• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimden ayri.

Canım malesef herkes paraya bakmıyor tanıdık birinin kocasına kadının biri musallat olmuş adam inşaatçı kadın demiş herşeyi bırak ben sana bakarım yeter ki benimle ol eşi kadına ulaşmış demiş sende kal hayatında bende bizde normal birşey demiş bu zor kurtulmuşlar
Bu ihtimalde var diyimi? Of sonucta genç eşi yanında olmayan biri üstelik rusya gibi yerde.
Eşiminde maşallahı var cok yakışıklı şuan içimi kurtlar yemege başladı.
Ama yok benim esim hep söyler namus hem erkekte hem kadında olmalı. :KK17:

Bu ihtimalde var diyimi? Of sonucta genç eşi yanında olmayan biri üstelik rusya gibi yerde.
Eşiminde maşallahı var cok yakışıklı şuan içimi kurtlar yemege başladı.
Ama yok benim esim hep söyler namus hem erkekte hem kadında olmalı. :KK17:
Dikkatli ol derim artık ne kadar edebilirsen uzun süreli mı çalışacak sonradan mı çıktı bu yurt dışı işi zor beee

Dikkatli ol derim artık ne kadar edebilirsen uzun süreli mı çalışacak sonradan mı çıktı bu yurt dışı işi zor beee
Tamam artik nasıl olucaksam sa.
Gelmeyi düşünmüyor ki bende gelmesini istemiyorum gelip burda ıssız güçsüz olmaz yani.
Burda para yok ki is yok guc yok hic bisey yok.

berki çalıştım denemeliydim yanlış oldu, uğraştım yazmalıydım, kv le yaşamak zor çocuklar hamilelik derken herkesi mutlu etmege çalışdım yine de yetemedim.
berkide neteri ce iyi bir es, gelin, anne olamadım.
Iyi bir gelin olsan ne olmasan ne,hayatta en son takilacagim sey iyi bir gelin olmak.O nasil bir kaynana olmuş acaba gelinin tepesinde otururken.Üstelik gorumceler de varmıs.Sadece iyi anne olmayı takarim.Esi zaten ruyanda göruyorsun.Bence bu konuya bir cözüm ara.

bir derdim var diyemem aslinda ama yinede yasadaklarmi anlatmak isdedim.

16 yaşımda nisanlandirildim.
18 yaşımda evlendim su an 2 kızım var kayın validemle yaşıyorum esim rusyada çalışıyor, ondan uzakta olmak canımı cok yakıyor cok özlüyorum ama yapacak bir şeyim yok ne yazık ki.
mutsuz olduğumu başkalarına beli edit zayıf görünmek istemedigim icin hic kimseye anlatmıyorum bu yüzden buraya yazmaya karar verdim.berki tavsiyelernizle hayatim bir nebze olsun iyilesir.
biraz dertlesmek istedim, lutfen beni yargilamayin.
ne diyeyim nerden tutsan dökülüyor.. Allah yardım etsin eşine kavuşur kendi yuvanızı kurarsınız inşaallah..

Allah ananında babanında hayırlısını versin.Korumak diye kastettikleri şey namustur(!) büyük ihtimal.Hala coğrafyamızda neler yaşanıyor kimlerin hayatı hiç ediliyor.Çok yazık.
Biri aklini çeler de ,sever kendi istedigi biriyle evlenmeye ısrar eder diye yapmışlar kesin.Liseye de gondermemisler sanirim.Allah ana babanin da hayirlisini versin.Nice guzel kiz var cevrede bu kafaya göre herkesi 18 de evermeli.Bir de ,güzel kızlarını olmayan kocaya emanet edip daha büyük tehlikeye atmışlar.Evli ,gencecik ama yapayalnız.Gercekten Allah ana babanin hayirlısını versin.Anne baba yonlendirmesi cok cok önemli .

