• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden ayri.

Sana inanmıyorum ben konu sahibesi.
Yazım yanlışlarin bile öyle değişik ve saçma yerlerde ki ayrıca eşin Rusya'da kaç bin dolara çalışıyor ki maaşı 4000-5000 diyorsun ?
Bugün 1000 dolar olmuş Türkiye'de 7.200 TL
Eşiniz orada 500 dolara felan mi çalışıyor :)

kayin pederin ölümüyle neden bozuldu planlar anlayamadim? ne yapin edin siz de gidin ya da o gelsin. boyle hayat gecmez..
kayin pederin ölümüyle neden bozuldu planlar anlayamadim? ne yapin edin siz de gidin ya da o gelsin. boyle hayat gecmez..
kayın pederim ve eşimin maşı hızlıca borçları verip madi acıdan rahatliycaktik, en mantıklı kararı verip bizim icin çalışırdı hep.
Ve sadice kayınpederin anlardı bizi kendi yaşadığı gibi oğlunun da eşinden çocukların dan ayri yasamanı hic istemiyordu.
Gelmedi munkun degil ama bizim gitmemizin azda olma ihtimal var.

Sana inanmıyorum ben konu sahibesi.
Yazım yanlışlarin bile öyle değişik ve saçma yerlerde ki ayrıca eşin Rusya'da kaç bin dolara çalışıyor ki maaşı 4000-5000 diyorsun ?
Bugün 1000 dolar olmuş Türkiye'de 7.200 TL
Eşiniz orada 500 dolara felan mi çalışıyor :)
Maşı rus para bili olan rub la alıyor. 60.000
800 dolar. Ediyor.

hesapladım: 5800 tl
Hatalar içinde uzgunum kendimce öğrenmeye çalıştım türkçeyi.
En fazla bu kadar öğrendim

Son düzenleme:
Siz eşinizle değil kayinvalidenizle evlisiniz. ,:( Bence o da bu durumdan şikayetci değil yoksa yanina aldirirdi orda sizsiz bir düzen kurmuş

800 dolar. Ediyor.

Hanım efendi Türkiye'den giden hangi firmalar maaşı Rus para birimine göre öder ?
Dolar ya da euro üzerine anlaşırlar.

800 dolar. Ediyor.

Gürcistanda yaşıyorsan maaşını neden Tl'ye çeviriyorsun ki ?
Gürcistan larisine göre hesap yapman gerekmiyor mu ?
En azından orada kira yeme içme masraflarının ne kadar tutacagını söylersen insanlar sana yardımcı olabilir.

Valla bence bi kuru ekmeginizde olsa birlikte yiyin o çalışıyor ayrı yaşıyor ordan sizi besliyor bu evlilik degilki çocuklarının bu güzel zamanlarını kaçırıyor hayatınizi geçiriyorsunuz birbirinizden ayrı bu zamanları tekrar getirebilecekmisiniz ayrıca hepsini unutsan nasıl öyle bi ülkede eşine güvenip kalmasına izin verirsin seni aldatmış olması bile muhtemel kayinvaliden senden daha zor durumda degil bence ben asla böyle evliliği kabul etmezdim

Gürcistanda yaşıyorsan maaşını neden Tl'ye çeviriyorsun ki ?
Gürcistan larisine göre hesap yapman gerekmiyor mu ?
En azından orada kira yeme içme masraflarının ne kadar tutacagını söylersen insanlar sana yardımcı olabilir.
Sizin icin tl ile hesapladım.
Borç olmasa o parayla kiralar gibi yaşarız aslinda.

Bize göre 4000-5000 çok degil milana :))
Bir ailenin hele 2 çocuklu bir ailenin eh işte dedigimiz durumda yaşayabileceği paradır burada o.
Biliyorum.
Ama her insanın yaşamı farkli.
Harcamaları farklı.
Yasam tarzı farklı.
Harcarsak ayda 100.000 bile yetmez.

Valla bence bi kuru ekmeginizde olsa birlikte yiyin o çalışıyor ayrı yaşıyor ordan sizi besliyor bu evlilik degilki çocuklarının bu güzel zamanlarını kaçırıyor hayatınizi geçiriyorsunuz birbirinizden ayrı bu zamanları tekrar getirebilecekmisiniz ayrıca hepsini unutsan nasıl öyle bi ülkede eşine güvenip kalmasına izin verirsin seni aldatmış olması bile muhtemel kayinvaliden senden daha zor durumda degil bence ben asla böyle evliliği kabul etmezdim
Haklisin, bu gunler bir daha geri gelmiyecek.
Sonra pişman olucaz ama son pişmanlık fayda edermi etmez.
Bu yüzden her gunun eşime bunu söylemekle geçiyor yaptığı ya sesiz kalmak yada azıcık sabir et her sey yakında düzelicek demek.

insallah, sanirim esim buna gerek duymuyordu, onun icin yeterliydi o oda.
benimle zaman geçirmek yerine arkadaşlarıyla erkek erkeğe eğlenmek onun icin daha cazipti.
ama bu ayrılık yüzünden sanirim benim kıymetini daha iyi anladı.
şimdi birazda olsa pisman ve telafi edicegni söylüyor.
Niye seninle vakit geçirmek istesinki rus kadınlar var ona yetiyordur yani o kadar uzunvakit görusmuyorsunuz yaptığı sacmalik bu zamana kadar 1 kere birlikte dışarı çıktık diyorsun aman Allahim böyle evlilik olabilirmi sen bakıcı gibisin o evde farkındamısın

Back
X