eşimden ayrılmalımıyım

Eşiniz normal değil. Yaptığı şey de taciz. Belki kadın farkında ama görmezlikten geliyor. Bazen oluyor evli barklı, koca koca adamlar öküz gibi bakıyor ama bişey diyemiyorsun. Sana bakmıyorum diyebilir, birini bekliyorum diyebilir. Tabi önce bunun doğruluğundan emin olmanız gerek. Eğer gerçekse bu adam için vakit harcamayın

Ben anladim sezen. Yazdiklarini bastan sona okuyunca pek zor olmuyor. Kendi hissettiklerin hakkinda kadinlardan fikir mi almak istedin?
tavsiye almak istedim analiz etmenize ihtiyacım yok bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz yardımcı olacak bir tavsiyeniz yada fikriniz varsa sevinirim ama konuyu neden değiştiriyorsunuz anlayamadım sadece tavsiye istiyorum

Ama linçleme sebebi değil mi yani bu yazdığınız. Tam tersi olsaydı, kadın başka bir adama gönlünü kaptırsa adamın kapısında beklese, kocası ne yapardı. Ayrıca herkes cilveli olmak zorunda mı? Gerçekten cilveli olmanın evliliği kurtaracağını mı sanıyorsunuz? Konu sahibi gecelik de giysin mi?

aslında emin olamamak çok kötü bir his belkide arkadaşı abartıyordur takip fln etmiyormuş sonuçta sadece bakıyormuş belkide bi kaç kez bakmıştır güzel kadın fln demiştir arkadaşıda abartmıştır haksızlıkta etmek istemiyorum yani kafam karışık acaba abartıyorlarmı

Umarım abartılıyordur. Bakış var bakış var

tavsiye almak istedim analiz etmenize ihtiyacım yok bu şekilde yardımcı olmuyorsunuz yardımcı olacak bir tavsiyeniz yada fikriniz varsa sevinirim ama konuyu neden değiştiriyorsunuz anlayamadım sadece tavsiye istiyorum

Neden gerildin sezen ben de anlamaya calisiyorum iste. Konu basligi bile ayrilmali miyim ama don bir yazdiklarini oku ask mi, baska bir sey mi, gecer mi diye soruyorsun. Bu ne celiski sezen. Cok asiri guzel yemin ederim diye de eklemissin. Valla ben ikna oldu. Tavsiyem karini bosa sonra ne yapiyorsan yap. Tabi evliysen.

Eeee dediğin gibi ilişkisi yok ama âşık olmuş işte.anladığım kadarıyla kadın güzel, havalı ve ilgi gördüğü için özgüvenli.
Kocanızla ilişki yaşayacağını sanmam.

Ben sadece denenebilir bir şey söyledim. Konu sahibi yapar veya yapmaz onun meselesi. Ortada kendi gördüğü bir kanıt yok. Yapmak zorunda değil.

Bence takip de ilk kalin. Hemen baskasinin lafi ile hareket edilmez. Bizim bir eniste de iftiraya ugradi. Hem o, hemde esi cok yiprandi bu yüzden. Her insan da iyi niyetli olmuyor.

Vurdun ve gooool oldu. Hemen hesabını iptal etmeye çalıştığına göre gerçeklik payı var. Gerilmeden diyebilirdi anlamadım veya gülüp geçerdi.

Pisliğe bak. „Karısını aldatma planında, yemin ederim çok güzel ya“ diyor ve aylardır evli bir kadını arabada takip ediyor . Umarım kadının kocası iyice bir döver, polise şikayet ederler ve kadın bunu iyice bozar.

Olive hangi kadin aldatildigi suphesi ile konu acip kadin cok guzel, fazla kendini begenmis diye anlatir? Yanindaki zoruna giden arkadas diye bahsettigi muhtemelen esi ya da sevgilisi. Sezen kadinlari fazla kucumsuyor ama umarim o iki kadin da sezene dunyanin kac bucak oldugunu gosterir.

Malesef eşinizin değiştiğini sizde farkettiginize göre doğruluk payı vardir.Bosanamayacaksaniz kurcalamayin diycem.Ama eşiniz karşınıza geçip boşanmak isterse napacaksiniz?
Ben olsam.gidip beklediği yerde napiyorsun diye sorar yüzleşirdim.Belki bir halt etmeden akıllanır.Ama çevresine birinden hoslandigini anlatmasi rezillik zaten.Karar sizin
Allah yardımcınız olsun.

Konuyu açan kendisi için açmış kendi erkek evli kadını gözüne kestirmiş yorumları okuyun

Valla sizden korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…