evet net bir kanıt yok ama hoş bi durum değil bu yapmışta olabilirboşanma davasında ne diyeceksin?
çamaşırında leke, tişörtünde parfüm????
sizi mantığa davet ediyorum....
peki aldatma olursa ne gibi belirtiler olabilir acabaEmin olmadan boşanmayı düşünmeyin hemen.
İmkanınız varsa takip edebilirsiniz.
Zaten ortada aldatma gibi birşey varsa uzun sürmez açığa çıkması.
hayır eşimin şüpheli hareketi yok gayet normal.ama tişörtünde parfüm kokusu vede iç çamaşırında ki bu leke beni tedirgin ediyor.eşim parfüm kullanmaz,işyerinde bayan yok hadi ordan geldi desem.ne o zaman peki düşünüyorum düşünüyorum anlam veremiyorum
bana akıl verin ne olur siz olsanız napardınız?belki insan eşinin çamaşırıma bile dikkat etmez ama baya leke yani dikkat edilmicek gibi değil nerde oldu o zaman bu leke uykuda oldu desem sorunca ben hiç boşalmam dicek sadece ilişkiye girince dicek bilmiyorum dicek
bu arada erkeklerdede akıntı olabilir leke meke kanıt değil yani bence siz önce eşinizin sağlığı ile ilgilenin bir sorun var mı öyle birşey diye
çünkü sen sormazsan eşin anlatmaz sevmezler bu konularda konuşmayı bizim gibi değiller.
bu arada hiç eşimin iç çamaşırına bakmak gelmedi aklıma..
ama arada bir atletinde koyu kırmızı lekeler görüyorum aldatıyor sanırım beni..
aaa ama yok eşimin sırtında sivilce sorunu var sanırım kanayan onlar..[/QUOTE
:)))
geçen eşimin ayakkabısının altı yapış yapıştı acaba aldatılıyor muyumdur[/QUOTE
ne alakası var ya ben ne diyorum sen ne yazıyosun senin dalga konun mu bu
sizinle dalga geçmiyorum mantıklı olun diyorum sadece olay bu. bu şekilde hem kendinize, hem eşinize hemde yuvanıza zararlısınız...
evet net bir kanıt yok ama hoş bi durum değil bu yapmışta olabilir
yine eşle ilgili aldatılıyor muyum diye başlık acan biri vardı,
kazagının boynunda koku var diye... oradaki yorumları okuyabilirsiniz.
bir de baska nedenler var mı derken gecimsizlik siddet vs demistim.
cunku aldatılıyor muyum degil de emin olmadan direkt ayrılmak yazdıgınız icin oyle dusunmustum.
soruya ragmen leke ve koku geliyorsa aklınıza, sorun yokmuş zaten...
leke icin de aklıma gelen, eşinizin tek yontemi karısıyla olmak degildir sanırım...
bence henuz gerçekligi bile tartısılacak birsey icin huzurunuzu kacırıp mutlşulugunuzu bozmayın.
sorunda bu ya zaten bazen soruyorum ilişki ye giremediğimiz zamanlarda kendini tatmin ettiğin oldu mu yada rüyanda gördüğün oldu mu diye HAYIR diyor.bu meni belli yani.niye o zaman hayır diyor?
bana akıl verin ne olur siz olsanız napardınız?belki insan eşinin çamaşırıma bile dikkat etmez ama baya leke yani dikkat edilmicek gibi değil nerde oldu o zaman bu leke uykuda oldu desem sorunca ben hiç boşalmam dicek sadece ilişkiye girince dicek bilmiyorum dicek
ben incelemdim makinaya atarken çok dikkatimi çekti ve rahatsızlığı olsa daha öncede olurdu.ama şimdi ilk defa oldu ve parfpm kokusuda duyunca bağdaştırdımniye kendine işkence ediyorsun?
pireyi deve yapmışsın
eşinin çamaşırını neden inceliyorsun ki? ben makinaya atarken bile lastik kısmından zar zor tutar atarım :26:
bunların hiç biri aldatma kanıtı değil bir ipucu bile değil....
rahatlaın biraz ya.
burda ki çoğu hanımın tek düşündüğü eşi galiba, nasıl aklınıza geliyorböyle şeyler
ne demek sevmek?bende bayılmıyorum herhalde ayrılmaya.hep böyle dedektif gibi gözlem mi yapıcam.iç çamaşırında afedersinizde birşey gelmiş gibi leke vardı ve anlamadığım bir koku bunlara rağmen ne düşünülebilir??
sorunda bu ya zaten bazen soruyorum ilişki ye giremediğimiz zamanlarda kendini tatmin ettiğin oldu mu yada rüyanda gördüğün oldu mu diye HAYIR diyor.bu meni belli yani.niye o zaman hayır diyor?
ben bazen rüyamda görüyorum eşimle kendimi ben hemen anlatırım bazen rüyamda eşimi aldattığımı görürüm bunuda söylerim bende yalan yokturtövbeeee.
sen kendini tatmin etsen ben böyle böyle yapıyorum kocacığım mı diyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?