Biri aklini çeler de ,sever kendi istedigi biriyle evlenmeye ısrar eder diye yapmışlar kesin.Liseye de gondermemisler sanirim.Allah ana babanin da hayirlisini versin.Nice guzel kiz var cevrede bu kafaya göre herkesi 18 de evermeli.Bir de ,güzel kızlarını olmayan kocaya emanet edip daha büyük tehlikeye atmışlar.Evli ,gencecik ama yapayalnız.Gercekten Allah ana babanin hayirlısını versin.Anne baba yonlendirmesi cok cok önemli .
'namusunu kocası korusun' dıye kocaya vermisler ama koca yok ki?

Canım eşine uygun bir dille anlatsan burada iş bulsa belki daha iyi olabilir. Yurt dışında muhtemelen daha iyi maaş alır ama huzur paradan daha önemli. Yinede olaya uzak olduğumuz için konuşmak kolay oluyor. Üzüldüm senin için.

21 yaşında hayatını yaşama ,okuman gerekirken gurbet, yolu kv çilesi çekiyorsun bu hayatmı şimdi sizden birkaç yaş büyüğüm sana bir tavsiyem olacak bütün hayatında uygula bu kadar fekadar olma iyi bir eş iyi bir gelin olmak zorunda değilsin kocan koca degilki sen sadece bir kv 'nin başını bekleyen çocuk büyüten saf gözü açılmamış gelinsin fedakar olma kıymetin bilinmez sende eşinin yanına git bahane dinleme yoksa kocan Kuman ile birlikte gelir malum Rus kızları güzeldir

21 yaşında hayatını yaşama ,okuman gerekirken gurbet, yolu kv çilesi çekiyorsun bu hayatmı şimdi sizden birkaç yaş büyüğüm sana bir tavsiyem olacak bütün hayatında uygula bu kadar fekadar olma iyi bir eş iyi bir gelin olmak zorunda değilsin kocan koca degilki sen sadece bir kv 'nin başını bekleyen çocuk büyüten saf gözü açılmamış gelinsin fedakar olma kıymetin bilinmez sende eşinin yanına git bahane dinleme yoksa kocan Kuman ile birlikte gelir malum Rus kızları güzeldir
Haklisin, kimse kıymet bilmiyor zaten.

bir derdim var diyemem aslinda ama yinede yasadaklarmi anlatmak isdedim.

16 yaşımda nisanlandirildim.
18 yaşımda evlendim su an 2 kızım var kayın validemle yaşıyorum esim rusyada çalışıyor, ondan uzakta olmak canımı cok yakıyor cok özlüyorum ama yapacak bir şeyim yok ne yazık ki.
mutsuz olduğumu başkalarına beli edit zayıf görünmek istemedigim icin hic kimseye anlatmıyorum bu yüzden buraya yazmaya karar verdim.berki tavsiyelernizle hayatim bir nebze olsun iyilesir.
biraz dertlesmek istedim, lutfen beni yargilamayin.
Asla kınamak için sormuyorum yanlış anlama .. benim eşimin benden önceki karısı 16 yaşında nisanlanmis sonrasında hemen evlenmiş falan .(aile baskısıyla ).. gerçekte seven vardır o çok ayrı . .. babalarımız böyle bir duruma nasıl izin veriyor gerçekten hangi kafayla ..

Bence ne yapın edin sizde Rusya’ya gidin çocuklarla.Ne zaman döneceği belli değilse nereye kadar bu bekleyiş gençliğinize yazık,çocuklarınıza yazık baba var ama yanlarında yok,kocanız var ama yanınızda yok.Maddiyat çok önemli tabiki ama parayı bile buraya kayınvalidenize gönderiyormuş,direkt sizin elinize bile geçmiyor.Göndermesin orda ailesi için harcasın hepberaber.Kayınvalide ile yaşamak için mi evlendiniz yani çok üzüldüm inşallah kısa zamanda ortak bir yol bulursunuz.

