eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

boşanma davasında ne diyeceksin?
çamaşırında leke, tişörtünde parfüm????
sizi mantığa davet ediyorum....
evet net bir kanıt yok ama hoş bi durum değil bu yapmışta olabilir

Emin olmadan boşanmayı düşünmeyin hemen.
İmkanınız varsa takip edebilirsiniz.
Zaten ortada aldatma gibi birşey varsa uzun sürmez açığa çıkması.

Emin olmadan boşanmayı düşünmeyin hemen.
İmkanınız varsa takip edebilirsiniz.
Zaten ortada aldatma gibi birşey varsa uzun sürmez açığa çıkması.
peki aldatma olursa ne gibi belirtiler olabilir acaba

bu arada erkeklerdede akıntı olabilir leke meke kanıt değil yani bence siz önce eşinizin sağlığı ile ilgilenin bir sorun var mı öyle birşey diye
çünkü sen sormazsan eşin anlatmaz sevmezler bu konularda konuşmayı bizim gibi değiller.
bu arada hiç eşimin iç çamaşırına bakmak gelmedi aklıma..
ama arada bir atletinde koyu kırmızı lekeler görüyorum aldatıyor sanırım beni..

aaa ama yok eşimin sırtında sivilce sorunu var sanırım kanayan onlar..

yine eşle ilgili aldatılıyor muyum diye başlık acan biri vardı,
kazagının boynunda koku var diye... oradaki yorumları okuyabilirsiniz.

bir de baska nedenler var mı derken gecimsizlik siddet vs demistim.
cunku aldatılıyor muyum degil de emin olmadan direkt ayrılmak yazdıgınız icin oyle dusunmustum.
soruya ragmen leke ve koku geliyorsa aklınıza, sorun yokmuş zaten...

leke icin de aklıma gelen, eşinizin tek yontemi karısıyla olmak degildir sanırım...
bence henuz gerçekligi bile tartısılacak birsey icin huzurunuzu kacırıp mutlşulugunuzu bozmayın.

niye kendine işkence ediyorsun?
pireyi deve yapmışsın
eşinin çamaşırını neden inceliyorsun ki? ben makinaya atarken bile lastik kısmından zar zor tutar atarım :26:
bunların hiç biri aldatma kanıtı değil bir ipucu bile değil....
rahatlaın biraz ya.
burda ki çoğu hanımın tek düşündüğü eşi galiba, nasıl aklınıza geliyorböyle şeyler

iç çamaşırındaki leke başka bir kir lekesi olabilir. ya da bir rahatsızlığı vardır lekeleniyordur ne bileyim. iç çamaşırdaki leke aldatma belirtisi gibi gelmedi bana.
üzerindeki koku oda spreyi bile olabilir. tek başına bunlar aldatma eylemeni desteklemeye yeterli değil bence.
davranışları da normal diyorsunuz, büyütüyor olabilirsiniz.

evet net bir kanıt yok ama hoş bi durum değil bu yapmışta olabilir

ya rahat ol biraz.
aldatıyorsa ortaya çıkar ve ozaman basarsın tekmeyi...
köpek gibi pişman olan , üzülen o olur.
sen daha ortada fol yok yumurta yokken ne diye böyle şeyler düşünüyor, kafa yoruyor ve üzülüyorsun...
hayatının merkezinden çıkar kocanı ve rahatla
hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez ve aldatan taraf kaybeder bana göre
senin vicdanın rahatsa neye üzüleceksin ki

sorunda bu ya zaten bazen soruyorum ilişki ye giremediğimiz zamanlarda kendini tatmin ettiğin oldu mu yada rüyanda gördüğün oldu mu diye HAYIR diyor.bu meni belli yani.niye o zaman hayır diyor?

hayır ayrılmayı düşünüyorum demenize şaşırdım eşiniz için gayet mülayimdir diyorsunuz
sonra koku vardı leke vardı vs diyorsunuz ayrılma konusu gibi gelmedi ha süphelerim var sizce haklımıyım eşim beni aldatıyor mu deseniz olurdu

sorunda bu ya zaten bazen soruyorum ilişki ye giremediğimiz zamanlarda kendini tatmin ettiğin oldu mu yada rüyanda gördüğün oldu mu diye HAYIR diyor.bu meni belli yani.niye o zaman hayır diyor?

tövbeeee.
sen kendini tatmin etsen ben böyle böyle yapıyorum kocacığım mı diyeceksin

Uykuda olup farketmemiş olabilir.
Bu kadar dertlenecek bir durum yok ortada bence.
Fazla septiksiniz.
Boşuna kurmayın kendinizi, illa içim rahat değil diyorsanız da biraz takipte kalın yada
açık açık sorun,
Neden parfüm kokuyorsun ve bu leke ne diye.

Ben sizi anliyorum basima gelmedi ama sanirim gelsede haberim olmaz sizin kadar incelemiyorum :)
Camasirlari parmak uclarimla tutup makineye atiyorum :)
Yani biraz durust olmak lazim burda ?
Camasirlar incelencekse dusunsene kocamizin bizim donlari inceledigini :)
Kadinda da erkektede tahrik aninda cam renginde sivi gelir
buna engel olamazsinki belki bay izlerken belki arkadaslariyla ozel bi sohbet aninda olabilir...
Neyse takip edemiyceksen su intrnette satilan dinleme cihazindan al derim kiyafetine ilistir
minicik bsy... İcine hat takiliyo o numarayi aradgnda ortamdaki sesi dinliyorsun...
Sakin esinle bu konuyu konusma bence bi laf vardir alinma yani esegin aklina karpuz kabugu sokma derler
ona guvenmedgni hissettrme...

ben incelemdim makinaya atarken çok dikkatimi çekti ve rahatsızlığı olsa daha öncede olurdu.ama şimdi ilk defa oldu ve parfpm kokusuda duyunca bağdaştırdım

dedektif gibi gözlem yapıyorsunuz yani ben hiç eşimin donuna bakmadım meni var mı yokmu diye...

üstü de parfüm kokabilir seviştiyse kıyafetle mi sevişti...Bağlantı kurmanız çok saçma bence bu kadar kuruntu yapmaya gerek yok sakin olun :)

Son düzenleme:

hoş degil ama esinizin yerinde olsam bana da sorulsa ben de hayır derdim herhalde.
aldatıyor musun diye sorsanız ona da hayır diyecek sonucta.
ama siz öbür secenege inanmayı tercih ediyorsunuz su an... o yuzden herkes aklınızdan cıkarın bu dusunceleri demis.

yahu kokuyu duyduguna bile emin degilsin bu nasil bir paranoya ?

yapma Allahini seversen kucuk de degilmis yasi ki cahil diyeyim.

yani cok suphen varsa izlemeye al hareketlerini, yoksa oyle bosanmak filan gulerler adama

tövbeeee.
sen kendini tatmin etsen ben böyle böyle yapıyorum kocacığım mı diyeceksin
ben bazen rüyamda görüyorum eşimle kendimi ben hemen anlatırım bazen rüyamda eşimi aldattığımı görürüm bunuda söylerim bende yalan yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…