esinizide alin gidin belki oralar size iyi gelir.Tam bosanmak degil de bebegimi alip ailemin yanina tatile gitsem o da benim degerimi anlasin istiyorjm uzak zaten ulkem 2 yildir gitmiyorum ama gidince bayaga kalirim o zaman iyice aramiz bozulur mu
esinizide alin gidin belki oralar size iyi gelir.[/QUOTE tavsiyen icin cok sagol canim esim calisiyor isten o kadar izin alamaz ben bu sene bosum bebegime bakiyorum bosken gitme planlarim var ama korkuyorum iyice aramiz bozulursa diye
O zaten ben yanasmadan yanasmaz da gunlerce dokunmasa aklina gelmez tabiki bosanacak neden degil ben gayet sakin davraniyorum ozellikle cocugum etkilenmesin diye hic konusmam sessiz sakin otururum sorunu kendinde bulmuyor ilgisizsin deyince unutuyorum falan diyor istem disiymisyalnızlık ve aileden uzakta yaşamak ta zor biliyorum inan hatta zor değil çok zor ama ortada boşanman için bir neden yok gibi anlattıkların kadarıyla bence sende biraz ilgisiz dur hatta o yanaşınca bile işin varmış gibi davran özellikle yaptığını belli etme bunun yoluda güler yüzlü olmandan geçiyor mesafeli ama şık dur
Ah gercekten mutlu degilim artik aglayamiyorum da hic birsey gelmiyor icimden donmus oturuyorum hayatimda sadece cocugum varmis gibi yasiyorum babasi sadece maddi bir getirisi olan ev arkadasi o haldeyiz cok uzgunumGidin. Elinizden geleni yapmışsınız zaten. Aranız bozulacaksa da bozulsun. Şu anda da huzurunuz yok ki. Hem size de iyi gelir ailenizi görmek.
Ah gercekten mutlu degilim artik aglayamiyorum da hic birsey gelmiyor icimden donmus oturuyorum hayatimda sadece cocugum varmis gibi yasiyorum babasi sadece maddi bir getirisi olan ev arkadasi o haldeyiz cok uzgunum
İyi ya sende unut takmıyomuş davran daha önemli işlerin varmış gibi ama her zaman bakımlı ve güler yüzlü ol bakalım ne kadar dayanabilecek başbaşa kalınca bu platforma gir ona buna mesaj yaz elinden teli düşürmeO zaten ben yanasmadan yanasmaz da gunlerce dokunmasa aklina gelmez tabiki bosanacak neden degil ben gayet sakin davraniyorum ozellikle cocugum etkilenmesin diye hic konusmam sessiz sakin otururum sorunu kendinde bulmuyor ilgisizsin deyince unutuyorum falan diyor istem disiymis
Benimkide kendine bilgisayar aldı oda yaptı ahanda şimdide oynuyo =)bende sinir oluyorum ama bnm esim bana da zaman ayırıyor bende karsmiyorum oda.ole mutlu diyorum sonuçta dışarı hayatı yok içkisi yok evinden işine işinden evine hak.veriyorum ona ama.sizinkisi biraz abartmış sanırım oturun adam.akıllı konuşun tartismadan çünkü erkekler inada bindiriyorlar zıt konusmican alttan alttan islicenMerhaba arkadaslar ben yabanciyim ailem burada degil 5 yillik evliyim 9 aylik bebegim var bebek olmadan once esimin ise girememesinden baska sorunumuz yoktu bebekten sonra esim hep ilgili alakayi kesti bebegi uyutuyorum yanina geliyorum saril falan deyince laptoptan ayrilip bana vakit ayirmiyor hic bir paylasim yok sadece ayni evi paylasan arkadas gibiyiz birak laptopu beraber birseyler yapalim deyince sinirlenip kusup oturuyor bende daha birsey demiyorum suan paylasacak arkadasim da yok hic cevrem yok ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum baska care bulamadim esimi nasil eskisi gibi olmasini saglayabilirim
Aslinda cok denedim sakin konustum kizdim tepki gosterdim yine degisen bir sey yok gece 3e kadar oyun oynar sabah ise gider ama bana 3 dakika ayirmiyor tamam onu disari hayati yok ama benimde bir gezmem tozmam yok tum gun evdeyim beraber birseyler yapmak varken o tek takilmayi tercih ediyorBenimkide kendine bilgisayar aldı oda yaptı ahanda şimdide oynuyo =)bende sinir oluyorum ama bnm esim bana da zaman ayırıyor bende karsmiyorum oda.ole mutlu diyorum sonuçta dışarı hayatı yok içkisi yok evinden işine işinden evine hak.veriyorum ona ama.sizinkisi biraz abartmış sanırım oturun adam.akıllı konuşun tartismadan çünkü erkekler inada bindiriyorlar zıt konusmican alttan alttan islicen
birbirinizi seviyor musunuz? bıktınız mı?Merhaba arkadaslar ben yabanciyim ailem burada degil 5 yillik evliyim 9 aylik bebegim var bebek olmadan once esimin ise girememesinden baska sorunumuz yoktu bebekten sonra esim hep ilgili alakayi kesti bebegi uyutuyorum yanina geliyorum saril falan deyince laptoptan ayrilip bana vakit ayirmiyor hic bir paylasim yok sadece ayni evi paylasan arkadas gibiyiz birak laptopu beraber birseyler yapalim deyince sinirlenip kusup oturuyor bende daha birsey demiyorum suan paylasacak arkadasim da yok hic cevrem yok ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum baska care bulamadim esimi nasil eskisi gibi olmasini saglayabilirim
o ilgisizse sen ondan daha ilgisiz ol. bakımlı ol ama hiç ona pas verme. onunla hiç konuşma. artık kendisi durumu farkedip senle konuşana kadar. olmadı direk boşan. böyle hayat geçmezMerhaba arkadaslar ben yabanciyim ailem burada degil 5 yillik evliyim 9 aylik bebegim var bebek olmadan once esimin ise girememesinden baska sorunumuz yoktu bebekten sonra esim hep ilgili alakayi kesti bebegi uyutuyorum yanina geliyorum saril falan deyince laptoptan ayrilip bana vakit ayirmiyor hic bir paylasim yok sadece ayni evi paylasan arkadas gibiyiz birak laptopu beraber birseyler yapalim deyince sinirlenip kusup oturuyor bende daha birsey demiyorum suan paylasacak arkadasim da yok hic cevrem yok ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum baska care bulamadim esimi nasil eskisi gibi olmasini saglayabilirim
Evlilikte böyle dönemler oluyor ve çocuk olduktan sonra eskisi gibi olmuyor hiçbişey bendr bazen çok bunaliyorm tepkimi gösteriyorum bakıyorum daha çok zitlasiyor artık bişeye kizinca konusmuyorum hicbirsekilde evin içinde görmüyorum onu ozaman gıcık oluyor sizde öyle deneyin bakalım ne yapacakAslinda cok denedim sakin konustum kizdim tepki gosterdim yine degisen bir sey yok gece 3e kadar oyun oynar sabah ise gider ama bana 3 dakika ayirmiyor tamam onu disari hayati yok ama benimde bir gezmem tozmam yok tum gun evdeyim beraber birseyler yapmak varken o tek takilmayi tercih ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?