- Konu Sahibi KENDIMOLMALIYIM
-
Eşimden ayrılalı 1 hafta olcak ayrılmayı ben istedim çünkü bana ve oğlma artık zaman ayırmayı ve vakit ayırmayı istemiyordu. Hatta bazen eve bile gelmiyordu çok içki ve sürekli arakaşlarıyla vakit geçiriyordu.. Belki aklı başına gelir diye düşündüm şimdi çocuğum sürekli gitmek istiyor gidelim diyor içim cok acıyor . O ise rahatmısın diyor kendimi bunalımda hissediyorum. Bazen gel al beni diyesim geliyor ama bu sefer hatasının hiç bir zman farkına varmayacağından korkuyorum ne yapacağım ben
keşke önce bir konuşmayı deneseydin canım karşına alıp böyle gitmek kolay dır sen biraz da aslında kolay olanı seçmişin ama artık olan olmuş bekleyeceksin eger seni gercekten seviyorsa bir şekilde seni evine döndürmek için elinden geleni yapacaktır bu süre içinde bol bol dua et hiç bir zaman umudunu yetirme ve güzel şeyler düşün .. Allah yardımcın olsun
keşke önce konuşmayı deneseydin demek, boşanmış bir kadına söylenecek en son şeydir bence. hangi kadın eşiyle konuşup bazı problemleri halletmeye kalkmadan direkt boşanma kararı alır ki?
O kadar çok konuştum ki ama olmuyo eşim ise beni kazanmakmı hiç birşey yapmadı sadece çocuğum ağladıgında nasıl için rahatmı o cocuk böyle diye mesaj cekti
düzenimi bıraktım 5 yıllık evliliğim herşey kötü gidiyor benim için
Eşimden ayrılalı 1 hafta olcak ayrılmayı ben istedim çünkü bana ve oğlma artık zaman ayırmayı ve vakit ayırmayı istemiyordu. Hatta bazen eve bile gelmiyordu çok içki ve sürekli arakaşlarıyla vakit geçiriyordu.. Belki aklı başına gelir diye düşündüm şimdi çocuğum sürekli gitmek istiyor gidelim diyor içim cok acıyor . O ise rahatmısın diyor kendimi bunalımda hissediyorum. Bazen gel al beni diyesim geliyor ama bu sefer hatasının hiç bir zman farkına varmayacağından korkuyorum ne yapacağım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?