eşimden ayrıldım çıkmazda hissediyorum kendimi

öyle düşünüyorum ama çok korkuyorum onsuz kalmaktan başakasını tercih etmesinden bir kişi özelden mesaj attı kafam cok karışık allahım herkesin derdine derman olduğu gibi benim derdime de olacağını umuyorum

gerçekten zor bi durum
iyi düşünüp öyle hareket etmelisin
onu kendinden daha fazla itmemelisin
seni-sizi kaybetmekten korksun, yoksa olmaz!

Ayrıntılı anlatamıyorum ama bende gittim bir anlık öfkeyle bir kac kere maalesef sonra birleştik ama bu gitmeler daha cok yıprattı esyalarımı topladık getirdik uzun bir süre sonra tekrar birleştik sana tavsiyem esyalarını toplama sakın bir süre bekle o arayıp hatasını dile getirene kadar en azından baktın olmuyorsa yapacak bir şey yok ama sürekli dua et bu arada bol bol rahatlarsın birazda olsa

Kendinizi çaresiz ve sıkıntılı hissediyorsunuz, ayrılmak istemiyorsunuz onca yaşadığınıza rağmen ama evi terk etmişsiniz.
Daha öncede iki defa bu ayrılık olmuş. Daha bir haftada pes edecek bir hal alıyorsanız neden ilişkinizi evi terk ederek yıpratıyorsunuz ki ?
Size, kalbinize, geçen zamanınıza yazık değil mi ?
Bu kadar kısa zamanda çocuğu neden istedi sizden ? İlla özleyecekse ikinizi özlesin.
''Babasıdır gödereyim'' dediğiniz kişi siz evin içindeyken onunla ilgilenmiyor, zamanını başka yerlerde geçiriyormuş.

Ayrılmak istemiyorsanız arayıp ''beni al'' demek yerine, ikinizyalnız bir yerde buluşup mümkün olduğunca ayrıntılarıyla konuşun.
Daha sonra kalbinizden çok aklınızla '' devam edersem artılarım, etmezsem artılarım şu şu'' şeklinde değerlendirip karar verin.

İki tarafada sözü geçen bir büyüğünüz var mı, aracı olsa siz konuşurken yardımcı olsa ?
Ya da bir aile terapistinden fikir alsanız daha rahat davranacağınızı düşünüyorum.

çocuklu bir kadın için boşanmak zordur kabul ediyorum ama evine dönsen sorunlar aynı şekilde devam ettikten sonra sen yine mutsuz olduktan sonra neye yarar.önemli olan eşinin hatasını anlayıp özür dileyip birşeyler için çabalaması yoksa senin dönmen hiçbir işe yaramaz canım madem evini bıraktın bence kararlı ol eşin kapına gelmeden özür dilemeden geri dönme.tabi karar senin hayat senin Allah yardımcın olsun

Su alkol icen gece disarlarda orda burda sürten adamlardan hayir gelmezde böyle adamlar düzelmezde.
Bosver canim kurtulmussun, sabahlara kadar onu bekleyip icin aciyacagina, kendini yipratacagina ayrilik asamasinda sabretip fereha cikacagin günlerini bekle daha iyi

Merak etme bu acilarin dinecek alisacaksin, sakon aklindanda gel beni al diyerek gecirme. Kendini topla, sükür ona muhtac degilsin

Allah yar ve yardimcin olsun .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…