ben 27 yaşında 5 senelik evliyim.eşimin aldatmayla hiç bir şüpheli davranışı yok yani sadece işten eve gelir,tlfununu saklamaz,hafta sonları evdedir bu kadar.ama iç çamaşırında koyu lekeler gördüm ve bir kere yani yakın bir zamanda tişörtünde parfüm kokusuna benzer bir koku hissettim sordum bilmiyorum dedi.benim içime kurt düştü sürekli kıyafetlerini kokluyorum.ayrılmayı düşünmeye başladım elimde net bir kanıtta yok sadece olan bir koku.napıcam bilmiyorum.
ne demek sevmek?bende bayılmıyorum herhalde ayrılmaya.hep böyle dedektif gibi gözlem mi yapıcam.iç çamaşırında afedersinizde birşey gelmiş gibi leke vardı ve anlamadığım bir koku bunlara rağmen ne düşünülebilir??her bi olayda ayrılmayı ne çok sever hale geldik ,
ayrılmak için sebepleriniz bunlar mı?
tam yazmak istemedim ama birşeyler gelmiş gibi ilişki olmadan birşey olmadan o sıvı nasıl geliyor o zaman?üstüne birde kokubu koyu leke nasıl bi aldatma işareti oluyo ben niye bilmiyorum:26:
işte tam net kanıtım yok ortada aldatmak sadece tlfnunu ortada bırakmamak mı yada işten tam saatinde gelmemek mi?ben anlamadımemin olmadan böyle küçük birşey için insan eşinden ayrılmayı düşünürmü sor konuş nedir bunlar de insanlar ne büyük şeyler yaşıyoda gene de emin olamıyolar ayrılmak için bence yazık edersin emin olmadan.
tam yazmak istemedim ama birşeyler gelmiş gibi ilişki olmadan birşey olmadan o sıvı nasıl geliyor o zaman?üstüne birde koku
hayır eşimin şüpheli hareketi yok gayet normal.ama tişörtünde parfüm kokusu vede iç çamaşırında ki bu leke beni tedirgin ediyor.eşim parfüm kullanmaz,işyerinde bayan yok hadi ordan geldi desem.ne o zaman peki düşünüyorum düşünüyorum anlam veremiyorumkanıtını bulamadıgınız aldatma ihtimali dısında ayrılmayı isteyeceginiz nedenler var mı?
aldatma ayrılmak icin yetersizdir gibi bir sey anlasılmasın.
bilmiyorum ki işten tam saatindede gelir öyle çapkında değil.ama eşim sürekli dışarda işi benim bulunduğum yerden 1 saat uzaklıkta çalışıyor.öğle arasında oldu desem bir anda olucak iş mi değil hiç tanımadığı insanla mı yapıcak.offf iyice kafam karışıkama ilişki olsa üstünde çamaşırı olurmuydu canım yada benzeri bişey kasdediyosun anladım ama başka bi leke olamazmı eşinle konuş yada bi süre hareketlerini izle
geçen eşimin ayakkabısının altı yapış yapıştı acaba aldatılıyor muyumdur[/QUOTE
ne alakası var ya ben ne diyorum sen ne yazıyosun senin dalga konun mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?