
En buyuk suclu aılen.
Allah yardımcın olsun

diyorum tek söylediği sabir et, kv de diyor aslinda borçlar bitsin karını görür zaten ondan sonra.
ama ne zaman biteceği beli degil.
gitmek icinde yüklü miktar para lazim sonuçta. tabi orda yaşamakta masraf.
burda kira ödemiyoruz ama orada ayda 1 oda ev 1000 tl.
eşinin maşı 4000-5000 arasi aslinda az değil ama gider cok.

Valla ne diyeyim işiniz zor, üzüldüm sizin için
Evlendim sanmışsınız ama yuva kuramamışsınız.
Keşke hiç evlenmeseymişsiniz de anne babanızın evinde otursaymışsınız, bir de kv bakıcılığı yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…