• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden ayri.

Sizinde tavsiyelernizle qara geldimi eşimi aradım konuştum.
Butun endişeleri anlattım.
Oda benim gibi his ettiğini kızlarından bende ayri kalmanın unu üzdüğünü söylüyor.
Korona virüsün bittiğinde ilk is seni ve kizlarmi yanıma alicam dedi.

Sizinde tavsiyelernizle qara geldimi eşimi aradım konuştum.
Butun endişeleri anlattım.
Oda benim gibi his ettiğini kızlarından bende ayri kalmanın unu üzdüğünü söylüyor.
Korona virüsün bittiğinde ilk is seni ve kizlarmi yanıma alicam dedi.

O zamana kadar da parayı görümcenize göndermesin. Kayınvalideniz almasın siz alın parayı borçları siz kapatın. Ne kadar borcunuz var, ne kadar geliriniz-gideriniz var güzelce yazın hesaplayın düzenli şekilde ödeyin. Güvenmeyin kimseye.

O zamana kadar da parayı görümcenize göndermesin. Kayınvalideniz almasın siz alın parayı borçları siz kapatın. Ne kadar borcunuz var, ne kadar geliriniz-gideriniz var güzelce yazın hesaplayın düzenli şekilde ödeyin. Güvenmeyin kimseye.
Yok kv dem bende çok daha iyi yapıyor bu isi elinden geldiğince hesaplı harcıyor bana söylemesede ben biliyorum.
Tabi bende hesaplıyorum sesizce izleyerek.

Size de kişisel harcamalarınız için para veriyor mu?
Benim ihtiyaçlarını benden once görüyor, genelde, gelip para isterim sesizce sadice ne icin isdedigmi sorar.
Her alış verişe gittiğinde listeyi ben yazılarım canim ne isterse onu ala bileceği yazarım.
Ayda bir defa da kıyafet alış verişe gider ne gerekiyorsa alırım.

Benim ihtiyaçlarını benden once görüyor, genelde, gelip para isterim sesizce sadice ne icin isdedigmi sorar.
Her alış verişe gittiğinde listeyi ben yazılarım canim ne isterse onu ala bileceği yazarım.
Ayda bir defa da kıyafet alış verişe gider ne gerekiyorsa alırım.

Sizden sakınmamasına sevindim. Ne için istediğinizi sorması beni rahatsız etti ama sizin için sorun yok sanırım. Kadının her zaman kenarda köşede bir miktar parası olmalı.
Bugün iyisiniz yarın kötü olmayacağınızın garantisi yok. İki çocukla parasız pulsuz, Allah korusun.
Siz yine de takibi elden bırakmayın. Görümceniz, kayınvalideniz falan derken o para keyfi yere eksilip bitmeyen borçlar yüzünden dahaa fazla ayrı kalmayın.

Bu arada yaklaşık ne kadar bir borcunuz var özel değilse?

Sizden sakınmamasına sevindim. Ne için istediğinizi sorması beni rahatsız etti ama sizin için sorun yok sanırım. Kadının her zaman kenarda köşede bir miktar parası olmalı.
Bugün iyisiniz yarın kötü olmayacağınızın garantisi yok. İki çocukla parasız pulsuz, Allah korusun.
Siz yine de takibi elden bırakmayın. Görümceniz, kayınvalideniz falan derken o para keyfi yere eksilip bitmeyen borçlar yüzünden dahaa fazla ayrı kalmayın.

Bu arada yaklaşık ne kadar bir borcunuz var özel değilse?
Bende buna katılıyorum çalışsam berki bir köşeye biraz para atardım ama çalışmıyorum.
10.000 dolar civarı kredi.

Back
X