Bence ne yapın edin sizde Rusya’ya gidin çocuklarla.Ne zaman döneceği belli değilse nereye kadar bu bekleyiş gençliğinize yazık,çocuklarınıza yazık baba var ama yanlarında yok,kocanız var ama yanınızda yok.Maddiyat çok önemli tabiki ama parayı bile buraya kayınvalidenize gönderiyormuş,direkt sizin elinize bile geçmiyor.Göndermesin orda ailesi için harcasın hepberaber.Kayınvalide ile yaşamak için mi evlendiniz yani çok üzüldüm inşallah kısa zamanda ortak bir yol bulursunuz.
Insalla sagol, hasklisiniz bende bunun farkindayim.
Sonucta kızlarında babaya ihtiyacı var.

hem evet hem hayır aslinda.
ailem benim icin dogru kararı verdiklerni dusunduler, cok güzel olduğum icin korktular, bu yuzden ilk görücüye verdiler.
soylediklerne gore beni koruyamamaktan korktular.
Burda yeterince açık konuşmadım sanirim bu yüzden yanlış anlayan ola bilir, benim ailem beni kızım sen cok güzelsin seni evlendirelim demedi, cunki ailem benim yanimda bir kere bile olsun güzel kızım benim demezdi. Sadice nisanlantiktan sonra baskalarnin soylemesne izin verdiler, Yani böyle yazdığımda cok itici geliyor aslinda en nifret etdigim şeydir benimde birinin kendine guzel demesi. Ama ben 16 taşıma kadar guzelik neder bilmezdim kendimden nifret eder özgüvenin hic yoktu.
Zaten 2 dogum dan sonra guzelik diye bir şeyde kalmıyor.

Siz bir kurbansınız. Genel konu dısında bazı ifadeleriniz dikkatimi çekti örneğin "belki de ben iyi bir gelin olamadım" ve "nankörlük gibi olmasın ama memnun degilim halimden" gibi. Sizde pis hasarlar bırakmıs aileniz, daima fedakarlık etmesi gereken, kusurlu biriymişsiniz gibi bi algınız oluşmuş. Nankörlük gibi olur mu hiç? Sizin yasadıgınız hayatı birçok kadın üstüne para verseler yaşamaz. Yaşayan da böyle sessiz sakin kalmaz. Ama şanslısınız cünkü yaşınız çok genç o hayatı sürseniz de sürmeseniz de önemli olan şu "kararı hür iradenizle mi veriyosunuz, yoksa size öğretilen çarpık değerler etkisiyle mi?" maddi durum konusunda sıkıntı yoksa evde bir odada online terapiye baslayıp ardından da okulunuzu okuyun. Allah yardımcınız olsun.

Siz bir kurbansınız. Genel konu dısında bazı ifadeleriniz dikkatimi çekti örneğin "belki de ben iyi bir gelin olamadım" ve "nankörlük gibi olmasın ama memnun degilim halimden" gibi. Sizde pis hasarlar bırakmıs aileniz, daima fedakarlık etmesi gereken, kusurlu biriymişsiniz gibi bi algınız oluşmuş. Nankörlük gibi olur mu hiç? Sizin yasadıgınız hayatı birçok kadın üstüne para verseler yaşamaz. Yaşayan da böyle sessiz sakin kalmaz. Ama şanslısınız cünkü yaşınız çok genç o hayatı sürseniz de sürmeseniz de önemli olan şu "kararı hür iradenizle mi veriyosunuz, yoksa size öğretilen çarpık değerler etkisiyle mi?" maddi durum konusunda sıkıntı yoksa evde bir odada online terapiye baslayıp ardından da okulunuzu okuyun. Allah yardımcınız olsun.
Ben karar vermiyorum yerime verilen karaları uyguluyorum.
Amin teşekkür ederim.

kayin pederin ölümüyle neden bozuldu planlar anlayamadim? ne yapin edin siz de gidin ya da o gelsin. boyle hayat gecmez..

hem evet hem hayır aslinda.
ailem benim icin dogru kararı verdiklerni dusunduler, cok güzel olduğum icin korktular, bu yuzden ilk görücüye verdiler.
soylediklerne gore beni koruyamamaktan korktular.
Daha neler okuyacağız bdv de . Gün geçmiyor yeni bir saçmalık daha okuyalım. Bu saçma zihniyetlerle sinir oluyorum. Annen baban seni yakmış.

Back
X